Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Serieåpning for Kjelsås 2 i 3 Div.
Skrevet av: øyvind
E-mail:

Første serierunde er alltid spennende, hvordan er formen, hvilke spillere møter vi? Osv, osv. Vel, vi var som vanlig optimistiske, med tanke på form, og ikke minst suget etter å komme i gang! Og vi leverte varene.... Det var duket for tidlig seriestart i 3 Div for Kjelsås 2, Samlerunden ble arrangert av Fornebu, og følgende spillere representerte klubben denne lørdagen; Tristan Champion, Xi Wang, Jade, og Øyvind Csiszar. Laglederen bommet en anelse på tidsskjemaet rent logistikkmessig, så vi ankom hallen kun 10 min før første kamp.... Selv undertegnede innså at det ble litt lite tid til oppvarming! Første kamp var mot Klemetsrud, de har en sterk ener i Laila Krumina, som tok sine matcher. Ellers ble det mange jevne og harde matcher, men Tristan og Wang vinner alt nede, og matchen ender med seier 6-4.

Neste match mot Fornebu 4 regnet vi som en hard nøtt. Igjen ble det mange lange og jevne kamper, men vi leder 3-1 før doublene Vi tar en av disse, og dermed 4-2 før de siste 4 singlene. Igjen vinner hvert av lagene hver sin, og 5-3 før de siste to matchene. Nok en gang en seier til hvert lag, dermed vinner vi også denne kampen 6-4!

Fasit blir da full pott, og 4 meget fornøyde spillere som nærmest sang i bilen hjemover! Noen betraktninger fra lagleder til slutt, Tristan hadde visstnok ikke spilt på mange måneder, men han kom raskt i gang med sine rolige og velplasserte FH-looper, og spilte klokt, særlig imponerende var seieren mot Ludvig Uddeholt fra Fornebu. Mange fine ballvekslinger, og et engasjert publikum skapte en fin ramme rundt matchen. Jade er god, det vet vi fra før, og han sviktet ikke i rollen som ener denne lørdagen. Loopen hans avgjorde mange baller i hans favør, et sterkt våpen han vet å bruke! Xi Wang har trent godt over en lengre periode, og det får han betalt for. 4 strake singleseire er sterkt, kun ett sett tapte han, meget imponerende spill! Undertegnede har nok endel å gå på, men treningsgrunnlaget er bedre i år, enn tidligere, så jeg håper på stigning i spillet utover sesongen.

Takk til Fornebu for arrangementet, som vanlig ingenting å sette fingeren på, med unntak av litt godmodig mobbing fra Zeiffert sr. og jr. om den manglende hurtigheten min ved bordet... «en anelse tung» ble nevnt noen ganger...

Øyvind Csiszar