Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: kh
Dagens oddstips blir Sevilla hjemme mot Fenerbache, Milan hjemme mot Arsenal og Mora borte mot Brynäs!

Skrevet av:

Skrevet av: Tor
Ikke mye å skryte av, men her er dagens sikre.Real M - Roma HLiverpool - Hammers BAll in ! (og du blir en holden mann)

Skrevet av: kh
Mitt tips idag er hentet fra Tysk bundesliga i hockey: Hamburg Freezers borte mot Hannover Scorpions til 2,50 i odds. Gavepakke fra Norsk Tipping!

Skrevet av: kh
Det var gode tips du hadde Tor...

Skrevet av: kh
Torsdagens tips: Marseille vinner med minimum 2 mål hjemme mot Zenit St. Petersburg. God odds!

Skrevet av: Kristian
Dagens oddstips: Estland - Tyrkia B

Skrevet av: Kristian
Dagens tips: Storhamar - Stavanger H

Skrevet av: Tor
Vil du ha penger idag - gå inn for Tappara - gjerne ALL IN !

Skrevet av: Tor
Håper folk satsa igår - Tappara vant lett til 2.00 i odds.Idag kan alle slantene settes på Guingam-Nimes H til odds 1.75 (dette er en gave fra norsk tipping)

Skrevet av: Tor
Oddsen gikk inn igjen - og idag er det nok en gave fra Norsk Tipping - vil du vinne ta Reading til 2.25 i odds.

Skrevet av: Kristian
Dagens tips blir litt av det dristige slaget; Vålerenga - Lillestrøm B.Etter seier til både HamKam og Aalesund igår bør Lillestrøm vinne for å få nedrykksstriden unna seg! 2,70 i odds!

Skrevet av: Kenneth
Var bare gårsdagen som var interessant, og jaggu gikk det bra og gitt !!! Heia de blå !!!

Skrevet av: Kristian
Grattis til Stabæk med et fortjent seriemesterskap!

Skrevet av: Tor
Ingen tvil - Stabæk var best i gjennom hele sesongen og vant fortjent - GRATTIS !

Skrevet av: Kristian
Swansea - QPR H - til 2,20 i odds

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Vel, Kristian, JEG satser på U i den kampen til 3,25 i odds. Kjører den i et dobbelsystem sammen med:Steua-Lyon B 2,25Nottingham-Ipswich U 3,20Bayern M.-Fiorentina 1-målseier til Bayern 3,65Så får vi se, regner med å gå overskudd på dette..

Skrevet av: Kristian
Bra tippet Øyvind :-)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Yep, 3 av 4 på systemet ga et pent overskudd..

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Da prøver jeg et kyllingsystem ikveld og torsdag kveld. 6 kamper i et dobbeltsystem + 1 seksling, kun 10 kr innsats pr. spill, totalt 160.-Slik blir helgas pubrunde finansiert:Atl.Madrid-Liverpool under 3 mål 1,60Bordeaux-Cluj H 1,90Inter-Famagusta 2-målseier eller mer til Inter 1,50Dinamo Zagreb-NEC Nimjegen H 1,85Lørenskog-Storhamar B 2,00Stjernen-Furuset Stjernen vinner med minst 2 mål 1,50Da er det bare for dere andre å følge tipsene..

Skrevet av: Kristian
2 av 3 sålangt - Da er du i rute Øyvind!Jeg tapte mer enn nok igår, og hadde ikke marginene på min side for å si det sånn :(

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Tja, ble 4 av 6, og noen få kroner pluss, men på langt nær nok til noen helaften.. Nye muligheter i helga..

Skrevet av: Kristian
Jeg fikk inn 8 av 9 kamper igår (røk bare på at RBK skulle slå Brugge med 1 mål) på et system, så det ble et pent overskudd igår! Og til helgen blir det flere kroner i kassa!

Skrevet av: Jan Z
Fornebu BTK vil også være med på gratulasjonene til Stabæk's seriegull(var det ikke i foppall tro)

Skrevet av: Kristian
En dobbel på St. Pauli og Ingolstadt i 2. bundesliga er verdt et forsøk idag!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Kristian, når du kjører 9 kamper, hva slags systemer bruker du? Uansett, med 8 av 9 er det bare å si opp jobben.. Tør du være så tøff at du legger ut tipsene på forhånd? Har ikke fått finlest helgas program ennå, prioriterer publivet ikveld.. (Oops, og jeg som meldte avbud til treninga idag..)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Er jo det koldtbordet på oddsen idag! Gikk noen 100-lapper pluss igår, så jeg satser på flyt i dag også.. Plukker ut 8 kamper, kjører dobbelsystem 10 kr pr. spill = 280,-Cagliari-Chievo H 2.00Wigan-Aston Villa B 2.75Man.C-Stoke H 1.44Comet-VIF Hockey B 1.42St.Etienne-Grenoble H 1.70Feynoord-Herenveen H 2.35Storhamar-Sparta under 7 mål 1.52Palermo-Fiorentina U pause 2.00Her det bare for deg, Kristian "Baasland", å kopiere tipsene.. Sigaren ligger klar på TV'n min...

Skrevet av: Kristian
Når jeg fikk inn 8 av 9 hadde jeg en vanlig trippel som gikk inn, pluss at jeg hadde tippet et system på 6 kamper der jeg måtte få inn minst 2 kamper for å vinne (egentlig et dårlig system da man egentlig bør få inn minst 4 kamper for å gå i overskudd dersom det er normal odds på kampene).Ble et dårlig utbytte for mitt vedkommende i helgen - tapte faktisk på alle radene mine... For John derimot gikk det adskillig bedre hørte jeg!

Skrevet av: Kristian
Gå for Braga og Esbjerg på dagens dobbel! Begge disse lagene bør ha en god mulighet til å avgjøre sine respektive kamper på hjemmebane!

Skrevet av: Tor
Minnesota hjemme i natt - ALL IN !

Skrevet av: Øyvind Csiszar
hehe,så bra ut med systemet mitt søndag, men endte som det ofte gjør når jeg spiller bordtennis; Total kollaps på slutten! Vel, uansett noen hundrelapper pluss i helga, så greit nok.

Skrevet av: Kristian
Idag blir det et system på 5 kamper der minst 3 kamper må gå inn for gevinst. Følgende 5 kamper prøves idag:Wehen - Ingolstadt H 2,10Bofors - VIK Vasterås H 2,55Wolfsburg - Gladbach H med 2 mål 2,20Burnley - Reading H 2,65Palace - Nottingham H med 2 mål 2,45Innsats kr. 100,- (kr. 10 pr. trippel).

Skrevet av: Tor
De son fulgte rådet mitt dro pene penger (Minnesota vant 3-2)Idag gjelder MODO og Newcastle, putt på så mye penger du har og se kontoen din vokser !!!!!!!!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Newcastle er jeg med på, er mer usikker på MODO..Jeg kjører et "deffe-system" ikveld:Newcastle - West Brom H 1,80Wolfsburg-Bor.M'Gladbach H 1,45Werder Bremen-B.Leverkusen H 2,18Ipswich-Charlton H 1,80Southampton-Coventry H 2,40Dobbelsystem, 10 kr + 1 femling 10.-Totalt 110.-

Skrevet av: Tor
Som vanlig gikk oddstipset inn - nye bankere kommer for i morgen:1860 Munchen og Aston Villa.Sats alle pengene og få over dobbelt tilbake !!!!

Skrevet av: Kristian
Onsdag er en god odds-dag, og idag prøver vi 6 kamper i et dobbelsystem, med kamper til meget god odds!Frankfurt - Bayern B med 1 mål, odds 3,60Napoli - Reggina H med 1 mål, odds 3,30Villa - Blackburn U, odds 3,20Murcia - Racing U, odds 2,90Elche - Deportivo H, odds 4,00Ponferr - Sevilla B med 1 mål, odds 3,40Lykke til!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Hmm, skivebom på systemet tirsdag Kristian! Ikke særlig bedre for meg heller, men Tor prikket inn dobbelen, håper du satser litt da Tor!! Jeg prøver en skarve 50-lapp på St.Etienne og Milan ikveld, odds 2.29.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Med den tippinga jeg og Kristian har prestert de siste dagene, er det Guds lykke at det er pengepremier i Veteranstevnet til helga...

Skrevet av: Tor
Som vanlig gikk oddsen min inn - følg med i morgen for nye gode og sikre tips !

Skrevet av: Kristian
Jeg fikk inn hele 2 av 6 kamper på systemet, noe som betød at jeg fikk igjen halve innsatsen... Men jeg satset også 200,- på at både Man U og Chelsea skulle vinne med minst 2 mål, noe som betød et pent overskudd på onsdagskvelden!Nye lukrative tips følger torsdag!

Skrevet av: Tor
Idag er det bare å putte pengene på MODO og Ferjestad til godt over 3 ganger innsats.

Skrevet av: Kristian
Jeg går for Brynãs idag til 1,70

Skrevet av: Kristian
Dagens tips blir en dristig dobbel med Frankfurt til 2,70 i odds og Rapid Wien med minst 2 måls seier til 2,50 i odds! All inn!

Skrevet av: Tor
En vanskelig dag, men MÅ du tippe - så ta Blues til 2.00 og G Furth med 2 til 2.05 og du får pene 4 ganger innsats tilbake.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
JØSS! Tor fikk ikke inn tipsene?! Vel, jeg begynte forsiktig i helga, la inn et trippelsystem + 5/5 på dette:Bayer Lev-Wolfsburg H 1,80AIK-Borås H 1,35Metz-Vannes H 1,57Everton-Fulham H 1,68SIL-Frisk/Asker H 1,75Satset 10 bols pr. spill, totalt 110.-ser bra ut så langt...men må ha 4 riktig for overskudd..

Skrevet av: Kristian
Nok en trist helg på oddsen for mitt vedkommende, og det ble kun en beskjeden gevinst på kampene Molde og Milanseier med 1 mål igår. Dermed et pent underskudd... Men idag er det nye kamper og nye muligheter!

Skrevet av: Kristian
Idag er følgende trippel og anbefale:Modo - Djurgården H - 1,60Birmingham - Coventry H - 1,50Newcastle - Villa over 2,5 mål - 1,65Innsats: 100,-Lykke til!

Skrevet av: Kristian
All inn på Werder-seier med minst 2 mål, samt Liverpool-seier i kveldens kamper i champions league

Skrevet av: Roger M
Kristian: Nå må du slutte å legge inn forslag her!!! Har prøvd dine siste tips og det veit du jo hvordan har gått selv ;-)

Skrevet av: Kristian
Ja, nå tror jeg at jeg tar en pause ja...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Men i alle dager Roger, det er jo bare å spille MOTSATT av tipsene til Kristian, trodde du kjente'n såpass..Jeg gikk i null i helga, lå utrolig dårlig an, men reddet meg på en syk dobbel på Lyn og Molde! Tar det rolig nå frem til helga regner jeg med.

Skrevet av: Kristian
Godt innspill Øyvind :-) Tipp motsatt av det jeg gjør!Og for å da gi dere noen tips til dagens ch.league kamper kan jeg si at jeg har gått for Lyon med 2 mål og Dynamo Kiev! Altså; For å vinne bør dere kanskje tippe motsatt utfall...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Rakk desverre ikke å sende dere tipsene mine ikveld, men 100-lappene tikker inn i samme tempo som smashen min! Har vært stille fra dere (og meg) en periode nå, men lover å legge inn masse insidetips imorgen, slik at dere kan hente noen kroner.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Et pent overskudd er tatt ut fra spillekontoen etter gårsdagen, og her kommer mine tips for søndagen:Everton-M'boro H 1.85Hull-Man.C B 2.35Comet-Stavanger u/7 mål 1.60Espenoyl-Numancia H 1.63Athletic Bilbao-Osasuna H 2.00Olympiakos-PAOK H 1.50Forsiktig tips dette, kjører 2/6 og en seksling.Til slutt en offensiv bong, 2/3 og 3/3 på disse høyoddserne:Comet-Stavanger U 5.50Nice-Nantes U/pause H/slutt 4.50Siena-Bologna U 3.05Satser ikke Baaslandsummer akkurat, 10 kr pr rekke, totalt 200.-

Skrevet av: Kristian
Tja, jeg prøver meg på en ny trippel idag; Rotherham, Barrow og Djurgården til nesten 10 i odds. Innsats kr. 100,-

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Idag er det bare å sette aksjene, huset, kona, bilen, svigermor og bikkja på følgende kamp i "Oldermannsligaen"; Brevpost vs Gjensidige. SIKKER H! Risikofritt!!

Skrevet av: Kristian
Hehe, jeg går "all-in" på borteseier, dvs at Gjensidige slår brevpost - LETT!!På oddsen er følgende 5 kamper spilt på et dobbelsystem:Serbia - Bulgaria H (med min 2 mål)- 3,05Ukraina - Norge U - 3,10Sveits - Finland U - 3,45San Marino - Tjekkia H (at S.M taper med maks 1 mål) - 5,70Nederland - Sverige H (med 1 mål) - 3,50Privatkamper betyr mange jevne kamper!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Full runde i Norsk Hockey idag, jeg satser en tier pr rekke på et dobbelsystem + 1 femling, totalt 110.- Her er det garantert overskudd med disse tipsene:Stavanger-SIL B 2,50(Hjemmelaget sliter med masse intern uro, og dårlig kjemi mellom spillergruppa og trener. SIL er gjerrige, og drar iland dette.)Furuset-VIF B 1,20 (Furuset konkurs, men A-laget skal visstnok fullføre sesongen..VIF i kjempeslag, tar sin 10 strake ikveld.)Stjernen-Frisk H 1,62 (Etter 7 strake, tapte Stjernen sist for VIF, men er sterke hjemme, og Frisk lekker som en sil bakover.)Comet-Lørenskog H 2,50 (Comet er kanskje litt på gang? Slo Stavanger sist, men uansett er det litt bingo over denne kampen, men har tro på hjemmeseier.)Lillehammer-Sparta B 2,33 (Sparta i elendig form, samt 2 karantener, men det må jo snu snart. LIK er gode på hjemmeis, og det er faktisk kun den gode oddsen på Sparta som gjør at jeg tar med den.)

Skrevet av: Kristian
Lykke til Øyvind! Jeg har litt andre tips enn det du har, men noen av de samme kampene!Kr. 100,- på følgende kamper:- Stjernen - Frisk H 1,65- Lillehammer - Sparta H 2,35- Røgle - Modo H 1,90I tillegg kr. 100,- på disse kampene:- Stjernen - Frisk H 1,65- Lillehammer - Sparta H 2,35Med andre ord lukter det en pen gevinst i kveld!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Huff, dette var ikke mye å rope hurra for.. Må prøve igjen til helga.

Skrevet av: Kristian
To bankere i finsk hockey melder seg idag:Jokerit - Lukko H 1,65JYP - Kalpa H 1,40200,- i innsats, og en pen gevinst tilbake!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Pokker, jeg skulle også tippe på Finsk hockey, men rakk ikke fristen! Etter å ha støvsugd kveldens spilleobjekter, ender jeg opp med 6 kamper fra div ligaer. 2/6 og 6/6 10 pr rekke satses.Swansea-Birmingham U 3,20Karlsruhe-Dortmund B 2,15Grimsby-B'mouth B 3,00Excelsior-Dordrecht H 1,42Veendam-Emmen H 1,70Piacenza-Avellino H 1,85Imorgen skal jeg på lunch på Vålerenga, forøvrig en særdeles fuktig sådan, så det blir ingen tips imorgen...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Kjempesvær donut ikveld! Tar meg en whiskey til, og kryper under dyna..Håpløst..

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Kunne ikke dy meg idag, MÅ bare legge inn et system, prøver meg på 7 kamper i et dobbeltsystem + en syvling. 10 bols pr rekke, totalt 220,- som vokser kraftig utover kvelden..Portsmouth-Hull H 1.94M'boro-Bolton U 3.30Burnley-Doncaster H 1.64Watford-QPR B 2.75Ipswich-Derby U 3.25Bordeaux-Rennes H 1.85Twentw-Heerenveen H 2.00

Skrevet av: Øyvind Csiszar
En særdeles mager oddshelg, men prøver på nytt idag. 2/5 og 5/5, kr. 10.- pr rekke, total innsats 110.-QPR-Charlton H 1.90Derby-Preston H 2.20 (Enig Roger??)Aalborg-Celtic B 2.45Norwich-C.Palace U 3.25Bristol C.-Watford B 3.65

Skrevet av: Kristian
Ser ut til å være fornuftige tips dette Øyvind!Jeg prøver imidlertid følgende trippel:Karpat - Saipa H 1,40Bayern - Steaua H med 2 mål 1,75Derby - Preston H 1,95200 i innsats og nesten det femdobbelte i retur. Pen avkastning på en enkel oddsdag!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Hockeyrunde i kveld. Jeg satser på at mjøslagene Storhamar og Lillehammer vinner sine bortekamper mot henholdsvis Frisk og Lørenskog. En dobbel her gir over 5 i odds. Ellers er VIF hjemme mot Sparta bankers, er like sikker som når Brevpost møter Gjensidige i bedrift...Spiller noen kroner på minimum 2-målseier til VIF.

Skrevet av: Kristian
Da hadde du virkelig marginene med deg Øyvind! Selv røk jeg på København...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Yep, desverre var det ikke så stor innsats, da Centrebetkontoen min VAR ganske slunken.. Men, uansett ble det et pent overskudd, som ble investert i håndball.. Noen kyllingtips allerede inne, bl.a. Norge først til 5 mål, samt at Norge leder v/pause. Har ellers en trippel med Norge, Bayern og Bordeaux i kveld.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Full klaff igjen på fredagstipsene, og kontoen vokser.. Idag har jeg prøvd 2/6 på disse kampene:Sparta-Frisk H 1.53Marseille-Nice H 1.77Newcastle-Stoke H 1.75Hull-M'boro B 2.85Bristol C-Swansea B 2.85PSV-Groningen H 1.53

Skrevet av: Tor
Idag MÅ VIF, Luleå og de norske handballdamene vinne - har satsa hus, hjem, bil, kjæresten, de gamle fotballskoa og min økonomiske fremtid på det.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Tvi-tvi, Tor! Luleå ER skummel..Hvis du har igjen noen kroner, er det verdt å satse på 2 hjemmeseire i CL ikveld, Roma slår Bordeaux, og Phanatinaikos knuser Famagusta..

Skrevet av: Tor
Det gikk åt skogen...............

Skrevet av: Tor
Nye muligheter idag - tatt opp stort lån og spiller friskt videre - ingen finanskrise her nei. Idag gjelder håndball - Fyllingenseier, Haugalandseier og CCCP. Går det blir det jul i år også.

Skrevet av: Kristian
Endelig fikk jeg inn noen riktige kamper på oddsen også! Etter noen magre uker og måneder ble det et overskudd på ca 2.500,- igår!Du var nære igår Tor, men du kommer sterkere igjen i kveld!

Skrevet av: Kristian
Det er stort sett hockey og håndball som er aktuelle oddstips i kveld, og derfor går jeg for følgende 4 hockeykamper:Tappara - assat H 1,50Frisk - VIF B 1,75Skellefteå - Røgle H 1,50Stjernen - Sparta H 2,10Kr. 100,- på de to siste kampene, og kr. 100,- på alle fire!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Fikk ikke delt tipsene mine for lørdag med dere, og det var synd.. Uansett, snaue 500 i pluss gir en ekstra flaske akevitt i barskapet til jula..

Skrevet av: Kristian
Dagens oddstips blir to franske 1. div.kamper: Tours og Clermont Foot. Gode tips dersom du ønsker et par tusenlapper ekstra i disse travle førjulstider!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Kristian, du må jo være Norsk tippings største bidragsyter!! Selv satser jeg 2/6 og 5/6 på disse kampene lørdag:Fulham-M'boro H 2.15Lazio-Palermo H 1.95Nantes-Sochaux H 2.20QPR-Preston H 2.05Milwall-Crewe H 1.42Lille-Le Havre 1.50...og da håper jeg dette gir litt tilbake, slik at ungene kan få julagaver i år...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Keeper + 5 utespillere har forlatt Furuset i jula, dere kan trygt sette huset deres på VIF søndag...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Mange godbiter idag. En haug av spillbare kamper, har satset på at Ajax vinner med min 2 mål, og at VIF vinner med min 3 mål. I tillegg et offensivt system på Norsk hockey, seire til VIF, Oilers, Lillehammer, Lørenskog og Frisk gir masse kroner tilbake!Har tro på Oilers borte mot Storhamar, Lillehammer borte mor Sparta er et langskudd... VIF er som jeg har sagt, DØNN sikker med en haug av mål! GARANTERT! Norsk tipping har 1,45 på min 3-målseier, mens bookmakerne opererer med 5-målsseier, så her kan dere loppe Norsk Tipping for kroner!Plukker også med seire til QPR og Bolton. Lykke til folkens!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Hockeykveld igjen. Går stort sett i pluss på hockeytipsene, men kaster bort penga på håpløs engelsk fotball.. Prøver litt småspilling i dag, greit å fylle opp kontoen litt.Et råoffensivt system først:Min 2-målseire til VIF og Stavanger, samt Cometseier, gir champagne til pinnekjøttet imorgen..Ellers et kyllingsystem, 2/6, 6/6 a kr 10.- total innsats 160.-Hull-Villa B 1.88Djurgården-Sødertalje min 6 mål 2.10Linkøping-Skellefteå H 1.70Stjernen-Lørenskog H 1.50Furuset-Frisk B 1.20Lillehammer-VIF B 1.80Tvi-tvi, og et godt nytt oddsår til alle sammen!!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
En enkel dobbel skiller seg ut ikveld.Stavanger slår Frisk, 1.50 på Norsk Tipping er høyere enn hos bookiene!Ellers har jeg tro på Spurs seier mot Burnley. Setter kun 100 bols på denne.

Skrevet av: Kristian
Høres fornuftig ut Øyvind! Jeg går for Stavanger, VIF med minst 2, samt at Anders Jacobsen slår Vasiliev i dagens hopprenn! 100 i innsats!

Skrevet av: Tor
Et knalltips idag er Zurich borte mot Blues i Champ league i ishockey. Ikke skyld på meg om du ikke tar den.......

Skrevet av: Kristian
Zurich er jo rene gamblingen - Jeg ville gjort motsatt...Jeg går for Man U med minst 2 mål samt Benfica! To cupkamper med storlag involvert som begge forventes å gå videre

Skrevet av: Kristian
Vi prøver igjen idag med følgende kamper:Karpat - Kalpa (finsk hockey) HFarjestad - S'teå HVif - Storhamar H med minst 2 målOsasuna - Ath.Bilbao HDiverse kombinasjoner med 500,- i innsats!

Skrevet av: Kristian
Lørdag kan jeg anbefale følgende to kamper:Cardiff - Derby HEverton - Hull H

Skrevet av: Kristian
Vi prøver igjen idag, og kr. 250 settes på følgende to kamper:HIFK - Karpat B 1,90Frisk - Sparta B 1,85Det skulle tilsi et pent overskudd en torsdagskveld!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Tar med Sparta jeg også, samt Stjernen.Ellers kan det lønne seg å sjekke lagoppstillingen til VIF før det settes penger på dem, halve laget er jo snart syke/skada..Prøver også Luleå og Frølunda, men satser ikke all verden.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Mange godbiter i dag. Sparta, Preston, Strasbourg er verd et forsøk. Ellers har Slovakia 1.17 i odds mot Argentina i Håndball-VM, er jo 17% rente på en drøy time...I disse finanstider kan man jo alltids vurdere det...Marseille og Milan bør begge vinne sine hjemmekamper i kveld. Ellers slengte jeg inn en trippel med seier til Toulouse, og U i St.Etienne-LeMans, og U i Nice-Auxerre.Hvordan gikk voksenrankinga idag?

Skrevet av: jonas
manus vant foran en danske,thomas tredje og jeg fjerde,ketil på femte og john på sjette,resten er lit uklart

Skrevet av: jonas
jeg mente anus,nei magnus var det sorry

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Men i alle dager, Jonas... 4 plass??!! I og med at du slo meg på treninga sist, hadde jeg faktisk regnet med minimum pallen på deg!! Skandale!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Iflg sikre kilder stiller VIF Hockey tilnærmingsvis fullt lag imorgen, mot et sykdomspreget og skaderammet Asker. Alt over 1.20 i odds er som å få tiltakspakke av finansministeren!! Jeg gjør som tor; ALL IN!!!!

Skrevet av: Kristian
Og da ble vel du en fattig mann i løpet av gårsdagen Øyvind? I likhet med meg forøvrig...

Skrevet av: jonas
ja øyvind,enig med deg..spilte ikke maks men ble litt opgitt etter tapet for jens jacobsen...han spilte sykt bra,også tapte jeg for thomas i bronsefinalen pga dårlig kondis..hehe men du skal få sjansen til å slå meg på trening idag...snx

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Huff og huff! VIF sviktet totalt igår, fattig ble jeg ikke, men må desverre overføre penger til spillekontoen min...trøsten er at det er lenge siden sist jeg satte inn penger..

Skrevet av: Kristian
All in på følgende kamper idag:Doncaster - CheltenhamMan U - DerbyBegge kampene med minimum 2 måls hjemmeseier!

Skrevet av: Kristian
Stor suksess med tipsene igår for en gangs skyld!Kjører derfor "all-in" på følgende kamper idag:Norge - Serbia B (Serbia-tap med maks 2 mål)Danmark - Egypt B (Egypt-tap med maks 8 mål)Lettjente penger :-)

Skrevet av: Kristian
Idag prøver vi Athletic Bilbao hjemme mot Sporting Gijon, samt at Danmark slår Norge i håndball!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Jeg holder meg til hockey, satser på VIF, Storhamar, Frisk og Stavanger.

Skrevet av: jang
jeg har vif,lørenskog og stavanger 8 oddsog 100 kr,- rett i lomma.

Skrevet av: Kristian
Mange "nesten-gevinster" igår ser jeg, men idag er det nye muligheter!

Skrevet av: Kristian
Det er fotball som gjelder idag, og vi ser mot landet som ligger vest for Spania - nemlig Porttugal!Maritimo - Leixoes H 1,80Belenenses - Benfica B 1,50Tror Maritimo vinner toppoppgjøret hjemme på Madeira, mens Benfica trolig trekker det lengste strået i Lisboa-derbyet!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Nei-nei Kristian..Hold deg til bordtennisen du... DER er du iallefall ikke helt håpløs...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ikke noen særlig klaff hittill i helga, men en Evertonseier på Anfield retter opp mye..Har lagt inn et trippelsystem på 6 kamper, like offensivt som spillestilen til Tor...Genoa-Catania H 1.45Lazio-Cagliari H 1.55Palermo-Udinese H 1.80Zaragoza-Rayo H 1.65AEK Athen-Panionios H 1.30Sevilla-Racing H 1.40Har litt mere dristige tips også bl.a. Storhamar borte mot Stavanger, og som sagt Evertonseier. Stjernen bør også slå Frisk hjemme.

Skrevet av: Kristian
Oddskupongene mine idag består av håndball, og siste runde i mellomspillet i VM. Det er avgjørende kamper, og tipsene blir som følger:Norge - Polen BTyskland - Danmark BSats store summer på disse to kampene!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ikke så dumt tips dette Kristian! Satte en hundrings på dette, må være første gangen jeg har fulgt dine anbefalinger...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ellers noen kamper i England ikveld; Har tro på seire til Spurs, Sunderland, Sheff.U og QPR.

Skrevet av: Kristian
Som vanlig gikk mine tips inn igår, og vi legger inn følgende tips idag for å sanke inn ytterligere gevinster:Man C - Newcastle HWest Ham - Hull HSom vanlig "all-in" på West Ham ifølge Tor! Kr. 200,- blir dagens innsats. Lykke til!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Lite innsats på meg ikveld, men prøver en frekkis med West Ham seier(!) og uavgjort i både Wigan-Liverpool, og Everton-Arsenal. Ellers er Milan og Cagliari 2 sikre kort i Serie A også..

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Kun Beckham & Co sviktet meg ikveld, men likevel et pent overskudd...T.o.m. Kristian har jo flyten...

Skrevet av: Kristian
Joda, oddsformen er i anmarsj...

Skrevet av: Kristian
Idag forsøker vi følgende hockeykamper:Vålerenga - Lillehammer H (med minst to mål)Lørenskog - Stjernen (over 5,5 mål)Skellefteå - Brynas (over 5,5 mål)200,- i innsats, og 1.000 tilbake!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Beskjedne tips fra meg idag, satser på 4 kamper i hockey; Seier til VIF, Stjernen, Frisk og Storhamar.I tillegg en bong med disse 4 + U i Sparta-Stavanger. Satser KUN 60 bols..

Skrevet av: Tor
I dag er det lett; sats skjorta og vel så det på VIF Hockey med 2 + Ferjestad.Vil du sitte med mer penger i lommeboka kan du slenge med Sparta også.Jeg satser et firesifret beløp på de 2 første.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
...Og VIF sviktet igjen..SKANDALE!!!

Skrevet av: Kristian
Etter VIF-kollaps igår prøver vi på nytt igjen i dag. Variert oddsmeny idag der tipsene er hentet fra 3 forskjellige idretter.Drammen - Ullevål H (bandy)Oberhausen - Koblenz H (tysk 2. div)Frankrike - Danmark H (håndball-vm)all-in på en spenstig trippel!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Nei, Kristian, det blir bare nesten på deg.. Synd..Vel, søndagen er innedag, kun en tur på tippesjappa står på programmet i dag. Har plukket ut et kyllingsystem med 2/5, 5/5 10 kr pr rekke.Seire til Atletico Madrid, Bordeaux, Zaragoza, Atalanta og Twente gir noen kroner tilbake..Så 2/4 og 4/4 med litt høyere odds, 10 kr pr rekke:Newcastle-Sunderland H 2.50Liverpool-Chelsea U 3.10Atalanta-Catania min 3 mål 2.15Genoa-Palermo U 3.05Altså 180 kroner investert i dag, så gjenstår det å se hva avkastningen blir..

Skrevet av: Kristian
Dagens kamper bærer preg av mange avlysninger pga snøvær i England! Men noen kamper spilles som normalt, og følgende kamper bør derfor være sikre:Preston - Plymouth HBurnley - West Brom HAjax - Heracles H300,- blir min innsats, og det betyr en pen slump tilbake!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Tja, hvis samtlige matcher du tipper på Kristian, blir avlyst, så får du iallefall innsatsen tilbake...Noe som vil være stor fremgang for deg!!

Skrevet av: Kristian
Etter et pent overskudd igår er det også store forhåpninger før kveldens kamper!Dagens tips blir som følger:Aachen - Rostock HTrabzonspor - Ankaragucu HGuingamp - Bastia HMed andre ord hjemmelagenesaften!Nå blir det snart avreise til Grimstad, og sanking av seriepoeng!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Kyllingbong i dag, kjører trippelsystem med seire til Leicester, Bayer Leverkusen, Milan, Lille og Sheff.U.

Skrevet av: Kristian
Hockey er tilbake på langoddsprogrammet igjen, og dagens kamper er delvis hentet fra den idretten:Frølunda - Brynas H 1,50Stjernen - Lillehammer H 1,75Colchester - Tranmere H 1,90200,- i innsats, og 1.000 tilbake!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Kan være et bra tips dette, Kristian!Furuset har mistet sin kaptein (skade), og er sjanseløse mot et Lørenskoglag på poengjakt. 1.67 på 4-målseier eller mer, er penger rett i lomma! VIF vinner også mot Comet, tar med minimum 3-målseier til St.Hallvards menn.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Knallvær idag, men dagen tilbringes foran data'n med en kortstokk av oddsbonger og en øl i hånda..Et offensivt system 2/4 og 4/4:Herta-Bayern U v/pause B til slutt 4.50Birmingham-Nottingham H m/min 2 mål 3.10Ipswich-Blackpool 1-målseier til Ipswich 3.65Werder-Bor M'Gladbach H m/min 2 mål 2.05------2/6 + 6/6 på disse kampene, 10 kr pr rekke:PSG-St. Etienne H 1.60Deportivo-Osasuna H 2.05Werder-Bor M'Gladbach H 1.36Lazio-Torino H 1.65Bordeaux-Grenoble H 1.33Rennes-Nancy H 1.77Tvi-tvi, regner med overskudd i kveld..

Skrevet av: Kristian
Gode tips lørdag Øyvind :-)Det gikk ikke så mye bedre for meg...Men vi prøver igjen idag, og da med hockey:Luleå - Røgle H 1,50Drammen - Sarpsborg H 1,70 (bandy)Ett tips; Ta det motsatte av hva jeg tipper !

Skrevet av: Kristian
Lett match på oddsen igår, og vi investerer disse pengene i følgende kamper idag:Shrewsbury - Chester H (med min 2 mål) 2,20Hartlepool - Leicester B 1,85Skulle bli en firedobling av innsatsen!

Skrevet av: Kristian
Etter en god og innbringende uke på oddsen, velges følgende kamper idag:Freiburg - Augsburg H 1,50Angers - Vannes H 1,60Genk - Mouscron H (med 2 mål) 2,05Med 200,- som innsats får man tusenlappen tilbake!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Masse E-Cup i midtuka. Det bør være grei skuring å loppe Norsk Tipping for noen kroner da.. her er noen spillbare objekter:Inter-ManU HArsenal-Roma UOldham-Bristol R HFulham-Swansea HUdinese-Lech Poznan HManC-København H---------Ellers så spiller Brevpost mot Taxi i bedriftsserien imorgen..Denne klassikeren gir akkurat nå 1.05 for Taxiseier...

Skrevet av: Kristian
Etter en gevinst igår på at Arsenal skulle slå Roma, samt at Man u og Inter skulle spille et målfattig oppgjør, prøver vi oss idag på sluttspillet i norsk hockey!Lørenskog - Sparta BFrisk - Vif BStorhamar - Stavanger HStjernen - Lillehammer over 5,5 målTar i tillegg med to kamper fra Champions League: Real Madrid - Liverpool HChelsea - Juventus HSå får vi se hvor mange av disse som går inn!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Du gjør det atskillig bedre enn meg på oddsen for tiden.. Spillekontoen min raser nedover like fort som islandske kroner..

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Prøver igjen, selv om det har gått rett i dass de siste ukene. Enkelt idag, 1/4 finaler i hockey = 4 hjemmeseire, hvorav jeg kjører -1 HC på Sparta og VIF.

Skrevet av: Kristian
Da er det vel på tide å slenge inn noen tips igjen.Skellefteå - Linkøping B 2,00Luleå - Frølunda H 2,00Dette er første kvartfinaler i sluttspillet i Sverige, og ovennevnte tips bør gå inn basert på tidligere møter denne sesongen!

Skrevet av: Kristian
Dagens tips blir som følger:Koblenz - Osnabruck H med minst 2 målMontpellier - "ukjent" HEasy money!

Skrevet av: Kristian
Idag er det lettjente penger å hente på oddsen på følgende kamper:Man U - Inter H (vanluig og med minst 2 mål)Roma - Arsenal UB (dvs at Arsenal ikke taper kampen).800,- i innsats idag

Skrevet av: Tor
Sats skjorta i helga på 3 bankers-kamper: Stabæk - LSK H, Godset - Start Hog RBK - VIF H.Jo mer du satser - jo rikere blir du.Dette er årets gave fra Norsk Tipping !

Skrevet av: Kristian
Idag forsøker vi en singlekamp, og det blir Brann borte mot Sandefjord! Pen odds på Brann der det er verdt å forsøke noen kroner!

Skrevet av: Tor
Skal man ta singelkap idag er det ALL IN på West Ham med 2. Lett tjente penger. Fyrer du på med HV seier går du mot en stor mandag.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Etter en 2-ukers ferie, gamblingfri (nesten) sådan, er det bare å satse fremover, slik at ny ferie finansieres fra Hamar.. Begynte bra med 11 rette og netto 1300 bols, via SMS fra Thailand i helga, hehe.. Storhamar hjemme idag kan være verdt et forsøk.

Skrevet av: Kristian
Vi var gode til å tippe igår... Brann tapte, West Ham vant ikke, og Storhamar gikk på en smell!Men jeg fikk inn ca 1.300 på Mainz-seier med 2 mål, samt at kampen West Ham - West Bromwich skulle ende med mindre enn 2,5 mål totalt!Jeg regner med at du hadde en fin ferie Øyvind?

Skrevet av: Tor
Kjør Bristol Rovers borte til pen odds.

Skrevet av: Kristian
Ikke mot mitt favorittlag Tor - Det vet du...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Prøver litt på lavere divisjoner i Storbritannia ikveld + en kamp i kvalserien i svensk hockey. Satser kylling, men har iallefall plukket ut seire til Sødertalje, Carlisle, MK Dons, Torquay og Forfar.Og, ja, ferien var meget bra Kristian! Bare herlig å ligge på stranda, og vifte dovent med armen, så kom det en fyr løpende m/kjølebag full av øl...Altfor mye god mat, så nå viser vekta altfor mye, men som jeg alltid sier; Alt under 3-sifret er feminint..

Skrevet av: Kristian
Ok, da må jeg for alvor begynne å spise skjønner jeg :-)Forresten var du ganske heldig med de utvalgte kampene igår! Gikk ikke mye bedre med meg som hadde Davos, Torquay og Carlisle...

Skrevet av: Kristian
Kapfenberg blir dagens banker i bunnoppgjøret mot Altach i Østerrike!

Skrevet av: Kristian
Idag går vi for Sedan i Frankrike, samt Vålerenga mot Sparta i første finalekamp i hockey!

Skrevet av: JONAS
spiller noen av dere med tanke på grasrotandelen til kbk??jan g vant forresten på oddsen igår,grattis...hehe

Skrevet av: Kristian
Jeg spiller ikke på grasrotandelen til Kjelsås da jeg bare tipper på bookmakerne på nettet (fordi man der får veldig mye høyere odds).Dessuten har jeg hørt at Kjelsås ikke har registrert seg som "grasrotmottaker"...

Skrevet av: jonas
ok,ser den kristian...ha en fin helg,håper kampene går veien hehe

Skrevet av: Øyvind Csiszar
DERSOM Kjelsås hadde registrert seg, og Kristian, Tor og undertegnede hadde spilt på Norsk Tipping, ja da hadde vi blitt en rik klubb....

Skrevet av: Tor
Ja, enig Øyvind - er det så vanskelig å få ordna det da ? Ellers tipper jeg snart for Eiker.... og tusenlappene forsvinner mellom fingra ..........

Skrevet av: Kristian
For å sikre noen ekstra kroner i kassa til påskeferien kan følgende spill idag anbefales:Farjestad - HV71 H Reims - Vannes HSats et par hundringser, og du kan ta en skitur i solskinnet i morgen med noen ekstra hundrelapper i lomma!God påske :-)

Skrevet av: Magnus
Registrering er i gang. Var bl.a. endel papirer som vi fikk oppdatert på seminaret som skal sendes inn.

Skrevet av: Tor
Bra jobba Magnus !Snart er Kjelsås BTK en millionbedrift.

Skrevet av: JanG
Ja en million her og en millon der..God påske til alle gamblærne i klubben

Skrevet av: Magnus
Ingen som spilte på CL finalen?

Skrevet av: Kristian
Jo, vær sikker - Tapte 1.600,-...Hadde at Man U skulle vinne kampen etter ordinær tid, at Man U skulle lede til pause, at Barcelona ikke skulle holde nullen, samt at kampen skulle ende med minimum 3 scoringer...En innbringende kveld med andre ord!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Hadde Barca med på et system, ja. Liten motstand fra tamme engelskmenn denne kvelden.. Desverre går oddsen ellers rett i sluket, men skal vel legge inn noen hundrelapper 2 pinsedag på norsk fotball.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Masse VM-kvalik i helga. Pleier å gå rett i dass, men nå blir det som feriepenger på forskudd! Noen lag som bør satses på er Serbia, Sverige, Bulgaria, Maradona, USA og Mexico. Noen råtips på uavgjort kan prøves, bl.a. på sagaøya, Uruguay-Brasil, Albania-Portugal, Kypros-Montenegro, Paraguay-Chile. For de som ikke tør satse offensivt, anbefales en særdeles kyllingdeff Slovakia hjemme mot San Marino til pene 1.02 i odds... Hva med Norge? Ren bingo, men håper på seier da...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Lite aktivitet her i sommervarmen, men noen sikre tips har jeg.. Forskremte samer fra Alta greier aldri i verden å takle +30 grader, de faller sammen som et korthus, m.a.o. klar Mjøndalenseier i Drammen, odds på drøye 2 mottas med takk. Samme kriteriene gjelder mellom FFK-B/G, klar hjemme her også. Legger inn to U'er mellom Odd-Viking, og Haugesund-Sogndal. Systemet avsluttes da med Vålerenga hjemme mot RBK, på tide at trønderne får en leksjon nå..

Skrevet av: Kristian
Her ble det like mye kroner i kassa som det jeg pleier å få inn Øyvind :-)Jeg røk forøvrig på Bryne...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Fullstendig håpløst ja. Lettere å spå resultatet mellom Brevpost og Gjensidige...

Skrevet av: Kristian
Tror ikke det er lett å spå resultatet i den kampen i år Øyvind :-)Igår røk jeg på Trondheims/Ørn mot Amazon - Hadde tippet at kampen skulle ende med færre enn 3,5 mål (ble 4-0...)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Etter 1 uke med 30 grader kom regnet...Hvilket betyr innedag, med masse oddsing og tipping. 3 gode spill skiller seg ut idag: Viking-LSK H, Moss-Haugesund H, og Stavanger-Ham-Kam B. Tvi-tvi.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
At Ham-Kam leder 1-0 5 min før slutt, og greier å rote det til er en skandale! Men greide likevel å gå ca 30 kr i pluss søndag, og akkurat DET er jo en stor forbedring!!

Skrevet av: Kristian
Ja, sånn kan det gå! Når de er så urutinerte og pådrar seg to røde kort på overtid så går det ofte sånn!Jeg er nå nede i 0 på kontoen (tapt ca 5.000,-) på kort tid... Men idag har jeg satt i nye kroner, og da...

Skrevet av: Kristian
Her er mine sikre forslag til helgens oddstipping:Stabæk 2 - Tromsø 2 HRanheim - Asker HStabæk - Viking HHaugesund - Alta HDersom du følger disse tipsene blir du en holden mann, og kan leve med litt større luksus i disse ferietider :-)

Skrevet av: Kristian
Landskamper på dagens oddsprogram. Jeg velger to kamper med brukbar odds idag, og det er Norge mot Skottland og Danmark mot Chile. Det skulle bli en pen gevinst med et par hundringser i innsats!

Skrevet av: Kristian
Vi prøver igjen i dag, og følgende kamper blir valgt:Duisburg - Cottbus HArles - Ajaccio HRanheim - Tromsø 2 HLettjente penger!Og i morgen begynner premier league i england der følgende godbiter kan prøves i første serierunde:Bolton - Sunderland HAston V - Wigan HLykke til!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ser at Kristian fremdeles har insidetips, ja... Idag er det MANGE godbiter, jeg plukket ut 7 kamper. QPR, A.Bielfend, Dortmund, Nurnberg, Monaco, Preston og LSK. Ellers prøves M'boro + U i Sunderland-Blackburn og U i Hull-Bolton. Ellers nevner jeg at jeg akkurat har vært på 2 ukers ferie i Tana i Finnmark, UTEN internett! Skikkelig tippeabstinenser, så nå er jeg på hugget igjen!

Skrevet av: Kristian
Hvordan i all verden overlevde du 2 uker uten oddstipping??? Ser at du kanskje mistet formen litt også...Idag er det imidlertid nye muligheter, og tipsene blir derfor som følger:Brann - Sandefjord H (minst 2-målsseier)Real Madrid - Rosenborg H (minst 2-målsseier)Lykke til!

Skrevet av: Kristian
Idag velges en dobbel med lav odds, men med stor innsats:Aston Villa - Rapid Wien HValencia - Stabæk HTa gjerne ovennevnte kamper med handicap, dvs at hjemmelagene vinner med minimum 2 mål!

Skrevet av: Kristian
Ny dag, nye muligheter:Kongsvinger - Alta H - 1,50 i oddsWehen - Sandhausen B - 2,30 i odds

Skrevet av: Tor
Hammers spiser Wigan til frokost. ALL IN er helgas gulltips !

Skrevet av: Tor
Tøm sparegrisen - spill West Ham !Møter hyperenkel motstand i svake Liverpool.Normal odd ville vaere 1.15 men her får du langt over 2.50 - livet er så flott !

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Enig i at dette er penger rett i lomma, Tor, men jeg har spilt jevnt på VIF hockey, og akkurat det har IKKE vært noen suksess...

Skrevet av: Kristian
Idag kan man sette hele månedslønnen på at Hønefoss slår Tromsdalen på hjemmebane!

Skrevet av: Kristian
Dagens sikre kamp blir Linkøping hjemme mot Frølunda i svensk hockey til småpene 1,90 i odds

Skrevet av: Øyvind Csiszar
jeg satser på norsk hockey, VIF, Stjernen, Sparta og Storhamarseire, gir kroner i en slunken spillekasse....

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Venter spent på at spillselskapene skal legge ut odds på Kjelsås Open... tror nok Kristian, John, og undertegnede vil ligge rundt 3.4 i vinnerodds, mens "outsiderene" Jonas og Magnus ligger nok på rundt 25 i odds, hehehe..

Skrevet av: Kristian
Du får heller høre på mine tips Øyvind! HeheMen oddsen på Kjelsås Open ser ut til å være riktig satt!

Skrevet av: Kristian
Dagens sikre kamp på oddskupongen:Oskarshamn - Almtuna BBankers!I tillegg kan Mora hjemme mot Växjø forsøkes!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Etter å ha sett en begredelig hockeykamp på Jordal (VIF 2 - Rosenborg IHK)satses offensivt i kveldens VM-kamper. Et par skarpe under snippen, og jeg prøver et system med Dansk seier i Parken mot et svensk lag som er i poengnød, Hellas tar seg av Latvia, Serbia sikrer gruppeseier mot Romania, og Østerrike banker Litauen.I tilleg kjører jeg et sykt hawaiisystem med min 2-målseier til våre Serbiske venner, minst 4 mål i parken, Tsjekkia-Polen U v/pause, og at det blir flere mål i 2 omg enn i 1 omg mellom Portugal-Ungarn. Til slutt satte jeg mine siste 25 kroner på min 3 mål i Østerrike og Danmark. Altså er bookmakerkontoen min nå akkurat tom, men regner med at den bygger seg opp i løpet av kvelden. Regner forresten også med at rankingpoengkontoen stiger tilsvarende i morgen... Beskjeden hilsen Øyvind

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Registrerer at Kristians fredagstips endte som hans loop, laaaangt ut!!!!

Skrevet av: Kristian
Det er små marginer Øyvind, og Almtuna spilte jo uavgjort... Men her følger uansett dagens sikre:Tranmere - Stockport HTranmere vinner første kamp etter att trener Aldridge fikk sparken tidligere i uka!Øyvind; Husk at jeg satte oddsen til uavgjort mellom deg og Jonas til 8,80. Stort nærmere enn et uavgjort resultat er det vanskelig å komme (26 - 24) !!!

Skrevet av: jonas
vil grattulere med seieren igår til 2div laget..hørte det var en knallhard kamp,lykke til videre...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Mange klare hjemmeseiere i de nordiske ligaer i hockey idag, jeg kjører div varianter med favorittseire til VIF, SIL, Stavanger, Lillehammer, HV71, Djurgården, Linkøping og HPK. Dermed er pubrunde sikret BÅDE fredag og lørdag...Ellers Kristian, det er ikke dårlig å vinne ca. 40 baller mot Jonas, og tape 3-0.... Men neste gang...for nå greier jeg å returnere de helvetes servene hans!!

Skrevet av: Kristian
Hehe, øvelse gjør mester vet du :-)Jeg har også endel hjemmeseire på bongen idag. HV, LIK og SIL, så får vi se hvordan det går!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Greide å bygge OPP kontoen min helga, satser videre ikveld, hockey + CL er jo julaften på forskudd! Sparta, Stjernen og VIF vinner ikveld, har tro på U mellom Lørenskog og Lillehammer. Ellers U på Anfield, og hjemmeseire til Rangers, Olympiakos, QPR, M'Boro og Bristol C. Her er det bare å finne frem gullvisa'n og sette hele kreditten!!

Skrevet av: Morten Bendiksen
Då kara e da bare til å kjøra på med ca 90 kr på heimasiger på disse 3 kampane.New York Rangers - Phoenix CoyotesMontreal Canadians - New York IslandersChicago Blackhawks - Minnesota Wild90 kr ganger 4,35 sku bli fine ein kasse pils i premie

Skrevet av: Kristian
Idag kan dere sette endel kroner på følgende kamper:Tottenham - Everton HHv 71 - Røgle HLykke til!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Hadde Røgle, ja. Ellers kommer det nye insidetips før helga, følg med!

Skrevet av: Kristian
2 objekter på dagens oddskupong som er verdt en innsats:Lillehammer - Lørenskog HModo - Luleå Hca 4 ganger pengene tilbake - Verdt et forsøk!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Disse suuuuste vel inn, Kristian??Har lagt inn en haug av systemer nå i helga, men glemte helt å skrive her, så denne lørdagen må dere skaffe penga sjøl... Vel, har forresten 1-målseire til Lens og Bordeaux senere i kveld, så dette kan du trygt satse på!Registrerer også at bettingselskapene denne gangen IKKE hadde odds på toppkampen Brevpost IL - Gjensidige...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ikke noe suksess igår, men forsetter i beste Bjarte Baaslandstil i dag... 3 borteseire i Norsk hockey, VIF, Storhamar og Lillehammer. Rett i lomma...

Skrevet av: Kristian
Nei, det var merkelig at det ikke var odds på kampen Brevpost - Gjensidige. Det ble jo en riktig rysare! Her kunne det vært mange gode spillalternativer for tippeselskapene: Hvem vinner kampen, om noen spillere legger opp underveis i kampen etc :-)Gikk forøvrig med et pent overskudd i helgen, men hadde vunnet mye mer dersom det hadde blitt et mål til i et par enkeltkamper!Du var nærme hockeykampene igår Øyvind :-)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Nærme hjelper desverre ikke kontoen..Likte det du skrev om "å legge opp" under matchen.. Ta det med ro, blir comeback allerede neste kamp, i motsatt fall er spilleren nemlig nekte akkreditering til Brevpost's tradisjonelle julelunch hjemme hos meg om et par uker....Spilte forresten toppkamp mot HIL-NSB igår. Hvordan det gikk?? Ja, nå kan du lure...

Skrevet av: Kristian
Ikke mye å lure på da dere vant meget overbevisende 7-3. Meget sterkt! Vi derimot måtte nøye oss med 9-1 seier mot Systema...Masse odds på kupongen idag - Faktisk 117 kamper å velge mellom! Jeg kan anbefale følgende kamper:Lillehammer - Storhamar HSkellefteå - Luleå HNorwich - Brighton HLykke til!

Skrevet av: Kenneth
Tipper Terje tok sine 3, dere andre slo Lindholm og en av dere var heldig mot Ekran, og doublen ble vunnet...Bra tippa ?

Skrevet av: Kristian
Nei, det var ikke så veldig bra tippet! Herting vant sine selvfølgelig + double, mens Ekrann tapte alle sine... Men noe rett var det jo :-) Erik og Jørgen x 2 tok jernbanen sine seire.

Skrevet av: Kristian
Dagens sikre oddskamper:Lillehammer - Stjernen HRøgle - Skellefteå BLykke til!

Skrevet av: Kristian
Begynner nå å få inn alle mine tips, så det er lurt å følge med! Dagens tips blir som følger:Frankfurt - Rostock HSparta - PSV (1-0) BHøy totalodds som gir god avkastning!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
M/S slo Lørenskog tirsdag, ikveld tar Lørenskog revansje. Kampen går på Manglerud, men her vinner som sagt Lørenskog til pene 2.15 i odds. Denne er verdt et tips!!

Skrevet av: Kristian
Bra tippet Øyvind !Lite å velge mellom på dagens oddskupong, og jeg sitter derfor igjen med følgende anbefalinger:VVV Venlo - Willem II HNAC Breda - Sparta Rotterdam HLykke til!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
En grei tippehelg forrige helg, endte med 600 i pluss! Idag prøver jeg et system med disse tipsene: U i Sund-Villa, og B'ham-Blackburn, samt seire til Bolton og Stockport, og min 2-målseier til Sir Alex.

Skrevet av: Kristian
Den ble du ikke rik på!Idag kan Lille i Europaligaen prikkes inn. Bankers!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ble en mager jul...Da tenker jeg ikke på kaloriinntaket, men avkastningen på gamblinga! Satser mine siste grunker på en dobbel, hvor både Chelski og Everton vinner med mer et mål, mot Fulham og Burnley. Burde være greie penger...

Skrevet av: Roger
Burde ;-) Men begynn å tenke litt på kaloriinntaket ditt da FLODE ;-)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Næmen? Roger er i det spøkefulle hjørnet? Skal ikke "ta igjen" i et åpent forum, er snill gutt vet du..Det som gjør meg misunnelig, er at du, din premieslask, får rundt regnet 50 graders forskjell fra når flyet letter, til det lander...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Siden Kristian har en månedslønn på konto hos bookmakeren, kan jeg hjelpe deg med å få disse til å yngle.. Hockey ikveld; VIF slår Stjernen på Jordal, Sparta slår vestkantsossen fra Asker, og Stavanger slår M/S på Manglerud. Denne trippelen gir grei avkastning en tirsdagskveld. Kan også slenge med hjemmeseier til Lillehammer over Storhamar, men den er lumsk...Mjøsderby vet du...

Skrevet av: Kristian
Jeg rakk dessverre ikke å tippe idag pga lang arbeidsdag. Tipsene så ellers brukbare ut. Jeg tror imidlertid at M/S vil gi Stavanger kamp til døra!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Traff jo på 1 av 4, omtrent som smashen min det.... Heldigvis satset jeg ikke skjorta, så jeg har nok råd til å legge inn noen tips senere i uka også.

Skrevet av: Kristian
1 av 4 er bra Øyvind :-) Jeg fikk inn to av to igår (rakk en liten kveldsrad), noe som ga en tusenlapp i overskudd. At Norge skulle slå Sverige i håndball var bankers, samtidig som det skulle bli en målfest i Barcelona!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ja, godt det er noen som drar inn penger... Noen småspill idag på hockey, prøver på seier til VIF og Sparta, begge på borteis mot Storhamar og Stjernen, samt hjemmeseire til Jokerit og Linkøping. Tror også at det ikke blir mer enn 6 mål på Hamar, motsatt mellom Stavanger-Lillehammer. Over 6 mål prøves i oppgjørene MoDo-Djurgården, og HPK-Kalpa. Ikke rare innsatsen ikveld, min postmannslønn tillater ikke Kristian Baasland innsatser!!

Skrevet av: Kristian
Hehe, vanskelige kamper idag, men går vel for en bong. Har forøvrig vunnet på 7 av de siste 8 radene, så formen er god!For de som liker gambling kan man forsøke med en U på kampen Modo - Djurgården idag til meget pen odds. De siste 5 tilsvarende har gått til spilleforlengelse.Linkøping BØR jo være favoritter mot mitt favorittlag - Sødertalje, men man vet aldri. Kanskje man kan finne noen godbiter i den spanske cupen i tillegg!

Skrevet av: Kristian
Lenge siden forrige tips, men her kommer uansett tipsene for dagens kamper:Charlton - Hartlepool HStockport - Swindon BHuddersfield - Bristol R HLett match!

Skrevet av: Kristian
Forslag til kamper i dag:Polen - Sverige HSlovenia - Tyskland BGrenoble - Bordeaux BSochaux - Lille BTroja - Væxjø BVilla - Blackburn < 2,5 målLykke til!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Søndag er innedag, kun en kjapp tur på tippesjappa, blir en hard økt foran data'n. Lagt inn en haug av systemer, gikk faktisk i pluss igår, så det er bare å kjøre på.. Offensivt system m/6 kamper:Bologna Bari H 2.65Lazio-Chievo H 2.10Livorno-Napoli U 3.00Siena-Cagliari U 3.15Lillehammer-Lørenskog H 2.15Espanoyl-Mallorca H 2.47Ellers har jeg tro på 3 hjemmeseire i norsk hockey idag, kan være verdt noen kroner å sette på.For de med defansivt utgangspunkt, forslår jeg noen kyllingtips; Villareal, Man.C.,Leksand, Olympiakos og Real Madrid vinner med min 2 mål. Tvi-tvi!!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Tipsene dine i midtuka, kristian, ble vel sånn fifty-fifty?? Regner med at du har satset hinsides all fornuft i helga??

Skrevet av: Kristian
Ingen god helg for meg akkurat nei, men det var nære på store gevinster gang på gang... Fikk stort sett inn 2 av 3 kamper på alle rekkene, og da er det ekstra surt!Men det tapte ble heldigvis vunnet tilbake på black-jack...

Skrevet av: Kristian
Mange gode oddsobjekter idag. Det gjelder bare å plassere kampene på riktige rekker med dobbler eller tripler!Polen - Tjekkia Over 58,5 målSpania - Tyskland HLørenskog - Storhamar HSparta - Lillehammer HLuleå - Brynas BBjørkløven - AIK HBristol C - Cardiff BSwansea - Coventry HDarlington - Northampton BBolton - Burnley HLykke til!PS: Du kan ta med at Danmark slår Norge i håndball i tillegg...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Etter en oddsfri(!) weekend, begynner jeg forsiktig på mandagskvelden med Sunderland og Brestseire. Satser ikke mye...

Skrevet av: Kristian
Og det var kanskje like greit...Idag kan man prøve følgende kamper til god odds:Stjernen - M/S BPreston - Barnsley H

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Jøss! Tenkte akkurat på Preston jeg også! En annen luring er VVV Venlo seier mot Heerenveen. Ellers er norsk hockey håpløst.. Har tro på at Stavanger slår Lørenskog hjemme.

Skrevet av: Kristian
Maksimalt dårlig tippet igår, men idag er det lettere...Twente - Heracles HPSV - Roda HInter - Fiorentina HBankers!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Holder innsatsen lav, prøver på disse 4:Leeds-Spurs B 1.80Blackpool-WBA U Anderlecht-Brugge H 1.62Rangers (-1) -St.Johnstone H 1.82...og der scorte Anderlecht, bra start!

Skrevet av: Kristian
Håper du hadde tippet et system, så da skulle du evt vinne noen kroner.Legg merke til at mine 3 kamper gikk inn noe som betød et par tusenlapper i overskudd!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Jada, hadde system, og total tippegevinst denne onsdagen ble den nette sum av 1-en- krone!! Grattis med noen høvdinger i lomma, fortjent! Ikveld er det hockey som gjelder, norsk og svensk. VIF og HV peker seg ut, en luring er LIK borte mot Storhamar, men den er usikker, LIK vinner så og si aldri mjøsderbyene i Hamar, men jeg tar den med.

Skrevet av: Kristian
Hehe, ja da vant du like mye som meg igår :-)Idag peker følgende kamper seg ut som sikre:St. Pauli - Karlsruhe HHavre - Vannes HOg den sikreste av de alle, med kampstart kl. 19.00:Kjelsås 2 - Bodø H

Skrevet av: Øyvind Csiszar
ja, du kan tro jeg satser kåken min på spill hvor du er innblandet... Du er vel første utøver som "legger" deg, dersom du har muligheten til å spille på deg selv! Blir en fin fredag, drar på pub nå, den finansieres på følgende måte:snaue 500 er satt på div systemer, med bl.a. St. Pauli, Newcastle, Besiktas, Armina Bielfeld, Werder Bremen, Chatteauroux. Samt Newcastle U v/pause og H/slutt, samme tips i Metz, og U i sennepsbyen Dijon. Over 3 mål på St.James Park og Rot-Weiss, Chateauroux og Le Havre. Har da litt å følge med på ikveld, regner med saftig overskudd, da hockeyen igår, som du påpeker, gikk rett i dass!!

Skrevet av: Kristian
Mye riktig så langt Æyvind (til deg å være...).Dagens resultat fra Bjølsen:KJELSÅS 2 - BODØ 10 - 0 !!!IMORGEN VENTER MODUM 2, FØR VI AVSLUTTER ÅRETS SERIESPILL MED KAMPER MOT MOLDE OG FOKUS 3 SØNDAG. 2 POENG SKULLE BETY FORNYET SPILL I DIVISJONEN NESTE ÅR, MEN VI SATSER PÅ MEDALJER MED KUN 1 POENG OPP TIL BRONSE OG 2 POENG OPP TIL SØLV PR. DAGS DATO!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ja, hadde en prat med klippen på laget rett etter matchen, grattis med seieren! Jeg er forhindret fra å se på matchene søndag, da jeg jobber på Jordal. Medalje bør være en formalitet for dette superlaget...Ellers ser oddsen bra ut, meget bra ut..

Skrevet av: Kristian
Godt å høre - Jeg unner deg litt suksess på oddsen iallefall...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Suksess på oddsen iallefall?? Kikket innom rankingen idag, en viss Mr. Hoel lå vel noen etasjer under Csiszar?? Ja, ble overskudd ikveld, disse satses imorgen tidlig, skal nemlig på årsmøte med Brevpost kl. 13.00, med påfølgende tur på fotballpub, og feit middag.. Må da legge inn tipsene før jeg drar, hvilket betyr underskudd, da jeg ikke får sjekket hjemmesidene til aktuelle kandidater, men kan allerede nå gi deg et tips om at Lillehammer slår Stavanger i hockey.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
rene koldtbordet på langoddsprogrammet idag! Et godt tipa er Lillehammerseier over Stavanger i hockey. Dessuten har jeg plukket ut en haug av spillbare objekter, her er noen av dem:Doncaster-Reading H 2.28Swansea-Preston U 3.30Liverpool-Everton U 3.30Bolton-Fulham H 2.13Palermo-Parma H 1.76Ipswich-M'boro B 2.90Stoke -Blackburn H 2.25Sochaux-Montbeliard H 2.00Peterbor-QPR B 2.45Blackpool-Leicester H 2.25Dette lukter $$$$$$$

Skrevet av: Kristian
Helt enig Øyvind - Dette lukter penger - Men til tippekommisjonæren ;-)Har dratt inn en del hittil idag, men følg gjerne mine sikre tips utover kvelden:Valencia - Valladolid HPalermo - Parma HDoncaster - Reading HRennes - Bordeaux HI tillegg kan dere ta med Stuttgart, samt at det blir målfest mellom Tottenham og Villa (dvs minst 4 mål).Lykke til!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Fullstendig håpløst! Kun smuler tilbake, + et par hissige telefoner fra de som fulgte rådene mine...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Bortimot smultring igår, og nesten 500 bols rett i dass!! Nye muligheter idag, kan ihvertfall ikke gå dårligere enn gårsdagen...VIF hjemme mot SIL er jo bankers. Kaiserslautern er verdt et forsøk. Har ellers med Lazio, Dortmund, Genoa og Olympiakos (-1) og Mainz05 og Atalanta.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Fikk bygget opp kontoen søndag, slik at helga ikke ble helt katastrofal. I midtuka er det full action i England, og muligheter til ytterligere vekst på kontoen. Har satt en halv høvding på div systemer. Har bl.a. med Sparta,Fulham, Man.U, Blackburn, Sheff.W, QPR, Wigan, og U i Coventry-Nottingham. I tillegg er WBA og M'boro KRITISKE...

Skrevet av: Kristian
Neimen ikke dårlig! Selv har jeg dratt inn over 10 tusen siden søndag, og er godt fornøyd med det :-) Alle kampene går inn om dagen - Til og med de fleste jeg spiller i bordtennis ;-)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
BRA Kristian! det er vel ikke akkurat hverdagskost?? Altså suksess på odds og ved bordtennisbordet....hehe..

Skrevet av: Kristian
Ikke mange kampene å velge mellom idag, men man kan forsøke på disse:HPK - Karpat HTPS - Pelicans HFrisk - Lørenskog BRacing - Atl. Madrid H

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Jobbet overtid idag igjen (hvilket er atskillig mer innbringende enn oddstipping), så jeg rakk ikke finsk hockey. Derimot anbefaler jeg på det sterkeste en dobbel med Lørenskog og Lillehammer! Har også system med disse + U mellom Stavanger-VIF. Ikke så stor innsats idag, 250.-

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ble solid donut ikveld, trøsten er at VIF vant en sterk seier i Stavanger..

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ja, dette har gått rett vest hittill denne uka, men prøver igjen idag.. De siste hundrelappene hos bookien satses på bl.a. Potsmouth, Bayer Leverkusen, Lyon m/min 2 mål, Herta Berlin. Roma og M'boro er også en fin dobbel. Har også tro på Millwall og selvsagt bør Man.C cruise videre i cupen. Ellers er trenden min soleklar, jeg ryker så det synger på engelsk fotball og norsk hockey, mens annen europeisk fotball (fransk, italiensk, tysk) suuuuser inn. Problemet er bare at jeg ikke greier å holde meg unna objektene fra england.. Hvor er dine tips Kristian? Etter dine sterke tips i det siste, burde jeg kopiert deg!!

Skrevet av: Kristian
Ja, du burde ha kopiert meg denne helgen. Av totalt 23 fotballkamper jeg tippet på gikk 21 av dem inn! Det betyr et pent overskudd etter en liten katastrofe på black-jacken fredag...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Jeg reddet meg inn på søndag, slik at iallefall helga gikk i null. Black Jack holder jeg meg unna....

Skrevet av: Kristian
Og det er det lurt at du holder deg unna...Idag er det bare å sette "all-in" på Lukas Bauer i langrenn for menn. I tillegg kan jeg anbefale at Kalla vinner kvinneøvelsen, at Cuche vinner utforrennet og at Charlton slår Bristol R borte.Mange gode tips på en gang ;-)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Rakk ikke noenting, da jeg har vært på trening!! Svenskeberta vant, så den gikk inn.. Skal se på langrenn nå, med god samvittighet etter en knallhard økt!

Skrevet av: Kenneth
Knallhard ??? Var ikke store bevegelsen du hadde på de ungarske pølsesnaddene dine :p

Skrevet av: Magnus
Selv med noen innlagte pauser under falkenbergaren synes jeg det var ganske bra akvitet på Øyvind.. :)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Tja, var vel ikke bare jeg som svettet, Magnus?? Kenneth kan spare seg morsomhetene på min bekostning, vi skal vel møtes i bedriftskamp senere? Kan jo være en opplevelse for deg å få møte de store stygge ulvene fra Brevpost...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ikke mye kroner på kontoen, men prøver på noen høyoddsere: Lyon-Real UMilan-Man.U HPorto-Arsenal HBayern-Fiorentina HBlackpool-M'Boro BCardiff-WBA BQPR-Watford H

Skrevet av: Kristian
Mye fotball på programmet idag også. Man kan gjøre et forsøk på følgende kamper:Lille - Fenerbache HAtl. Madrid - Galatasaray HAth. Bilbao - Anderlecht HI tillegg kan man ta med at Bjørndalen tar GULL!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Da ofret jeg mine siste tiere på trippelen du anbefaler, Kristian!

Skrevet av: Kristian
Beklager Øyvind! Jeg satset 500,- på nevnte kamper...

Skrevet av: Kristian
Vi prøver igjen idag med følgende dobbel:KRIM - Larvik HKowalzchyk - Smigun HLett match!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Joda, Kristian, har da måttet overføre penger til bookien...ikke bra! En dobbel idag peker seg ut, Fortuna Dusseldorf og Nantes. Satt forresten akkurat og tenkte på hu Kowalzchyk, slenger vel inn noen kroner der jeg også.. Ellers er det nå en liten pubtur, mens kåken blir skrubbet, så jobb i morgen, før lørdagskvelden og hele søndagen tilbringes innendørs, med en kortstokk av oddsbonger..

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Fredagskvelden startet bra, med et lite overskudd på tippinga. Drøye 500 er plassert på div systemer, har tro på bl.a. Dortmund, deportivo, 2-målseire tiul Arsenal og Barca, og Inter hjemme er jo alltid bankers. Litt høyere odds gis på PSG, QPR, U i Ply-Leic og St.Et-Montpell. Et råtips er også Sevilla borte mot Mallorca, som har 10(!) strake seire hjemme på ferieøya!! Da er det bare å følge med utover kvelden, nå nytes en Cacao Malibu Banana, etter en lang økt på jobb ute i det fine været...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Og kontoen fortsetter å bygge seg opp, sakte, men sikkert.. Idag kjører jeg med dobbelsystem av 8 kamper, kun kr 10.- pr rekke = 280.-Mye moro for lite penger! Her er kampene jeg har plukket ut:Energi Cottbus-Paderborn H 2.02Kaiseralautern-St.Pauli H 2.16Siena-Napoli B 2.26Atalanta-Chievo H 2.10Cagliari-Parma H 1.84Almeria-Atl.Madrid B 2.70Valencia-Getafe H 1.56Real Zaragoza-Sporting Gijon H 1.87Kjemisk fritt for engelske kamper, og da pleier overskuddet å være sikret..

Skrevet av: Kristian
Det går meget dårlig for mitt vedkommende om dagen. Har nå kun 500,- på saldoen, og disse er satset på følgende to kamper idag:Osasuna - Valladolid HAth. Bilbao - Tenerife HDersom ikke disse vinner må jeg nok ta en pause fra gamblingen...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ja, både du og lommeboka di, trenger nok en pause ja... Du satser nok atskillig tøffere enn meg, disse systemene gir som sagt mye underholdning for lite penger. Har forresten tro på baskerne selv.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Altfor mye å tippe på i disse tider, eng fotball, CL, OL, osv. Desverre setter lommeboka grenser, men er med på noen tips likevel.. Bøkko har 1.70 i odds at han kommer på pallen i kveldens 10.000 meter, det greier han vel?Ellers bør Norwich, Leeds, Aston Villa og Man.U(-1) dra inn seire. Et offensivt system på CL, med seire til Olympiakos, Inter, U mellom CSKA-Sevilla, og tar med Sportingseier mot Everton i Euroligaen. dette KAN gi lommepenger til helgas tur til Barcelona og Camp Nou...

Skrevet av: Kristian
Jaså, skal du se kampen mot Malaga kl. 22 lørdag kveld? Jeg spør en jevn kamp mot formlaget Malaga da Barca sikkert har litt fokus på CL også!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Du har helt rett, denne kampen følges ringside..

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ikke så galt at det ikke er godt for noe... Ble jo slått ut i 1 runde etter puljespillet idag, rakk da akkurat hjem til deadline for hockey, og for en gangs skyld, tikket 100-lappene INN, og ikke ut!! Imorgen er det double, men er vel hjemme i god tid før serie A starter, er noen godbiter der, Kristian bør finlese div hjemmesider før han setter kronene sine. et godt tips er jo Palermo hjemme mot Livorno, alt over 1.50 i odds er gavepakke!

Skrevet av: Kristian
Aktuelle kamper idag fredag:Ahlen - Koblenz HStavanger - Lillehammer HSchalke - Stuttgart HNimes - Chatauraoux HLykke til!Imorgen lørdag kan man fleske til med følgende kamper:Reading - Bristol C HBristol R på hjemmebane HBurton - Cheltenham HBraga - Rio Ave HFra den norske åpningen kommer jeg til å ta følgende kamper:Start - Sandefjord HSIF - KIL Over 2,5 mål

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ahlen? Hva er det? Tysk 3 div ishockey? Du er en syyyyk mann, kjære Kristian.. Idag setter jeg noen hundrelapper på div systemer. Brann vinner greit i Bergen, helst med 2 mål... BorrMønnchengladbach har pen hjemmeodds mot Wolfsburg, som spilte match torsdag. Tar med Herta Berlin hjemme til drøye 2 i odds, samt Bolton og PSG og Lyon. Et langskudd er QPR borte mot Sheff. U. og U mellom Montpellier-Auxerre. PS! Hørte rykter om at du tapte mot "reserven" til Brevpost på stevne idag...???

Skrevet av: Kristian
Ja, uflaks og svakt å tape mot Brevpost spillere!! Men jeg knep iallefall 2. plassen totalt, og det er jeg godt fornøyd med. De kampene jeg tapte var med 2-3, og i alle ledet jeg 2-1... Dårlig kondis vet du ;-)Ikke gikk det veldig bra på Gamblingfronten i helgen heller! Det meste gikk galt....

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ikke så mye å tippe på en fredagskveld, men vil man plassere penger til 50% rente på 3 timer ikveld, anbefales seier til VIF Hockey mot Storhamar i første semi på Jordal Amfi!Nantes mot sennepsgutta fra Dijon lukter hjemme lang vei. Da blir det en (nesten) tippefri lørdag i Bergen med 2 div laget, men regner med at vi rekker tippesjappa i løpet av dagen...

Skrevet av: Kenneth
Lykke til i Bergen. Vi skal hele veien til Lørenskog for å avgjøre en plass i 1 div til neste år ;)

Skrevet av: Kristian
Og hvordan gikk det henholdsvis i Bergen og på Lørenskog i helgen? Kommer det noen oppdateringer?

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Har dårlig erfaring med engelsk fotball, satser et system med seire til Molde, Bayern, Palermo, Borr Dortmund, og Werder Bremen. Ellers kan Marseille være verdt et forsøk, Norsk tipping operer med mye høyere odds enn bookiene på Marseilleseier...

Skrevet av: Kenneth
Det gikk like dårlig begge steder tror jeg :)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Tja, jeg hadde plukket ut 4 kamper med +2 mål i, som jeg ikke la ut her, disse suste selvfølgelig inn, så det ble utrolig nok pene 350 kr overskudd igår... Idag er det nye muligheter, Brann og Man. C (-1), OB, og LeHavre vinner, samt en U i Helsingborg-IFK gir penger i kassa!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
4 Finale i hockey i Stavanger ikveld. Denne kampen er en liten matchball for VIF, og da pleier de å sette den.. 2.40 i odds på VIF er verdt noen kroners innsats. Eller en innsats på at VIF leder etter 1 per til 2.80 i odds. Ellers må jeg litt ned i divisjonene for å finne bra objekter, lager et lite system med da Leeds, Tranmere og Gillingham. Disse tipsene burde få kontoen litt opp, slik at innsatsen kan økes betraktelig i morgen, DA er det mange godbiter!!!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Stille på oddsfronten en periode nå, har Kristian gått i dvale??? 16 Mai er fotballens festdag, jeg har plukket ut 8 kamper som jeg lager 28 dobler av. Ikke mye penger hos bookien, kun 10 kroner pr dobbel, de siste hundrelappene settes i morgen.Strømmen-Sogndal B 2.25Vard Haugesund-Vidar H 1.85Sandnes-Bryne B 2.60Molde-Haugesund H 1.65VIF-Ålesund H 1.80Godset-Stabæk B 2.85 (Likte du den, Kenneth?)OddTromsø H 2.05Fredrikstad-LøvHam H 1.40Dette lukter ekstra ølpenger 17 Mai!

Skrevet av: Kristian
Ja, her ble det vel litt gevinst Øyvind?Nå har jeg tapt så mye at jeg måtte ha en liten pause fra tippingen! Nå blir det derimot litt enklere å dra inn noen gevinster nå da de norske seriene har satt seg, så jeg kommer sterkere tilbake!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ja, og de siste 200 ble sat tmed hell søndag, så det ble et pent overskudd denne gangen...

Skrevet av: Magnus
En liten trøst Kristian er at Kjelsås tjente 5671,- på grasrotandelen fra januar til mai.

Skrevet av: Kristian
Fint Magnus, det er godt å se at noen tjener penger på tippingen :-)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Og enda er det MANGE som ikke har registrert seg...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Drar på båttur imorgen, og da brukes fredagskvelden til finlesing av oddsobkekter for morgendagen.. Privatlandskamper styrer jeg glatt unna, med ett unntak; Søta Bror knuser Bosnis på Råsunda.. I tillegg er det noen godbiter nedover i divisjonene, plukker ut seiere til disse lagene; Millwall, Ham-Kam (de MÅ jokomme på vinnersporet snart!), Hammarby, Brage, Tønsberg og Vard Haugesund. Har gått brukbart de siste helgene, tok jo faktisk UT penger forrige uke!!!

Skrevet av: Kristian
Vi prøver en dobbel idag iom at det er så lenge siden sist:Luleå - Piteå HNorge - Ukraina Under 2,5 mål

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ikke heldig med Luleå, trøsten er vel at du slo meg på treninga idag...

Skrevet av: Kenneth
Det er vel ingen trøst for noen, det er en selvfølge :p

Skrevet av: Kristian
Tja, de fleste fikk vel bank av meg på treningen onsdag, men til helgen er jeg nok tilbake med mitt vanlige spill (tap, tap og tap...)Men noen kroner på oddsen skal jeg klare å dra inn til helgen!

Skrevet av: Kristian
Et pat tusen i overskudd i helgen kom godt med, men idag er det litt lite å spille på.Velger likevel følgende to kamper:Jutul - Hauger HStart - Viking over 3,5 målLitt gambling, men det får briste eller bære!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ja, gikk selv 500 i pluss i helga, hadde blitt 1000 til, hvis ikke det fordømte møkkalaget LSK hadde putta 3 mål på overtid!!! Stille før VM, men prøver meg på 5 irske kamper. Seire til UCD, Dundalk, Bohemians, St.Patricks og Shamrock gir mer penger å tippe for under VM...Gjør ikke noe om det blir mange mål i kampene heller...

Skrevet av: Kristian
Da er VM i gang, og følgende trippel spilles for å ha noen spill til TV-kampene:Sør Afrika - Mexico UUruguay - Frankrike UDrøbak - Trosvik H15 ganger pengene tilbake!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ja, da begynner endelig spetakkelet... Har INVESTERT et 4-sifret beløp på div VM-resultater, gruppevinnere, hvilke 16 lag gåt videre, osv. Jeg har tro på Mexico idag, og U i URU-FRA. Dette blir spennende!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Tja, 150 kr i pluss idag, det gir forhåpentligvis en pekepinn på hvordan sommerferien finansieres... Har tro på Hellas imorgen, samt at det scores MER enn 7 mål tilsammen på de 3 matchene som spilles. Kristian, du prikket jo inn 2 uavgjorte, men hvordan gikk det med drøbak?? Håper de vant da...

Skrevet av: Kristian
Drøbak vant selvfølgelig, dermed 3000 i gevinst med en innsats på 200,-.Idag blir det 1-0 til Argentina og 2-1 til England!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
OJ! Du er på hugget Kristian...

Skrevet av: Kristian
Lite å velge mellom idag, men jeg har gått for Slovakia og Vardeneset...0-0 til Slovakia ved pause, så den ser jo bra ut... Har også en rad med Slovakiaseier og Portugal-Elfenbenkysten uavgjort!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Nå begynner penga å tikke inn på kontoen! Hadde Argentina med min 2 mål, Hellas. Trenger U i Fra-Mex og Tys-Ser, samt USA seier imorgen. Dersom det blir 3 mål eller mer mellom Fra-Mex, suuuuser det inn 800 på konto, hadde nemlig dette i kampene mellom SA-Uru, Arg-Sør-Korea og Hellas-Nig. Allerede overskudd på siste 2 dagers tipping. Dette blir et innbringende VM!

Skrevet av: Kristian
Det har vært en innbringende helg hittil, og jeg avslutter helgen med følgende dobbel: Brasil og KR Reykjavik!

Skrevet av: Kristian
Lett match igår, og idag prøver vi følgende 3 kamper: Lommedalen, Landskrona og Spania med minst 2 måls seier

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ja, det begynner virkelig å løsne på tippinga her også.. Har fått inn stort sett det meste de siste dagene, selv om innsatsen kun er på 30-100 kr pr spill. Men lager jo noen spill på hver TV-match, er jo sykt morsomt å ha tippet på gule/røde kort, cornere, mål, etc. Men jeg konsentrerer meg om VM, Lommedalen blir litt for Gresk for meg... Lykke til videre Kristian!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Da ble jeg kvitt 300 til. Tror på favorittseire i siste runde, og har seire til følgende lag; Spania(-1) mot Honduras, England, Tyskland, USA, Serbia, Paraguay, Italia og Danmark. Lager systemer ut av dette, regner med atskillig mer enn 300 tilbake.. Ellers er det viktig for meg at Danmark og Serbia går videre fra puljespillet, da tikker det inn hundrelapper. Får vi også med Mexico, Sveits og USA videre, kan jeg notere ennå mer pluss i regnskapet!

Skrevet av: Kristian
Ja, Lommedalen er heller ikke min favoritt lenger...Ellers begynner det å dra seg til i VM. Jeg er fortsatt skeptisk til Italia og England, og håper ikke at Sveits eller Danmark går videre (pga tips i tippekonkurranser. Ellers ser tipsene dine bra ut Øyvind. Skal også bli spennende å se hva som skjer med Frankrike i kveld!

Skrevet av: Kristian
Idag prøves følgende VM-Kamper: Serbia, England og USA. Tar også med at Shahar Peer vinner sin kamp i Wimbledon...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Hehe, jeg har også disse kampene...Men holder meg unna den siste..

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Gått litt skeis siste dagene, Serbia er jo en skandale, likedan Italia...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Gått dårlig med VM-tipsene siste uka, men idag snur det.. Tyskland tar seg greit av tamme engelskmenn. Ellers har Norsk Tipping 2.3 i odds på at Messi scorer ikveld, mens bookiene ligger under 2. Altså gavepakke fra NT!!!

Skrevet av: Kristian
Joda, det er en gavepakke, men det forutsetter vel at han scorer???Ikke mye penger igjen på min konto heller...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Nå er det bortimot katastrofe på kontoen, men har et system som KAN gi endel tilbake.. Har da U i både Brasil-Chile og Paraguuay-Japan. En uavgjort gir noen hundre tilbake, 2 uavgjorte, og jeg er back in business!!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
1/4 i VM... Tror på Maradona, Spania, Uruguay og Brasil. MEN, det kommer garantert IKKE til å ende slik.. Legger inn noen kroner på ARG, SPA, URU og NED! Litt odds blir vel dette? Skal finkjemme objektene før endelig avgjørelse tas imorgen.Ellers går det rykter om at John Nymoen er på nett!! Altså internett, ikke sånn IQ-messig.... Venter spent på innlegg ifra "Big John" fremover..

Skrevet av: Roger M
John på internett er vel like sannsynlig som at Leiv Stalsberg skal gå rundt og loope med forehand.

Skrevet av: Kristian
Joda, John er på nettet! Men han tør nok ikke å legge inn noen innlegg - Han er litt skeptisk til slike nyvinninger...

Skrevet av: Kristian
Vi får vel ta en liten luring idag. Mine utvalgte lag blir Stabæk, Ventspils og Anorthosis Famagusta - Alle lag spiller på hjemmebane mot antatt svakere lag!

Skrevet av: Kristian
Nå som hverdagen er tilbake, og de fleste av oss kanskje trenger litt påfyll i lommeboken, kan det være fornuftig å prøve ut følgende objekter på dagens langoddsenprogram:England - Ungarn H med minst 2 målHartlepool - Sheff Utd BVIF hockey - Sparta Praha BI tillegg kjøres det system på følgende kamper (tippetegnet er uavgjort i samtlige 5 kamper):SlovakiaNorgeAlbaniaArmeniaMoldovaLykke til!

Skrevet av: Tor
Skikkelig gavepakke på lørdag: Aston Villa - West Ham = B til 4,30. Hør med banken om lån og sats alt. Du vil aldri angre ! Altså, ALL IN på Hammers !

Skrevet av: Kristian
Riktignok har Villa mistet treneren, men å tape mot West Ham.... Nei, den får du dra lenger ut på landet med!

Skrevet av: Tor
Husk jeg ER langt ute på landet da......

Skrevet av: Roger
Ja både mentalt og fysisk ;-)

Skrevet av: Kristian
Ja, nå begynner vi å snakke :-)2-1 til Villa er mitt tips!

Skrevet av: Tor
Som vanlig, er jeg både mentalt og fysisk et HAV foran Roger (hvem er ikke det ?). Men Hammers er også et HAV foran svake Villa. Så løp og kjøp....................

Skrevet av: Kristian
Hvordan endte kampen? Kan ikke se at Tor har skrevet det noe sted...

Skrevet av: Tor
Dommertabbe førte til 0-1 dessverre, sånn er det når dommeren er kjøpt og betalt.........0-3 til slutt.

Skrevet av: Kristian
Idag er det flere kvalikkamper til CL, og valget faller på Basel og Werder Bremen.

Skrevet av: Kristian
Lett match igår!Idag velger vi:OB - Motherwell HFeyenoord - Gent HI tillegg kan man prøve følgende luring til 3,70 i odds:Genk - Porto H

Skrevet av: Kristian
De som følger mine tips om dagen blir rike!Idag kan jeg anbefale følgende 4 lag som sikre:Korsvoll, Hasle/Løren, Hareid og Eidsvåg.

Skrevet av: Kristian
Bournemouth og Rotherham er bankers idag. Kan ta med Tranmere også!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
3 uker uten ganbling tar på.. Nå går VISA kortet varmt (hilser til Trond Giske), er jo syykt mye godbiter i dag.. Rakk desverre ikke å sette penger på kenneth i Herrer F, men har en haug av systemer med bl.a. Herta berlin, Lazio, Juve, Napoli,Odd, Sogndal, FFK, LSK, Real Zaragoza. Glimt til over 3 i odds er også verdt et forsøk. Getafe og Bryne er ellers en fin dobbel. Skal forresten prøve meg på stevne imorgen, mandag, i Fokushallen, odds på seier her til undertegnede legges vel på rundt 1.05-1.15 tenker jeg...

Skrevet av: Kristian
Godt å se at du er tilbake Øyvind!Idag prøver jeg følgende kamper:Atl.Madrid, Levski Sofia, Dynamo Kiev, Getafe og Liverpool.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Har dratt inn pene 500 i midtuka, norsk hockey og diverse europeiske ligaer er sikker inntekt! Ellers er det bankers å tippe MOT Liverpool for tiden, det er også sikre penger...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Inne i en god stim, så 500 til er ivestert i div systemer. Norsk hockey er penger rett i lomma, idag vinner Sparta og Lørenskog enkelt. LSK vinner mot Molde. Ellers har jeg med Milan, Borr Dortmund, Ein Frankfurt, Auxerre, Marseille, Schalke. Nottinghamseier og U i Leeds og Norwich er verdt et forsøk.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Har levd godt på oddsen siste måneden... Spiller i dag mange småsystemer, her et dobbelsystem m 6 spillbare kamper:HSV-Hoffenheim H 2.06Freiburg-Mainz U 3.15Barnsley-Leicester B 2.35Sheff U -Ipswich U 3.25Blackburn-Wigan H 1.73Bordeaux-Valenciennes H 1.77har også Portsmouth borte mot Derby til 3 i odds på et system sammen med Real Sociedad og Hull.Dette lukter Euro...

Skrevet av: Kristian
Tja, ikke helt heldig med alle kampene denne helgen Øyvind, men noen gikk jo inn :-)Jeg gikk med et pent overskudd med et par lapper denne helgen, men det satt langt inne. Mange vanskelige kamper, og uventede resultater!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Nei, ingen suksess denne helga. Er vel nye muligheter utover uka...

Skrevet av: Kristian
Vanskelige kamper idag, men valget falt på følgende dobbel:Racing Santander - Cordoba HPreston - Barnsley HMed 500,- som innsats blir det endel cash tilbake :-)

Skrevet av: Kristian
Dagens tips:Sheffield W, Swansea, Everton, Inter og Leicester.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Dagens tips fra meg blir å ligge unna... Kun levert en tippelapp ikveld.

Skrevet av: Roger
Det er mye du bør ligge unna Øyvind!!! Matfatet bør for eksempel ikke ALLTID være nærmest deg ;-)

Skrevet av: Kristian
Hørte det ble storseier for Brevpost igår :-)Jeg kan ta maten din Øyvind!

Skrevet av: Kristian
Idag nøyer jeg meg med 1 kamp: Getafe! Kan satse 10.000 !!!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Tydelig at noen har det svært morsomt her, jeg tar en svipptur m/danskebåten nå, greit å handle inn børst o.l. Skal jeg kjøpe med en ekslusiv shampoo til deg Roger?? Kristian, håper du ikke satte halve lønna di på Getafe...Du må ALDRI spille på Cupmatcher i Syd-Europa, trodde du visste såpass!!!


New Post

Name:Text: