Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Samlerunde Bjølsenhallen 19-20. januar
Skrevet av: kristian
E-mail:Kristian.hoel@klp.no


Kjelsås innviterte til samlerunde i 3. divisjon avd. A i Bjølsenhallen denne helgen.

To tøffe og lange dager med bordtennis ble et faktum, og jeg tror at de fleste lagene reiste fra Bjølsenhallen søndag ettermiddag sånn noenlunde fornøyde!

Kjelsås 3 spilte hele 6 kamper denne helgen! Med kun 4 spillere tilgjengelig ble det iallefall mange kamper på hver spiller (18 kamper inklusive doublene...). Det er godt at alle spillere er topptrente :-)

Første kamp gikk i Fokushallen lørdag formiddag mot Fokus 5. Her ble hjemmelaget et lite hakk for gode, men vi tapte med hederlige 4-6.

Deretter bar det videre til Bjølsenhallen for de resterende kampene, og første kamp der var mot Sarpsborg som hittil sto uten poeng i serien. Alle spilte bra denne kampen, og vi vant komfortabelt tross noen jevne kamper mot ungguttene / jentene fra Østfoldbyen.

Lørdagens siste kamp var mot Kobra, en viktig kamp for å unngå nedrykk. Det skulle vise seg å bli en jevn kamp der vi nok en gang viste at vi er svake doublespillere... Etter 3-1 i de første singelkampene sto det plutselig 3-3 etter doublene. Så sto det 3-5 i favør av Sarpsborg før Kjersti og Tor sikret uavgjort med seire i de siste singlene nede. Et viktig poeng!


Nordre Eidsvoll var første motstander søndag morgen, et lag vi tapte 3-7 mot i første kamp. Så mye bedre gikk det ikke denne gangen da kampen endte 2-8. Kristian slo eneren deres og Tor vant den siste kampen nede. Det skal også sies at vi tapte 4 av 4 5-settere, så marginene var ikke på vår side!

Hvam var neste motstander denne søndagen. De stilte med et sterkt lag denne samlerunden, og de hadde 2 sterke spillere oppe, og også solide spillere nede. 1-3sto det etter de første singlene etter at Roman slo Bodding. Som vanlig tapte vi begge doublene, og 1-5 var et faktum! Vi tapte til slutt komfortabelt, og jeg tror det endte 2-8 (litt dårlig hukommelse her...). Undertegnede spilte bra mot polakken Hubert men måtte se seg slått med 9-11 i avgjørende - Surt! Her skal det nevnes at vi tapte 5 av 6 5-settskamper!! Kanskje det er kondisen det er noe galt med?? Med litt flaks kunne vi vunnet begge de 2 første kampene denne søndagen.

Dagens siste kamp var mot B-72 4, en meget viktig kamp. De stilte også med en "lei" polakk, men ellers var det overkommelig. Etter en godt gjennomført kamp vant vi til slutt 7-3 noe som gjør at plassen så og si er sikret!

Alt i alt en helt OK helg for Kjelsås 3 ut fra forutsetningene (med litt sykdom og kun 4 spillere til disposisjon). 2 seire, 1 uavgjort samt 3 tap ble fasiten. Nå gjenstår kun 3 kamper før vi kan sette strek for denne sesongen, og av de skal vi iallefall ta rikelig med poeng!!

Takker alle lagene for en trivelig helg i Bjølsenhallen! Det ble observert mange flotte ballvekslinger, underholdene kamper og ikke minst bra spill :-)

Kristian