Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
Jevne kamper for Kjelsås 3
Skrevet av: kristian
E-mail:Kristian.hoel@klp.no

Kjelsås 3 spilte samlerunde på Lørenskog i 3. divisjon avd. C i helgen. Begge kampene ble veldig spennende, og jevnere er det ikke mulig å få det!
Første kamp var mot "erkerivalen" Fokus 3. Det er et lag vi har møtt de siste årene, og kampene mot dem resulterer som regel i en mengde med 5-settskamper. Begge lagene er rutinerte, med godt over 200 år til sammen på hvert av lagene, så spillerne kjenner hverandre godt!

Kjelsås stilte som vanlig i årets sesong med Øyvind Chr, Tor, John og Kristian H.

Vi fikk en veldig god start, og det sto 3-1 til oss etter de første singlene. 3 av de 4 kampene endte selvfølgelig med 5 sett, og det var bare John som måtte se seg slått (mot Gulliksen).

Dermed skulle doublene vise seg å bli viktige. Kanskje ingen tilfeldighet at begge kampene nok en gang gikk til 5 sett, og da var det kanskje rettferdig at vi vant en kamp hver! Dermed 4-2 før de avsluttende singelkampene.

Her skulle det vise seg at vi ikke hadde marginene med oss... John startet med å tape mot Putz (12-14 i avgjørende), og istedenfor 5-2 ble det 4-3. Da både Kristian og Øyvind også tapte var det opp til Tor å sikre oss 1 poeng. Det klarte han! Etter 0-2 i sett mot Herland klarte han å snu oppgjøret til sin favør, og dermed ble det nok en gang 5-5.

7 av 10 kamper gikk til 5 sett, og da er det kanskje rettferdig at "toppoppgjøret" endte uavgjort!


Neste kamp var mot "overraskelseslaget" Langhus. Bedre ble det ikke for oss da "den gamle storspilleren" Jonas Nilseng gjorde come-back. Nok en gang skulle det vise seg å bli en jevn kamp!

Etter de første 4 kampene sto det oppskriftsmessig 2-2, men gode som vi er i doublene sto det 4-2 til oss. Samme utgangspunkt som mot Fokus med andre ord.

Og akkurat som mot Fokus tapte vi de 3 første singlene før Tor avsluttet med seier slik at vi fikk sikret oss det ene poenget!


Litt variabelt spill av Kjelsås 3 denne lørdagen i B-72 - Hallen, men vi tapte i alle fall ingen av kampene. Men det begynner å bli en ganske så stor luke opp til ubeseirede Fornebu, men målsetningen får være å bli topp-3. Tor imponerte i dag med seier i alle sine seks kamper, mens Øyvind og Kristian spilte på det jevne med scoren 3 seire og 3 tap. Litt tyngre gikk det for John, men han måtte jo spille begge kampene oppe.

Da feirer vi nyttår på en 2. plass på tabellen, og vi ser frem mot andre halvdel av sesongen som starter 25. januar 2020 i Fokushallen :-)