Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
Solid innsats av Kjelsås 2 denne lørdagen, vi tok 3 srake seire!
Skrevet av: øyvind
E-mail:

Det var en tent gjeng som til tross for heftig snøvær, kom frem til Lørenskog lørdag formiddag, og med 30 min oppvarming, var vi godt forberedt til første kamp mot Sarpsborg 3. Sarpsborg stilte med en solid ener, som slår Øyvind Chr. i første kamp, men Øyvind biter godt ifra seg, og det måtte 5 sett til, før kampen tipper i vår disfavør. Tore ligger under 2-0 i sett mot en god Andreas Banglund, men greier å slite iland seiren med 11-9 i avgjørende. Øyvind Cs og Knut har god kontroll nede, og tar 2 seire. Som vanlig vinner vi begge doublene, og de 4 siste singlene vinner vi også. Tore ligger også her under med 2 sett, men avgjør igjen med 13-11 i avgjørende, sterkt!
Ellers kjørte vi konsekvent med Tore og Øyvind Chr oppe, og Knut og Øyvind Cs nede, og samme doubleoppstilling. Dette var nok et smart taktisk trekk. Vi hadde absolutt marginene på vår side i første kamp, og dette lovet godt for resten av dagen!

Neste kamp mot B-72 3 blir egentlig aldri spennende, vi vinner 8-2, etter at Øyvind Cs og Knut taper mot B-72's Aida Pezer, hun hadde et tempo på kontringsspillet som vi desverre ikke hang med på. Igjen avgjør Tore en jevn kamp i 5 sett, han slår Steinar Nilsen 12-10, etter å ha avverget matchball mot seg.

Siste kamp mot Nordre Eidsvoll vinner vi også 8-2, solid spill av gutta oppe, de vinner alle sine, mens vi som spilte nede, virkelig merket at vi hadde spilt i mange timer... Øyvind Cs taper sin første single, og mot normalt taper vi også doublen vår, etter at batteriene våre sårt trengte oppladning...

Uansett har vi plutselig heng på 1 plassen i pulja, da Fornebu 3 tapte sin kamp idag, men også Fokus 5 ligger bra plassert, så det blir en virkelig spennende avslutning på seriespillet! Ellers en stor takk til «leiesoldaten» Tore Kristoffersen, han vinner alle kampene sine! Når vi spiller 3 kamper fortløpende med bare 4 spillere, merkes det godt i de siste kampene, at enkelte muligens sliter litt med formen... Så det er bare å øke treninga nå fremover...

Øyvind Csiszar