Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Kjelsås og Lynild slår seg sammen
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

Etter ekstraordinært styremøte har klubbene Lynild og Kjelsås bestemt seg for å slå seg sammen til Bjølsen Bordtennisklubb fra neste sesong.

Hovedgrunnen til sammenslåingen er at vi ønsker mer spilletid i Bjølsenhallen. Hallen deles som kjent mellom Lynild, Kjelsås og Norges Toppidrettsgymnas (NTG) og en sammenslåing vil styrke våres posisjon. Den raske beslutning ble tatt da spilletid for neste sesong fordeles i disse dager.


Klubbene har dessuten mange fellestrekk: Vi har mange veteranspillere og lange tradisjoner, men ønsker også å satse på barn og unge.

Detaljene rundt sammenslåingen er fortsatt under utarbeiding. For eksempel er det enda ikke klart hvem som skal spille på hvilke lag i seriesystemet. Her er det vært å nevne at Lynild har kontakt med en ikke navngitt svensk veteran som vil kunne styrke eliteserielaget! Ryktet sier at han nå spiller for Ängby i svensk første divisjon og er tidligere landslagsspiller, men at han flytter til Oslo neste år.

Navnet på den nye klubben har vært heftig diskutert og navn som "Kjelsås-Lyn" har blitt nevnt. Tilslutt endte vi opp med "Bjølsen BTK", noe som også styrker vår tilhørighet til Bjølsenhallen.

Forbundet er meget positive til sammenslåingen og vil gå inn med bord og utstyr som om det hadde vært en ny klubb! Dette vil komme godt med ved eventuelle arrangementer i den store hallen til neste år.

Allerede i mai vil klubbene starte sammarbeidet med en felles tur til veteran VM i Brasil. Med den gode økonomien klubbene har hatt de siste årene vil reise og påmeldingsavgift bli sponset for alle deltakere!

Det er klart at vi fra høsten av vil matche Fokus når det gjelder antall lisenser og være klubben med desidert flest lag i seriesystemet! Vi i styret ser frem til neste sesong og tror at Bjølsen BTK har potensiale til å bli en av Norges ledende bordtennisklubber.