Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
Full pott for Kjelsås og Oslo på hjemmebane!
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

Konseptet med å arrangere seriespill mot lag fra samme klubb i forskjellige divisjoner ble først testet i høst da Kjelsås og Oslo møtte to Fornebulag på hjemmebane. Denne gangen var det duket for Osloderby da tre Fokuslag møtte to Kjelsåslag og ett Oslolag i henholdsvis 1, 2 og 3 divisjon.

Kjelsås 1 - Fokus 1
Sist gang laget møtte Fokus ble det tap 3-7. Denne gangen stilte Fokus med enda sterkere lag og deres fjerdemann var ranket 20 poeng over Kjelsås ener.

Per-Andre begynner med en kjempekamp mot Chris og vinner 13-11 i avgjørende. Magnus går opp til 2-0 i sett og 10-4 mot Pål i tredje før han velger å ta en Lin Gaoyuan. Taper settet 10-12 og etterhvert kampen med 10-12 i avgjørende. I tredjekampen sliter Jon mot Frode som får tilbake det meste, gjerne med litt ekstra skru på kjøpet. Det blir tap 1-3. Tore taper så 0-3 mot en sikker Noah.

Utrolig nok vinner Kjelsås begge doublene. 3-0 for Jon og Tore mot Chris og Pål og 3-2 for Per-Andre og Magnus mot Frode og Noah. Det er dermed 3-3 i lagkampen.

Etter doublene spiller Magnus mot Frode, en kamp som sist gang endte med tap i avgjørende. Magnus går opp til 2-0 i sett og 10-4 igjen. Denne gangen ender det heldigvis 11-4 og Kjelsås leder 4-3. Jon følger opp med godt spill mot Pål og 3-1 seier. 5-3 og ett poeng sikret, men laget var ikke ferdige enda. Tore vinner greit 3-0 mot Chris og snuoperasjonen er fullført. Fra 1-3 til 6-3! I siste kamp er det jevnt mellom Per-Andre og Noah, men det ender med 1-3 tap og 6-4 til Kjelsås i lagkampen.

Highlights fra kampen kan du se her:


Kjelsås 1 er med dette på 4. plass på tabellen og har nærmest sikret målet for sesongen som var å holde plassen i 1 div. Siste runde i serien spilles til helgen i Trondheim da laget møter Trondheim, Bodø, Heros og Laksevåg 2.Kjelsås 2 - Fokus 2
Kjelsås 2 stilte med sin antatt sterkeste lagoppstilling og var favoritter i denne kampen. Men også her stilte Fokus med sterkt lag med Mattias, Pål, Bjarte og Morten.

Det begynte som en jevn lagkamp med 3-3 etter doublene før Kjelsås festet grepet og vant resten av kampene og kampen med 7-3. Det var flere gode resultat, blant annet Thomas 12-10 seier i avgjørende mot Mattias etter å ha ligget under 5-9.

Kjelsås 2 er nå oppe på 3. plass på tabellen, likt poengmessig med Para på andre- og kun ett poeng bak Hvam på førsteplass. Serien avgjøres til helgen på Hvam der laget møter topplagene Hvam, Para og B-72 samt jokeren Rana som sist runde stilte med to gode svensker og vant alle sine kamper (8-2 mot hvam blant annet).


Oslo 1 - Fokus 5
Oslo var klare favoritter i kampen mot Fokus 5 som er sist på tabellen. Det ble også en komfortabel 9-1 seier for Oslo denne gangen. Med dette ligger laget på 4. plass på tabellen med to serierunder igjen. Neste kamper går på Larkollen til helgen der laget blant annet møter serieleder Kjelsås 4.


Undertegnede synes konseptet med klubboppgjør i serien fungerer bra. Lagene er for det meste opptatt med egne kamper, men innimellom får en fulgt med på de andre kampene og det blir god stemning! Etter resultatene og dømme så har vi kanskje litt hjemmebanefordel også!

Takk til alle som hjalp til med arrangement, hallen var prikkfritt rigget med de nyeste bordene og jevn belysning. Takk også til alle borddommerne!