Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Seier og tap for Kjelsås 2 lørdag 17 Nov.
Skrevet av: øyvind
E-mail:

Vi spilte 2 kamper i 3 Div denne lørdagen, og det endte med en seier og et tap. Kjelsås 2 møtte hard motstand i første kamp mot Fokus 6. Kampen begynte 11.00, men det var tydeligvis alt for tidlig for oss.. Knut vinner sin kamp mot Marek Putz, mens vi andre spillerne alle taper, så vi ligger da under 3-1 før doublene. Begge doublene tapes, noe som jeg ikke kan huske har skjedd med dette laget tidligere. Marginene var desverre mot oss denne gangen. Dermed står det 5-1 til Fokus nærmest før vi har fått summet oss, og da Jan taper mot Marek i neste kamp, er det kjørt. Vi redder stumpene ved å ta de siste 3 singlene, men taper altså 6-4.

Netse kamp mot Bjørndalen 2 blir mye hyggeligere, sett med Kjelsåsøyne. Vi har kontroll på kampen, og vinner til slutt 8-2. Øyvind og Roger måtte gi tapt for Odd Johnsmyr, som virkelig hadde sving på sitt offensive spill. Imidlertid er det så jevnt i toppen, at her er ingenting avgjort. Nå leder Fokus 6 med 10 poeng, tett fulgt av oss og Fornebu 2 med 9 poeng, og Fokus 4 med 8 poeng. Dette kan ende med fotofinish, så her kan til syvende og sist hver kamp bli tellende til slutt. Vi spilte slettes ikke dårlig denne lørdagen, det var mange fine ballvekslinger, men som tidligere nevnt, vi hadde ikke de nødvendige marginene denne dagen. Pluss til Knut, som drar iland alle singlematchene sine, den karen er seig..

Øyvind Christensen sto over denne runda, grunnet «lobotomering» av spillearmen, men gjorde en god jobb som coach, da han dukket opp 5 min ETTER siste kamp var ferdigspilt... Nå skal det i sannhetens navn nevnes at den kampen ble fremskutt 2 timer, så en liten unnskyldning hadde han...

Etter kampene gikk turen til undertegnedes gods på Ensjø, til et hyggelig lag. En innlagt bordtennisquiz endte med delt seier til Knut og Roger, etter mange harde diskusjoner.

Neste kamp spilles mot B-72 5, torsdag 6 Desember i Bjølsenhallen, før vi tar en velfortjent juleferie.

Øyvind Csiszar