Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Kjelsås 2 med full pott i 3 Div. Avd. B!
Skrevet av: øyvind
E-mail:

Ny spennende samlerunde ble spilt på Fornebu, og Kjelsås 2 leverte varene, til tross for skadeproblemer. Denne lørdagen ble det spilt ny samlerunde i 3 Div. Avd B, og Kjelsås 2 stilte med følgende 4 spillere: Kristian Roksvaag, Jade, Xi Wang, og Øyvind Csiszar. Nå skulle det spilles 3 lagkamper, så det ble altså 6 single og 3 double pr. spiller, noe særlig undertegnede anså som litt i det meste laget, men det skulle vise seg at vi holdt distansen ut! Før denne runden, lå vi et poeng bak PARA, og det er mellom disse to lagene seriemesterskapet står imellom.

Oppladningen før runden var neppe optimal, Wang slet fælt med en vond arm, han greide knapt å slå backhand, og Øyvind akkurat hjemkommet fra 2 ukers «treningsleir» på playaen i Gran Canaria. Som om ikke dette var nok, greide Kristian på ball nr. 3 i første kamp, det kunsttykket og smelle hånda med et brak i bordkanten, så blodet rant... Avbrudd i spillet, førstehjelpskrin ble funnet frem, og etter heftig bandasjering/plastring, fullførte Kristian, kanskje ikke med stil, iflg han selv, men, men... Må sies at han spilte denne lagkampen med «store» smerter, det hemmet han såpass, at han mot normalt tapte begge singlene sine. Dette var mot Fornebu 4, den kampen vi anså som den tøffeste denne dagen. Imidlertid gjorde våre kinesiske supergutter rent bord «nede», i tillegg til at Øyvind dro frem godt gammelt storspill i en tøff singlematch, dermed vinner vi kampen 7-3. Sterkt!

I de to neste kampene mot Oppegård 2, og Langhus, er det aldri tvil , vi vinner begge med solid margin. Ellers har vi faktisk vært litt rufsete i doublespillet denne sesongen, noe som alltid har et sterkt kort hos oss, men idag vinner vi 5 av 6, bare Kristian og Øyvind hadde et stygt feilskjær mot Langhus! PARA vinner også sine 3 kamper idag, så det er status quo i toppen. Siste samlerunde går av stabelen om en måneds tid, da møtes vi, så da faller avgjørelsen!

Øyvind Csiszar