Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
To poeng til Kjelsås på Harestua
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

Her kommer en litt forsinket oppsummering av 1. div kampene på Harestua 23-24 november.

Klipp fra kampene: https://youtu.be/m9BxhY1Ls_g


Harestua stilte uten sine beste spillere Linus og Mikkel og vi fikk dermed en gylden mulighet til å ta to poeng og distansere oss fra nedryksstreken. Det starter med tap for Jon og Magnus oppe mot Adam og Snorre. Nede kjemper Tore og Per-Andre i land 3-2 seier mot Fredrik og Stig og det er dermed 2-2 før doublene.

Per-Andre og Magnus taper mot Adam og Snorre, mens ubeseirede Jon og Tore vinner sin mot Stig og Joe. Stillingen er 3-3 og Magnus taper mot Adam som spilte bra og kun tapte én kamp i helgen. Jon vinner så relativt greit mot Snorre og det er 4-4.

Tore og Per-Andre får oppgaven å ro i land poengene og klarer det ypperlig med 3-1 seier for Tore mot Stig og enda en 3-2 seier for Per-Andre mot Fredrik. Sterkt! 6-4 til Kjelsås og to viktige poeng sikret.

Neste kamp mot Fokus er vi underdogs da de stiller toppet lag med Pål, Frode, Chris, Victor og Halvor.

Tore og Jon vinner sine kamper mot Halvor og Chris, men Magnus og Per-Andre taper for Pål og Victor. Ubeseirede Jon og Tore går så på sitt første tap for sesongen med 10-12 i avgjørende mot Pål og Halvor. Per-Andre og Magnus taper også sin double og med stillingen 2-4 blir det vanskelig å hente poeng. Poengfangst viser seg sant nok vanskelig: Jon slår Pål 3-1, men vi taper resten og dermed kampen med 3-7.

Etter halvspilt serie er Kjelsås på 5 plass i avdelingen. Ett poeng bak Fornebu 2 på 5. plass, ett poeng ned til Laksevåg på 6 plass og fire poeng til Harestua på 7-ende plass. Serien fortsetter i januar. Både Fornebu 2, Laksevåg og Harestua har gode spillere i stallen så her blir det kamp om hvert poeng.