Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Kjelsås 3 klar for 2. divisjon!
Skrevet av: kristian
E-mail:Kristian.hoel@klp.no

Kjelsås 3 vant det viktige toppoppgjøret mot Nordre Eidsvoll i går. Etter 10 jevne og tøffe kamper kunne Kjelsåsspillerne sette seg i bilen på Minnesund med en 6-4 – seier i bagasjen.

Kampen ble spilt på Langset Skole på Minnesund onsdag kveld kl. 19.30. Med 1 poeng ville Kjelsås så godt som være sikret spill en divisjon høyere neste sesong. Men det skulle vise seg å bli en meget tøff og jevn kamp på Minnesund. Nordre Eidsvoll stilte med Stian Ørbæk, Leif Olav Olafsen, Kenneth Andersen og Atle Aas, mens Kjelsås 3 stilte med Thomas Gundersen, John Nymoen, Kristian Hoel og Roman Panov.


Først ut var John mot Stian. Kjøreturen satt fortsatt i beina til John, og han tapte forholdsvis greit 0-3. Deretter spilte Kristian mot Atle. Etter å ha ledet 2-0 tapte Kristian til slutt 8-11 i avgjørende, og Nordre Eidsvoll var i føringen med 2-0 i kamper. Thomas gjorde jobben sin mot Kenneth i neste kamp, men han lå under 1-5 i avgjørende sett før han klarte å snu kampen på mesterlig vis! Så spilte Roman mot Leif. Roman hadde ikke marginene på sin side i den kampen, og han måtte se seg slått med 1-3 i sett. Dermed var stillingen 1-3 etter de første singlene, og vi hadde en jobb å gjøre i doublekampene!


Thomas og Kristian spilte som vanlig sammen. Det betyr som regel også seier – Noe som også skulle vise seg i går. De vant 3-1 etter å ha hatt full kontroll på Stian og Atle. Roman og John spilte mot Leif og Kenneth. Det skulle vise seg å bli en jevn kamp. De tok først hvert sitt sett, mens det 3. settet skulle bli svært avgjørende. Etter flere settballen til begge parene endte det med at Kjelsås 3 tapte settet 15-17. Til tross for 3 settballer i 4. sett ble det et knepent tap der også, slik at stillingen i lagkampen var 4-2 til Nordre Eidsvoll.


Enerne og toerne var først i aksjon i de siste avgjørende singlene. Thomas spilte bra mot Stian, og vant komfortabelt 3-1. John hadde fått kjøreturen ut av beina og storspilte mot Kenneth. 3-0 ! Dermed 4-4 før de to siste og avgjørende kampene. Roman spilte så mot Atle. En meget godt gjennomført kamp av Roman, og til tross for en skade i et ublidt møte med ribbeveggen i et forsøk på en forehand loop, kunne han strekke armene i været etter å ha vunnet 3-0. I siste kamp spilte Kristian mot Leif. Spillerne vant annethvert sett, dermed ble det et 5. og avgjørende sett. Her vant Kristian ganske greit med 11-5, og snuoperasjonen var et faktum. 6-4 til Kjelsås var meget sterkt på bakgrunn av hvordan kampen utviklet seg. Alle hevet seg når det gjaldt som mest, og dermed ble kjøreturen hjem en hyggelig opplevelse.


En spesiell takk til Nordre Eidsvoll for et flott arrangement. De stilte med egne dommere, et stort hjemmepublikum samt fine spilleforhold. I tillegg ga de oss to spennende og jevne kamper denne sesongen (6-4 i begge kampene). Vi ønsker de lykke til videre i sesongen!


Siste samlerunde spilles i Bjølsenhallen lørdag 19. mars med kamper mot Fokus 5 og Hvam.Kristian