Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
Kjelsås endte på fjerdeplass i 1 div
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

Det er mye som skjer i slutten av februar. Denne helgen var det Senior NM hvor Kjelsås har hatt med seks deltakere. Forrige helg var alle serielagene i aksjon. Her kommer en kort rapport fra 1. Div serierunden i Trondheim.

I første kamp mot Trondheim blir det tap 3-7. Jon var nære på å slå årets lagspiller Albin Wånggren, men taper tilslutt 2-3. Magnus tok en skalp da han slo Marcus Pettersson som spiller på samme lag som Albin i Superettan. Per Andre og Tore slår Trondheims firer Petter, men taper mot Christopher.

Highlights fra kampen Kjelsås - Trondheim: https://youtu.be/8r32GJDLkyo


Neste kamp mot Bodø ender 9-1 til Kjelsås. Jon og Tore må slite mot Maja og Andreas Wiik, men vinner i avgjørende.


Søndag morgen ble det tap 2-8 mot serievinner Heros. Her var det stang ut med hele fem kamper tapt i avgjørende sett, men det var mye bra spill. Tore slår Ingi 3-0 og Magnus vinner 3-1 mot Seth.

Highlights fra kampen Kjelsås - Heros: https://youtu.be/W-NK6cs38z4 (flere videoer kommer)

Siste kamp for helgen og sesongen går mot Laksevåg 2. En kamp som ikke var så viktig for Kjelsås, men avgjørende i nedrykkskampen mellom Harestua og Laksevåg 2. Harestua var utregnet etter lørdagens kamper, men en plutseling skade for Trondheims ener Albin førte til uavgjort for Harestua mot Trondheim søndag morgen og Harestua hadde dermed sjanse til å holde plassen dersom Kjelsås vant mot Laksevåg.

Kampen svingte frem og tilbake, 0-2 ble til 4-2 for Kjelsås etter doublene. Laksevåg kommer tilbake til 4-4 før det hele ender uavgjort 5-5. Tore og Per Andre spilte bra og slo Bent i avgjørende. Men kampens spillere ble Petter og Anders for Laksevåg som vant sine kamper og dermed reddet poeng og plassen i 1 div.


Med helgens resultater sikret Kjelsås fjerdeplassen og fortsatt spill i 1. div neste sesong! Godt over forventningene i starten av sesongen da undertegnede spådde en syvende plass for Kjelsås (se http://kjelsaas-btk.no/artikkel.php?id=1190).


Stor takk til arrangør Trondheim, dette var det beste seriespillarrangementet undertegnede har deltatt på. Flott hall med god plass, sitteområde med kantine, egne oppvarmingsbord og dommere på alle bord.