Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
Fire poeng første serierunde for Kjelsås.
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

To seire for Kjelsås i første serierunde på Fornebu.

Oppdatert: Se highlights video her: https://youtu.be/EZxxPCdYEZQ


Bodø:
Vi har flyt i åpningskampen. Hele seks kamper går til avgjørende sett og vi vinner alle! Det ender 10-0.


Heros:
Neste kamp går mot en av favorittene Heros. Før doublene vinner Tore mot Hilding, men vi taper mot brødrene Egenberg og Diego. Jon og Tore vinner sin double og med 2-4 øyner vi muligheten for å ta poeng hvis alle spiller opp mot sitt beste. Dessverre kommer vi ikke opp på det nivået. Det blir fire strake tap og kampen ender 2-8.


Laksevåg 2:
Laksevåg spilte med Wang Bing lørdagen og vi var forberedt på en tøff kamp. Selv da Bing ikke dukket opp var vi underdogs ifølge rankingen da Laksevåg stilte med Malte Rosén og David Tõrner som sist sesong spilte for Norrtulls SK i svensk 1 divisjon.

Per-Andre begynner med et knepent tap i avgjørende mot Anders Hovden. Jon og Magnus vinner sine kamper mot henholdsvis Malte og David før Tore taper mot en Lars Edvardsen som var blitt vesentlig bedre enn sist.

Litt overraskende vinner vi begge doublene og fortsetter likegodt med å vinne de tre neste singlene også. 7-3 mot Laksevåg var over forventning!


Trondheim:

Ubeseirede Trondheim ladet opp med kebablunsj før kampen mot oss. Det til tross klarte vi bare å vinne én av de fire første kampene da Tore vinner i avgjørende mot årets ball kjendis, Chen. Jon spiller dog bra og er nære mot Albin Wånggren som er en av seriens beste.


Tore og Jon fortsetter rekken som ubeiseret i double og det står 2-4 etter doublene. Jon fortsetter med det gode spillet og vinner mot Martin Lund Nilsen, men dessverre taper vi resten og det ender 3-7.

Alt i alt en god helg med fire av åtte mulige poeng. Artig med så høyt nivå i 1. div og hyggelig med besøk fra Kjelsåsspillere både lørdag og søndag. Søndag ettermiddag var også Kjelsås 3 i hallen og tok som vanlig med seg full pott i sine kamper.

Vi anbefaler også Laksevågs fargerike artikkel om 1 div på Fornebu https://www.laksevagbtk.no/2019/09/18/fire-poeng-i-serieapningen-i-1-divisjon-vi-besokte-i-tillegg-en-dyrehage/. Det ble til tider høyt lydnivå i hallen spesielt i kampen mellom Harestua og Heros. Otto glemte dog nevne at enkelte Laksevågspillere bidrog med sitt :)

Neste kamp blir på hjemmebane i Bjølsenhallen onsdag 30 oktober mot Fornebu.