Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Rapport fra sommeravslutning for bordtennisskolen
Skrevet av: knut
E-mail:knut@skjerping.no

Bordtennisskolen avsluttet vinterkurset med "konkurranse og kos" fredag 26. april. Flott innsats fra hele 28 barn. Best av jentene ble Tiril som i en meget tett kamp fikk revansje fra fjorårets knepene tap mot Oda. Beste av guttene ble Usama som vant en spennende finale mot Daniel B. ALLE viste imidlertid god innsats, spilleglede og fin oppførsel!

Trykk på bildet for stort format

Jenteklassen ble som vanlig en triller mellom Tiril Bukkevoll og Oda Endsjø Fevang. Denne gangen var det Tiril sin tur til å gå av med seieren etter 19-17 og 11-8. Jevnere går det nesten ikke an å bli.

Gutteklassen ble innledet med 4 puljer a’ 5 spillere og en pulje med 4 spillere. De to beste i hver pulje gikk videre til sluttspill (cup). Det hele ble avgjort i en spennende sluttspillfinale der Usama benyttet sin nubberacket på en glimrende måte. Usama vant de to første settene ganske greit, men i tredje sett så det ut som Daniel fikk mer kontroll på nubbene til Usama og utlignet til 1-2. Men Usama storspilte i 4. settet og halte seieren i land med 11-7.
Gratulerer til Usama, som dermed slo ”regjerende mester” Daniel.

Sluttstilling:
1. Usama Murtaza
2. Daniel Bukkevoll
3. Sybiyel Murtaza
3. Anders Dahler Steensgaard

Øvrige resultater i sluttspillet:
5. Mats Iversen Feiring
5. Hevar Said
5. Hemund Øyulvstad
5. Abdallah Said Hussein
5. Barny Xiangian Shi
5. Kristoffer Lervik

Øvrige resultater/deltakere:

Felix
Lavand
Arild
Leo
Noah
Sander
Emil
Morris
Jason
Morris
Bendik
Snorre
Grunde
Aleksander
Theodor
Tintin
Arthur

I den mest intense klassen (som bestod av 4 foreldre- og 2 trenere) ble det selvfølgelig trenerne som toppet. Stehane greide så vidt å slå Odd 11-9 og 11-6, men alle så at Odd måtte stå på en fot hele kampen pga. kneet (som skal opereres til høsten).


PS!
Det blir ingen organisert trening med Odd i mai, men vi oppfordrer både voksne og barn til fri spilling i de oppsatte treningstidene. Barna har fortsatt forrang tirsdager og fredager dersom det blir fullt i hallen, men det er lite trolig at dette blir et problem.

Når hallen har sommerlukking fra 1. juni, vil klubben leie bordtennishallen noen timer en kveld i uka. Hvis vi ikke får annen tilbakemelding, vil dette bli onsdager fra kl. 18.

I tillegg vil vi trolig leie spilletid i Fornebuhallen tirsdager og torsdager fra kl. 18 i helle sommer.


Takk for denne sesongen.