Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
6 poeng til Kjelsås 2 etter en knallhelg i Bodø
Skrevet av: kai
E-mail:kai.groth@storebrand.no

Kjelsås 2 bestående av Pontus, Vishal, Ilker og Kai hentet hjem seks poeng i Bodø i helgen.

Fredag ettermiddag satte 4 eventyrlystne unge menn (samtlige under 40) kursen for Oslo Lufthavn Gardermoen, for å ta flyet til torsketemmernes hovedstad, Bodø

DAG 1
Det startet med noe dramatikk, da en eller annen TULLING (eller hva Pontus og Vishal?) fra Estland hadde glemt å skifte til vinterdekk og hadde smelt inn i autovernet ved Jessheim, og skapte LANG kø hele veien fra Lørenskog og utover. Ilker hadde vært smart og tatt flytoget, og sto og trippet utålmodig med boardingkortene da de 3 gjenværende deltakerne styrtet inn på flyplassen og brøytet seg igjennom sikkerhetskontrollen. Dørene til Gaten var allerede stengt da vi ankom, men takket være to silkemyke svensketunger, klarte Pontus og Vishal å overtale cabinpersonalet til å åpne døren, og slippe igjennom kremen av Norsk Bordtennis.

Vel fremme ved Bodø Lufthavn satte vi kursen mot Scandic Havet. Et nytt og flott hotell med fantastiske rom og en himmelsk frokost som blant annet Pontus forelsket seg i. Da vi ankom var det julebordstider og Lutefiskstanken sto i taket. Da de fire ungdommene tok sin første tur i heisen, sammen med 3 bodøværinger spurte Kai sine lagkompiser om de trodde at det kun ble servert fisk i byen, hvor alle gutta nikket bekreftende. Bodøværingene i heisen himlet med øynene og tenkte nok sitt om uvitenheten til Søringane fra hovedstaden. Etter en deilig middag på en asiatisk restaurant, ble det et par pils i hotellbaren ROAST i 17 etasje, før det var tid for loppekassa, med formidabel utsikt over Lopphavet, eller hva det nå heter JDAG 2

Vi begynte ikke før kl 12, så vi hadde god tid til soving og spising.

Med superfrokosten tungt i magen, (Den svenske Kladdkaka til Pontus tok virkelig KAKA) spaserte vi alle ca 1 km i snøstorm til Bankgata Flerbrukshall, et flott anlegg som åpnet i september 2014. Første møte var mot Narvik som muligens hadde kjørt 300 km for å være med på moroa. Dette ble relativt grei skuring. Det var et par tette matcher, og Kai måtte slite seg igjennom en 5 setter mot Sivert Romstad etter å ha ligget under 2-1. I forkant hadde vi også fryktet Eirik Husveg som forrige runde hadde tatt en sterk seier over blant annet Stig Amundsen fra Harestua. Men Pontus og Ilker greide biffen (eller Torsken?) og med unntak av ett tap i Double, klarte vi alle brasene og vant komfortabelt 9-1.

Resten av dagen og kvelden besto av et besøk til Burger King, Peppes Pizza, El Clasico på tv, og en liten intern pokerturnering, hvor Pontus dro det lengste strået og stakk av med hovedpremien på 150 FRISKE kroner.DAG 3

Denne dagen måtte vi være i hallen kl 09.00 så frokosten ble en (brød)smule amputert, til Pontus sin store skuffelse. Vi møtte Rana i første kampen. Ettersom vi hadde kikket litt på tabellen og tidligere resultater regnet vi med å vinne ganske klart her. Sånn gikk det imidlertid ikke. Rana stilte med blant annet fremadstormende Mikael Ingebrigtsen (f:2002), og luringen Inge Brunsvik. I de fire første kampene lurte Brunsvik Pontus med noen ekle nubbeslag, og Ilker ble tatt litt på senga av unge Ingebrigtsen som spilte raskt og offensivt. Vishal hadde et knepent 5 setts tap mot Ronny Solvoll og Kai vant greit mot Magne Schytte. Således sto det 3-1 til Rana etter de første singlekampene, og vi måtte opp i ringa for å komme ajour i doublekampene. Comak/Åkesson vant sin match komfortabelt, mens Groth/Joshi måtte seg seg slått i nok en femsetter og det sto nå 4-2 til Rana. Vi tok en kjapp lagprat og bestemte oss for å gi jernet i de siste 4 matchene. Ilker skulle måle krefter mot Brunsvik og Pontus spilte mot young-gun Ingebrigtsen. Etter seier i første sett tapte pontus de to neste og det så stygt ut med tanke på seier. Da han i tillegg strakk/skadet armen sin, og nesten ikke kunne slå forehand belaget vi oss på å kjempe for uavgjort totalt. Men Pontus brukte i stedet mer backhand og snudde kampen til sin fordel og dro til slutt inn en svært viktig seier, 12-10 i avgjørende sett. Samtidig hadde Ilker funnet ut av stilen til Brunsvik og vant 11-5 også her i avgjørende sett. Det sto nå 4-4 foran de siste to singlene og det var opp til Kai og Vishal å hale i land lagseieren. Kai hadde god kontroll mot nubbene til Solvoll og vant greit 3-0. Vishal måtte kjempe litt mer mot Schytte, men etter en flott 3-2 seier ble resultatet 6-4 til Kjelsås.I neste match ventet Bodø som vi hadde fryktet mest på forhånd. Men her var vi mer våkne fra start, og både Pontus og Ilker vant sine to kamper oppe mot Dagsloth og Wiik, mens Kai og Vishal tapte knepent 2-3 og 1-3 mot Johansen og Aleksandrov. Det sto altså likt før doublene og resultatet var det samme også etter, 3-3. Deretter vant Ilker og Pontus sine to neste ganske enkelt og det var 5-3 til Kjelsås. Uavgjort var sikret, men vi gikk for seier! Vishal kjempet godt mot Johansen men måtte til slutt seg slått, og det var da opp til Kai å avgjøre mot den nyervervede Evgenii Aleksandrov fra Russland og St. Petersburg. Det var 1-1 etter de første to settene, men deretter satte Groth opp tempoet og plutselig var det «Dasvidaniya» for Aleksandrov og med 3-1 havnet også de siste 2 poengene i julesekken til Kjelsås. Resultat 6-4Etter en velfortjent dusj, fikk vi skyss til flyplassen fra en særdeles hyggelig dame fra Bodø, og vi vendte snuten hjemover.

Totalt sett et flott arrangement og en stor takk til Bodø for smertefri organisering og lynrask oppdatering. Her har vi mye å lære i sør.

På denne turen fungerte også den interne coachingen svært godt og vi tok noen effektive timeouts som muligens var med på å avgjøre kampene til vår fordel.Kjelsås ligger nå på delt førsteplass før vinterpausen med 10 poeng og vi gleder oss til å ta imot vår motstandere på vår hjemmebane i 2016.