Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
Oppsummering første samlerunde Kjelsås 2
Skrevet av: kristian
E-mail:Kristian.hoel@klp.no

Kjelsås 2 var i helgen på Lørenskog for å spille årets første samlerunde i 2. divisjon. På forhånd ble det sagt at denne avdelingen i 2. divisjon holdt et meget høyt sportslig nivå, noe vi raskt fikk erfare! Motstander i den første kampen var Flint. Dette er i utgangspunktet en motstander vi bør holde bak oss på tabellen hvis vi skal klare å holde målsetningen om å holde oss i divisjonen.

Tom Buettner ble for sterk for Roman i den første kampen, men en sterk seier av John mot Kjell Johannessen (11-9 i avgjørende sett) sørget for balanse i regnskapet. Tor tapte så mot tidligere NTG-spiller Henrik Årdahl før Kristian sørget for utligning til 2-2 etter seier mot Besnik Kastrati.

I doublene ble vi dessverre et nummer for små, og dermed sto det 2-4 før de siste singlekampene. Der tapte John for Årdahl med 1-3, Tor tapte 2-3 mot Johannessen etter å ha hatt 3 matchballer, Roman tapte 0-3 mot Kastrati, mens Kristian slo Buettner 3-1.

Dermed ble det tap 3-7, men flere av kampene var jevne.


I lørdagens andre kamp var det B-72 sitt fjerdelag som var motstander. På papiret så det tøft ut, men det er som kjent ikke der kamper blir avgjort!

Først ut var Kristian mot Tore Sørnes. Kristian er i form, og vinner greit 3-1. Deretter er det Tor mot en gammel Kjelsåskjenning - Eskil Wilhelmsen. Tor blir et nummer for liten og taper 0-3. Deretter slår John Jostein Johansen 3-1 før Dag Rønningen blir for sterk for Roman, og vinner 3-0 i sett. Dermed nok en gang 2-2 etter de første singlekampene.

Som i kampen mot Flint taper vi begge doublekampene (Tor og John tapte nok en gang knepent 2-3), og dermed ligger vi på etterskudd med 2-4 i lagkampen.

Dermed måtte vi vinne 3 av de siste 4 kampene får å få med oss poeng i kampen, men det skulle vise seg å bli tungt. John tapte 1-3 mot Eskil, Tor tapte 2-3 mot Jostein, Roman tapte 0-3 mot Tore, mens Kristian tapte 2-3 mot Dag (etter å ha misbrukt matchball), og dermed ble sluttresultatet hele 2-8. Ingen god poengfangst første dag av samlerunden med andre ord!


I søndagens eneste kamp møtte vi "familielaget" Molde (3 av 4 spillere er i familie). Dette var en kamp vi absolutt burde vinne for å henge med i kampen om å overleve. Men det skulle tidlig vise seg å bli meget tøft!

Kristian åpnet med å tape 0-3 mot Terje Fossheim, før Tor tapte knepent 2-3 mot Benjamin Fossheim. John tapte deretter 0-3 mot Kristoffer Fossheim før Roman avsluttet de første singlene med å tape 0-3 mot Petter Fleischer. 0-4, og er marerittstart!

John og Roman vant imidlertid vår første double denne helgen ved å slå Benjamin og Petter med 3-0. Tor og Kristian tapte sin kamp 1-3.

De siste singlene gikk som de første - altså tap i alle sammen, og så mye mer om de kampene er det vel ikke å skrive om.

Dermed endte kampen 1-9, og Kjesås har bare Bodø bak seg på tabellen etter første samlerunde.


Neste samlerunde går i Grimstad om ca 1 måned, og da forventes bl.a Thomas å være tilbake på laget. Da skal vi komme sterkere tilbake, og ta våre første poeng!

Kristian