Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Kjelsås 3 sikret seriemesterskapet
Skrevet av: kristian
E-mail:Kristian.hoel@klp.no

Kjelsås 3 sikret i dag seriemesterskapet i 3 div. AVD C etter imponerende spill! 3 tøffe kamper i dagens samlerunde på Harestua endte med like mange seire.
5 poeng på dagens 3 seriekamper ville bare nok til å vinne årets 3. Div AVD. C. Men til tross for noen sene forfall pga skader og andre ting klarte vi å stille med 4 spillere. Dagens Kjelsåsgutter var Øyvind Chr, Tor H, Trond A og Kristian H.

Pga en utsatt kamp skulle vi spille 3 tøffe kamper idag, og uten noen reserver var det ventet en tøff lørdag i Harestua sin flotte hall.

Fornebu 6 - Kjelsås 3 3 - 7

Første kamp var den utsatte kampen mot Fornebu 6. Etter jevnt og bra spill hele kampen ble det en forholdsvis komfortabel seier. Små feilskjær av Tor, Trond og Kristian sørget for 7-3, og en grei start på dagen.

Harestua 2 - Kjelsås 3 3 - 7

Det var ventet en tøff kamp mot hjemmesterke Harestua. De stilte i tillegg med Stig Amundsen, og derfor var det ventet en tøff kamp. Mye bra spill av alle sørget for nok en komfortabel seier 😊 Imponerende spill, og veldig morsomt å ta med seg alle poengene med hjem fra denne kampen!

Da Lynild klarte å karre til seg et fortjent poeng fra kampen mot Fokus 3 var vi seriemestre allerede før den siste kampen!!

Kjelsås 3 - B72-2 6 - 4

Dagens siste kamp var mot et sterkt B-72 - lag med blant annet Anders Brennhagen. Til tross for lite å spille for var vi innstilt på å gi vårt beste. Etter de 4 første singlene sto det 2-2, og doublene skulle nok en gang bli viktige. Der er som vanlig Kjelsås uslåelige, og dermed 4-2. Deretter tapte vi begge singlene oppe, men Øyvind og Kristian sørget for 6-4 til slutt 😊

Dermed ble vi seriemester sesongen 2018/2019 😊

Verdt å merke seg fra dagens kamper:
- Kjelsås vant 6 av 6 doubler
- Øyvind vant 9 av 9 kamper og Kristian 8 av 9
- Kjelsås avga kun 1 poeng (5-5 mot Fokus) i løpet av hele sesongen
- Alle spillerne på laget fikk rikelig med spilletid i årets sesong

Vi takker Harestua for er flott arrangement!