Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Stiga Norgescupfinale
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

I helgen ble det arrangert Stiga Norgescupfinale i Skien. Undertegnede var heldig og fikk en ledig plass med kun ett kvalifiseringspoeng fra Norges Cup.

Trykk på bildene for større versjon

Standarden på stevnet var høyere enn hva som er vanlig i norges cuper og andre stevner. Her var det innmarsj og rekkertkontroll før hver bolk med kamper.

Rekkertkontrollen foregikk ved at en etter oppvarming leverte fra seg rekkerten 20 min før kampstart og fikk den tilbake ved bordet før start. Undertegnede hadde på forhånd kjøpt inn både ny tenergy og nubber da de gamle neppe ville blitt godkjent pga slitasje. Appropos nye belegg så har nye nubber tydeligvis mer friksjon enn fire år gamle.. Men selv med nye belegg var det en stund uklart om rekkerten ble godkjent. Et søk på nett viste tilslutt at nubbene stod på listen over godkjente belegg.

Rekkertkontroll

OppvarmingshallAndre tegn på et kvalitetsstevne var at det var eget oppvarmingsområde slik at det kun var kamper som gikk i hoveddelen av hallen. Hagestørrelse på 12x6 meter er også meget fint, men det kunne gjerne vært enda bredere. Det var såklart også dommere på alle bord som sjekket at nummerlapp var på og gav beskjed om at serveoppkastet måtte være rettere. Ikke fullt så bra kvalitet var det på stigaballene: Det røk så mange at arrangør holdt på å gå tom. Heldigvis ble det funnet en ny boks i siste liten.


Resultater
De andre deltakere i herreklassen var Eskil Lindholm, Fredrik Meringdal, Vegard Sandberg, Adrian Wetzel, Christian Ibenfeldt, Chriss Jonassen, Petter Fleischer. Det var dermed duket for sju harde 7-setts kamper. Spillemessig gikk det litt opp og ned. Vanskelig å holde høyt nivå alle settene i en 7-setts kamp og litt for mange tapte settballer. Beste kampen var nok mot Fredrik da det var nære på et avgjørende sett. Vant en kamp mot Chriss, men havnet på sisteplass i pulja.
Takk til Skien BTK for flott arrangement!