Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Intervju Kjelsås 1
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

Da er turen kommet til Kjelsås 1 som er tilbake i 2 div etter 4 sesonger i 1 divisjon.

1) Hva er målsetning for sesongen?
Vi ønsker å rykke opp, men tror at det kan bli vanskelig da det kun er 1 lag som rykker opp og mange gode lag. En realistisk målsetning er å bli blant de 4 beste.

2) Hva med spillerne på laget, hvordan er formen?
Flere av spillerne på laget veksler nærmest ukentlig mellom å spille offensivt og defensivt. Undertegnede er spent på hva de velger til helgen.

Ellers så er vel formen på de fleste omtrent som i fjor.

3) Tøffeste motstandere?
De tøffeste motstanderne blir nok Fokus 3 og Larkollen (hvis de stiller med toppet lag).

- Fokus 3 har mange gode yngre spillere: Magnus Mæland, Jørgen Tønsberg Johansen, Marcus Wærstad, Matias Esteban i tillegg til lagleder Ketil Nordgård. Vi tipper at Fokus ønsker å rykke opp til 1 divisjon med minst et av lagene i 2 divisjon. Fokus 3 og Fokus 4 (i den andre avdelingen) er mulige kandidater.

- Larkollen har fått svensk forsterkning med Kristoffer Engelbertsen på 2512 rankingpoeng. De har også flere andre gode spillere som kanskje spiller av og til. Vi får se om de satser på opprykk eller mest på å matche yngre spillere.

Kjelsås vil nok være hakket bak disse og jevngode med Molde, Lynild og Sarpsborg 2

- Molde havnet rett bak Fokus 3 i fjor og stiller sannsynligvis Petter Fleischer og Fossheim familien: Terje, Benjamin og Kristoffer.

- Sarpsborg 2 har en drøss med spillere å velge mellom. Ettersom Sarpsborg 1 satser hardt i 1 div med mange svenske spillere vil nok nivået på Sarpsborg 2 også gå opp. Laget vil være på øvre halvdel av tabellen.

- Lynild stiller sannsynligvis med Jørgen Edvardsen, Terje Frilseth, Terje Ekrann og Egil Aulie. Et jevnt lag som vil havne midt på tabellen.

Nederst finner vi nok Vikåsen og Tromsø

- Vikåsen blir forsterket med Dag Rønningen denne sesongen, men de trenger flere forsterkninger på det laget som vant 3 div i fjor for å holde plassen i 2 div.

- Tromsø stilte i fjor med spillere som ligger mellom 1300 - 1900 på rankingen og trenger forsterkninger for å holde plassen.


4) Hva blir sluttabellen etter end sesong?
Fokus 3
Larkollen
Kjelsås
Sarpsborg 2
Molde
Lynild
Vikåsen
Tromsø