Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
Bjølsenhallen åpner mandag 18.mai
Skrevet av: knut
E-mail:knut@skjerping.no

Det blir smittevernrestriksjoner som Jan Berner skal koordinere innenfor avtalte tidsrom (Jfr. treningstidene før Covid-19 for aktuelle treningspartier). Det er ikke tillatt å trene utenom oppsatte treningstider/avtalte partier pga. smittevernreglene.

Viktig at vi bruker hallen optimalt (20 personer) og at de som ønske å trene også møter opp. Følg med på informasjon og involvering i regi av vår hovedtrener og koordinator Jan Berner.

Det kan altså bare være 20 personer i bordtennishallen (spillere og trenere). Dette betyr at foreldre og andre ikke kan være i hallen. Foreldre til de aller yngste barna tar kontakt med Jan Berner om en løsning.

Det vil kun stå 9 bord oppe og disse skal ikke flyttes på (1-meters regelen gjelder). Vi kan derfor ikke sette opp flere bord.

Det er kun treningsrommene som er åpne, ikke garderober. I utgangspunktet er heller ikke toalettene åpne (men må man, så må man). Drikke/vann for trening må derfor tas med hjemmefra. Alle skal møte skiftet og klar til trening

Alle treningsgrupper går samlet inn i hallen sammen med vakt eller trener, og samlet ut av hallen med vakt eller trener. Det vil si at man møtes nederst i trappen, og venter på trener eller vakt. Dette betyr at alle må møte opp 5 minutter før treningen starter. Kommer noen for eksempel 5 minutter for sent, blir de ikke sluppet inn i Bjølsenhallen av vakten

Kjelsås og Oslo BTK skal å sette opp grupper, og her blir det påmelding til respektive grupper man har vært på i løpet av våren 2020. Det er mange medlemmer som skal grupperes på nytt, da gruppene har begrenset størrelse. Derfor må ALLE sende en mail om de ønsker å trene fra 18.mai til 19.juni med navn og tidspunkt innen lørdag 16.mai 2020, kl.20.00. Etter det settes opp nye treningsgrupper med de som har meldt seg på. Er man for sen med påmelding, kan man risikere å ikke få plass (her er det «førstemann til mølla»). Denne treningen inngår selvfølgelig i den treningsavgiften som er betalt. Påmelding sendes til Jan Berner på mail: jan.berner@olympian.org

Treningstider er mandager til og med torsdager. Det er foreløpig ikke adgang til hallen fredager og hele Bjølsenhallen blir stengt i helger og fridager.

Regler for treningsgrupper etc. gjelder for alle som skal trene i Bjølsenhalen, om det så er innebandy eller bordtennis.

Alle som skal trene i Bjølsenhallen må være innforståtte med de regler som gjelder for Bjølsenhallen og smittevernregler. Følg med på egen informasjon fra Jan Berner sendt til din e-post.

Vi kommer også til å leie treningstider i sommerferien (f. eks. tirsdager og torsdager), særlig fordi mange vil tilbringe mye tid i Oslo denne sommeren. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.

Ønsker dere mange smittefrie treningsøkter fremover!