Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Intervju Kjelsås 1
Skrevet av: magnus
E-mail:magnus at vikstrom dot no

Lørdag starter seriespillet i andre divisjon avd A med fire kamper i Grimstad. I den forbindelse har vi intervjuet lagleder, men først en introduksjon av sesongens motstandere.

Avdelingen består av syv lag etter at Bergen HIL trakk laget. Klubben har tidligere satset hardt på opprykk til 2. div. Kampene mellom dem og Laksevåg 2 i 3. divisjon involverte gjerne både svensker og landslagsspillere. Som kjent gikk Laksevåg 2 seirende ut av det oppgjøret og rykket videre opp til 1. div forran høstens sesong.

Stavanger
Overlegne på papiret, men en vet aldri med Stavanger. Forrige sesong gikk klubben hardt ut og kjempet om gullet med Laksevåg og Fjell før de plutselig trakk laget. Denne sesongen er motstanden svakere og det er duket for opprykk til 1. divisjon hvis klubben selv vil. På Stavangers hjemmeside er de kryptiske om målsettingen.

Jevnaker
"Erkemotstanderen" som lenge var hakket bedre, men som vi sist sesong endelig fikk taket på. Har et bra lag med Terje Herting i spissen. Jevnaker har lagt ut statistikk over sine resultater mot alle lagene i avdelingen på sine hjemmesider

Skien
Jevnt lag som har kjørt med samme spillere i minst et tiår. Mesteparten av den tiden har klubben vært i 1. divisjon, men de rykket for et par sesonger siden ned i andre. Et lag som Kjelsås har hatt mange jevne kamper med.

Lia
Har denne sesongen forsterket med ny trener: Jaroslaw Lowicki (2400p) og Jacob Kristiansen (2116p). Har fra før bl.a Kristoffer Esketveit og Petter Heier Torgersen. Kan gjøre det bra hvis de stiller toppet lag.

Notodden
Rett fra 4 divisjon kommer Notodden som har fått en av de ledige plassene i vår avdeling. Har forsterket laget med bl.a Iwona Katarzyna Kuszaj (2000p). Klubben har fra før gode jentespillere og trener Steinar Nagy, men trenger sannsynligvis ytterligere forsterkning for å holde plassen i 2. div.

Fornebu BTK 2
Nylig rykket opp fra 3. divisjon hvor de brukte hele 11 spillere sist sesong. Mangler faste spillere som kan ta kamper oppe og må finne seg i å være nedrykkstippet.

Tilbake til Kjelsås og intervju med lagleder.

1) Hva er målsetning for sesongen?
Etter tre 3. plasser på rad har vi nå sjansen til å rykke oppover på pallen. Sannsynligvis kjemper vi om 2. plassen bak Stavanger.

2) Hva med spillerne på laget, hvordan er formen?
Vi stiller med samme lag som forrige sesong. Noen av spillerne har hatt sommerpause, mens andre har kjørt litt vedlikeholdstrening. Treningsmengden har gått opp siste par ukene og det er antydninger til at formen er i anmarsj.

3) Tøffeste motstandere?

Stavanger, Jevnaker, Lia og Skien

4) Hva blir sluttabellen etter endt sesong?

Tidligere sesonger har undertegnedes spådommer truffet bra, med unntak av nedrykkstippingen av serievinner Vikåsen i 2010/2011 sesongen. Denne sesongen er det mange jevne lag, men jeg går for følgende tabell:

1. Stavanger
2. Kjelsås
3. Jevnaker
4. Lia
5. Skien
6. Notodden
7. Fornebu 2