Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Bare ett poeng, men mye bra spill
Skrevet av: kai
E-mail:kai.groth@storebrand.no

Kjelsås 2 var i Trondheim siste helgen i januar for å forsøke å komme seg på poengtavla, etter 7 strake tap i 2 Div avd B.

Fra Kjelsås stilte Ilker, André og Mathias, samt våre innleide «utenlandsproffer» Pontus og Andrejs J

Kai stilte som reiseleder og Lagleder.

Turen til Bartebyen gikk fint om selv om trønderne aldri strør for å spare penger klarte vi alle å unngå å havne på glattisen (i hvert fall ikke før kampene startet dagen etter J).

Dag 1
Første kampen gikk mot Narvik hvor det ble tap 0-10 i første oppgjør. Denne gangen var det mye jevnere og med litt flaks kunne vi fort ha tatt poeng. Men takket være Fiskefangernes nye forsterkning Jens Rosenbaum som gjorde rent bord, ble det tap 3-7.


Deretter var det klart for Torsketemmerne fra Tromsø. Også her hadde vi 0-10 å hevne fra sist. Vi ledet både 4-2 og 5-3, men det ble stang ut i et par 5 settere på slutten, så enden på visa var poengdeling 5-5.


På kvelden hadde vi et utsøkt måltid på Grafitti Grill Solsiden. Der har de et konsept de kaller Grillfest Lux, hvor man får servert et stort fat med kjøtt og poteter med grønnsaker og sauser rundt. Dette deles av alle som er med på festen J


Dag 2

Det var tøffere motstand som sto på programmet. Vi møtte Tingvoll og Fokus som hadde knust oss i tidligere oppgjør.

Denne gangen ble det mye jevnere og selv om det ble tap 8-2 i begge kampene kunne det fort gått annerledes om marginene hadde vært på vår side.


Utvalg gode seire:
Andrejs slo Alexander Clerck Frantzzon
Ilker slo Eirik Lyngøy fra Tingvoll
Pontus slo David Juhasz fra Tromsø


Totalt sett ble det altså kun ett poeng, og vi må konstatere at vi i beste fall kan bli nummer 7 i serien i år.

For øvrig må det trekkes frem gode enkeltprestasjoner av samtlige, og med litt mer trening ser fremtiden lysere ut.

Det bør også legges til at 2divB holder et særdeles høyt nivå i år, med mange av spillerne høyt opp på 2000 tallet rankingmessig.


Vi har en siste mulighet til å klatre forbi Ham-kam i slutten av Mars, og dette bør være svært realistisk ettersom Ham-Kam er ett av de lagene vi møter.