Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Tor H
Lagene bør vel være enkel å sette opp når vi følger Norgesrankingen (den lyver sjelden):
1.laget (1.div.) - som i fjor (de lykkes veldig da)
Eskil,Christian,Magnus,Frank og Roger M.

2.laget - etter ranking:
Thomas G.,Tor,Øyvind Chr.,John og Kristian H.

Etter min mening bør 5 spillere være nok slik at alle får spille mye.

Resten havner i 3. div.

Enkelt og greit.

Eller ?

Skrevet av: Kristian H
Høres ut som et veldig fornuftig forslag!

Skrevet av: Kenneth
Dette er en styresak som alltid, og vi vil komme nærmere tilbake med hvem som spiller hvor, og hvordan det blir valgt ut...Er forøvrig kalkulert med 6 mann på hvert lag

Skrevet av: Tor
Ville bli merkelig om spillere som ligger som feks nr 15, 24 osv på Kjelsåsrankinga , skal spille i høyere divisjon enn de som er nr 3,6,9 osv.Jeg er meget spent på å høre hvordan man velger spillere om man ikke går etter rankingen - i så fall er vi eneste klubb i Norge som ikke "belønner" de høyest rangerte. Og 6 mann på laget - javel, da blir det noen som får spille svært lite og hvor interessant er det ?

Skrevet av: Magnus
Angående 6 mann på laget så er dette bare et gjennomsnitt.Noen lag med ivrige spillere som har mulighet til å være med på det meste vil klare seg med 5 (bør ha minst en reserve).Andre lag vil kanskje trenge 7 spillere for å klare å stille lag i alle kamper.

Skrevet av: Kenneth
Hvorfor skal det gjøres annerledes i år enn i fjor ? Så vidt jeg vet var vi hvertfall 2 som ikke hadde noe på 2 div laget å gjøre i forhold til ranking, men vi gjorde det da like bra fordet...Så det er mange måter å belønne folk etter...F.eks fjorårsinnsats, ivrighet på treninger, deltagelse/plassering på klubbmesterskap...Osv osv...

Skrevet av: Tor
Fjorårsinnsats - ja det er jo den som gjenspeiles i Norgesrankingen. Og Kenneth, du mener vel ikke at det skal være nok å møte opp på mest treninger så er du kvalifisert til å spille på det beste laget uansett hva nivået måtte være. Og skal deltagelse i 1 turnering (klubbmesterskapet) avgjøre hvem lag du spiller på blir det jo latterlig (hva om akkurat den ene dagen ikke passer-da er det over og ut). Norgesrankingen gir et riktig bilde av spillerens nivå gjennom en hel sesong og som tidligere sagt - den lyver ikke og er mest rettferdig å sette opp lag fra. Dette gir jeg meg ikke på.

Skrevet av: Kenneth
Jeg sa ingenting om at dette er er sånn det gjøres, jeg sa det er f.eks slike ting som kan spille en rolle...Jeg skal ikke gå inn på noen diskusjon på lagoppsett her...Synes ikke dette er rette plassen å gjøre det på...Dette er som sagt en avgjørelse som tas av styret, som før...

Skrevet av: Knut
Så fint at det er engasjement og "kamp" om å spille på de beste lagene. Det lover bra. Styret vil ta med seg disse innspillene. KBK har en praksis (basert på rankingpoeng), men er mottakelig for ulike synspunkter. Etter min mening er den viktigste faktoren (når noen er jevngode) motivasjon, vilje og lyst. Ikke minst lyst til å bli bedre. Derfor er jeg ikke kandidat til å kjempe om plass på 2. laget.

Skrevet av: Tor
Er det bare Kenneth og jeg som har synspunkter på dette viktige spørsmålet ?Kom på banen folkens.

Skrevet av: JanG
Er vel i hovedsak enig m Tor se på Norgesrank i forhold til klubbmesterskap også, det stemmer ganske bra. Men en ting skal vi huske på, Kjelsås skal og bør ha en sosial profil m humør og spilleglede slik at kanskje, vis en vil spille sammen med kammeraten sin skal vi vel ikke nekte de det eller ? Vi bør vel prøve å stille 3 eller kanskje 4 ganske sterke lag til neste sesong. Husk godt humør er det viktigste kriteriet.. god sommer ,kommer og trener om 10 dager !!!

Skrevet av: Kristian
Jeg støtter forslaget om at Norgesrankingen må benyttes! Det er ikke alle som har anledning til å stille på trening hver gang, eller klubbmesterskap som blir arrangert i slutten av mai måned. Skal heller ikke legge for mye vekt på klubbmesterskapet på denne tiden av året da det foregår "utenfor sesongen", og formen er nedadgående for endel spillere.

Skrevet av: Thomas
Jeg mener at forslaget til Tor er rimelig. Det blir vanskelig for styret å nekte de best rangerte spill i 1. eller 2. divisjon neste sesong.5 spillere på laget holder. Alle får spille så mye de vil. Med 6 spillere blir det gjerne flere som ikke får spille nok.

Skrevet av: Kenneth
Men det er en ting jeg ikke helt skjønner...Hvorfor skal f.eks 1 laget stille med det samme laget fordi det lyktes så bra i fjor hvis ikke det samme skal gjelde de andre lagene ? Synes vi i så fall må ha de samme kriteriene for alle lag...Hvis vi går etter ren ranking blir det utskiftninger også der...Det med at det ikke skal legges vekt på resultater på slutten av sesongen fordi enkelte har nedadgående form synes jeg rett og slett er tåpelig...Det er helt og holdent den personens eget problem

Skrevet av: Tor
Neida Kenneth, 1 div er klar den, hør bare:Eskil,Christian,Magnus,Frank og Roger M. Thomas G, Tor, John har alle sagt de heller vil spille i 2 div - Øyvind har jeg ikke prata med, men neste på rankingen er Roger M. Er ikke vanskelig dette, og det gleder meg at de som har skrevet inn så langt har vært enig med meg om at det er rankinga (Norges-) som bør ligge til grunn for hvilket lag en spiller på. Ville forøvrig vært håpløst å velge fra et annet grunnlag.

Skrevet av: Kenneth
Hvor håpløst det blir vet jeg nå ikke...Da har det i så fall vært håpløst alle de andre årene da :o)Har jo aldri tidligere blitt fulgt ranking slavisk ved laguttak...Men puslespill er moro, og styret har lagt noen før, så det blir vel en ordnings på det til slutt skal du se

Skrevet av: Roger M
Er det bestemt at det blir 1 divisjon og ikke eliteserien ?

Skrevet av: Tor
Skjønner ikke hva du mener med; ..alle de andre årene. Jeg har sittet i styret selv og hovedregelen er at rankinga har bestemt hvem spiller hvor - at noen frivillig har bestemt seg for å spille lavere enn rankinga tilsier er den enkeltes egen sak og vilje. Men har en spiller med høy ranking ønsket å spille i en så høy divisjon som mulig har han selvfølgelig fått det - og sånn må det være. Det skal være rettferdighet.

Skrevet av: Kenneth
Ja Roger, det ble søkt om 1 div, og søknaden ble godkjent...Eiker fikk plassen i eliteserien, mens Kjelsås fikk beholde plassen i 1 div

Skrevet av: Kenneth
Ja rettferdighet er fint, men det er jo ting som ikke er rettferdig med å slavisk følge rankingen...Se f.eks på laget vårt fra sist sesong som et eksempel...Er det rettferdig at spillere fra et annet lag i samme divisjon, som ikke klarte å holde seg i divisjonen, skal få komme inn og dytte ut spillere på vårt lag som faktisk har klart å holde plassen ? Selv om de er høyere ranket, så er hvertfall min mening at nedrykk er nedrykk, uansett ranking poeng...Jeg synes ikke det MÅ være sånn man kan rykke ned et lag, og allikevel få spille videre i samme divisjon på et annet lag året etter...Da får man ta med seg innsatsen man har gjort, spille laget opp igjen til neste sesong...Det er nå min personlige mening om rettferdigheten i laguttak

Skrevet av: Tor
Nå er det vel ikke sikkert at alle spillerne har like stor del i et nedrykk. Det kan jo hende at en spiller har spilt godt og vunnet nesten alt selv om laget har rykket ned, og har således ikke ansvar for nedrykket. Så jeg holder på at - Norgesrankingen lyver ikke - gå for den !

Skrevet av: Kenneth
Det kan nok være at det kan være slik, men hva tror du det gjør med motivasjonen til spillere som faktisk har vært med og holdt laget i 2 div, når de da "belønnes" med å settes ned en divisjon ? Jeg mener man må tenke litt på slike ting også...Da får man heller spørre den enkelte da, om de ønsker å fortsette på det laget de spillte for, så får de heller spille kvalik med de som er aktuelle inn på laget da

Skrevet av: Roger
Kanskje på tide å legge denne diskusjonen død !!! Etter det jeg har skjønt så skal ikke christian spille på 1 laget. Eskild er også usikker og meg og Frank har ikke blitt spurt og er også usikre. Så det blir sikkert plass til alle med ambisjoner ;-)

Skrevet av: Magnus
En annen ting er at nivået i andre divisjon vil være omtrent som nivået var i første divisjon i år. Mens nivået i tredje vil være nesten som andre divisjon i år.Og Roger: Jeg forstod det slik at dere ville fortsette hvis det ble spill i første divisjon?

Skrevet av: Tor
Roger, dette er et diskusjonsforum - er sunt at alle ikke er enige i alt. Vi må tåle å diskutere. Og dessuten, detter er da et viktig tema som burde engasjere mange. Men lagene bør bli satt sammen raskt slik at spillererne vet hvilket lag de tilhører. Tiden går fort.

Skrevet av: Roger
Jada Tor jeg er klar over at det er et diskusjonsforum. Men før du begynner å foreslå lagoppstillinger så bør du kanskje snakke med de fleste først. Det kan være noen blir provosert veit du ;-) Men ikke jeg, jeg blir aldri provosert ;-) Ha en flott dag ;-)

Skrevet av: Tor
Har ikke snakka med mange jeg, men forslaget mitt var at rankingen skulle følges - er det så ulogisk da? Kan det virkelig provosere noen ? Hvis du har lest hele historien så ba jeg dessuten folk komme på banen og si sin mening.

Skrevet av: Kenneth
Ingenting er ulogisk, det kommer bare an på fra hvilken side man ser det...He-he

Skrevet av: Tor
Jeg mener - de som har mest rankingpoeng er best - ergo spiller de på beste lag. Og sånn er det uansett Kenneth, fra hvilken side du ser det. Rankingpoeng får en / mister en gjennom sitt spill en hel sesong. Har noen 1900 poeng kan ikke jeg som har drøyt 1600 si at jeg skal spille i en høyere divisjon enn den spilleren.Det ville Kenneth - bli ulogisk.

Skrevet av: Kenneth
Her snakker vi ikke om 1900 poeng...Her snakker vi om spillere mellom 1400 og 1700 som innehar et nivå hvor alle regnes for å være nogenlunde jevne...At noen har fått spille så få kamper sist sesong at de ikke har hatt muligheten til å opparbeide seg noe særlig poeng kommer ikke frem her...Det er der jeg mener at ranking på en måte lyver

Skrevet av: Tor
Kenneth, hvis det er deg selv du tenker på så var det vel ingen som spilte så mange turneringer som deg i fjor og der deles det ut en hel haug med poeng om en gjør det bra så muligheten for å skaffe seg rankingpoeng skulle du absolutt ha. Du kan jo bare sjekke turneringene så ser du hvem som fikk mest poeng der (hvem som gjorde det best). Tror også de resultatene samsvarer bra med rankingnivået.

Skrevet av: Tor
Har nettopp vært inne på rankinga Kenneth. Du spilte begge seriekampene mot Langeland (seriens klart dårligste lag) og en kamp mot det nest dårligste laget (Lynild). Totalt 6 enkeltkamper. Du ble belønnet med MINUS 13 poeng. Flere kamper sier du for å få mere poeng ??????????????????????

Skrevet av: Kenneth
Vel, nå er diskusjonen seriespill...Og for min del er det en helt annen ting enn seriespill...I seriespill får man muligheten mot lavere rankede spillere, mens i turneringer går det etter seeding, og jeg da med lav ranking, pga få seriekamper, blir ofte satt i pulje med spillere som har maaange hundre poeng høyere ranking...Mens dere som har høyere ranking pga mange spillte seriekamper, kan til og med risikere og bli seedet i enkelte klasser...En annen ting er hvordan fordelingen ble gjort med tanke på antall kamper...Her fikk man være med på laget, ble lovet at den beste eller de 2-3 beste skulle spille flest kamper, mens det skulle fordeles jevnt på oss andre...Synes ikke akkurat jeg har vært så veldig begunstiget i den fordelingen...Det gjør også en del med motivasjonen...Hvis vi regner prosentvis i antall tapte og vunnede singelkamper, så er det vi "dårligste" som har best score...Og du skal ikke komme her å si at du kan spå og si at siden jeg tapte to kamper mot de dårligste lagene, så hadde jeg også tapt mye mer hvis jeg hadde fått spille flere kamper

Skrevet av: Kenneth
Beklager skrivefeil...Det skulle stå at for min del er seriespill en helt annen ting enn turneringsspill

Skrevet av: Tor
Jeg spår ikke Kenneth, jeg bare forteller fakta. Faktisk er det værre å vinne kamper "oppe" i seriespill enn "nede", bare så det er klart også. For bare å blande inn bedriftsturneringer og seriekamper også - en får vel vist sitt nivå der også - så vidt meg bekjent spilte du i A-klassen i år (uten å være kvalifisert)uten å ta poeng i det hele tatt - og der møter vi de samme spillerne både John,Frank,Øyvind x2, du og meg. Det gir vel en pekepinn også - eller ?

Skrevet av: Tor
Og Kristian ........

Skrevet av: Kenneth
Tja...For det første er det aktivt vi nå snakker om, ikke bedrift...Men når du først skal legge ut negative ting om meg her, så får jeg legge ut litt positivt for min del da...Tenk litt etter hvem som i det siste har slått de 3 høyest rankede på laget vårt i turnering da...Pluss også Frank...Pluss 2-3 jevne 5 settere med Magnus i de siste voksenrankingene og klubbmesterskap...Og...Hvordan kan det, etter din egen teori om at rankingen ikke lyver, være lettere for en med 1450 poeng å vinne nede enn det er for en med 1700 å vinne oppe ?

Skrevet av: Kenneth
Får ikke helt alt det du sier til å henge på greip...Men selvfølgelig skal forslaget ditt bli tatt med til vurdering når styret setter opp lagene

Skrevet av: Tor
Ikke meningen å henge ut noen, det var ment som en forklaring. Joda Kenneth, du har vunnet noen fine kamper - men jeg har slått feks Ronny Hansen fra Sarpsborg jeg oxo, men jeg innser da at han er en mye bedre spiller enn meg for det, noe også rankingen viser. Og Kenneth, hvor mange ganger har du tapt for de du nevner ??????????

Skrevet av: Kenneth
Det var før det...Det jeg sikter til i min egen situasjon, for å være litt ego (noe jeg egentlig ikke liker), er at min generelle form det siste året ikke har vært på topp...Men nå når ting endelig har falt på plass, begynner formen å vise seg så smått, selvfølgelig litt sent i forhold til det å kunne samle poeng, fordi sesongen er slutt...Men for min egen del føler jeg nå at min ranking lyver i forhold til nivået...Da er det kjempe umotiverende å bli "dumpet" fra det laget man spillte på...Ser jo selvfølgelig greia med at rankingen på papiret ikke er den beste, men der blir den ikke lenge...

Skrevet av: Tor
Bra Kenneth. Jeg tror også du kommer til å sanke poeng. Du trener mye og er motivert, så stå på. Jeg har ingenting personlig imot deg bare så du vet det.Men spennende å se hvordan lagene blir - det skal det bli.

Skrevet av: Kenneth
Neida, det trodde jeg heller ikke...Ja det blir trening 2 ggr i uka gjennom hele sommeren, bortsett fra hvis det blir noe ferie da...Må passe på å ikke være på fritidsklubbnivå når sesongen starter vettu...He-he...Er du forresten skadet om dagen ? Synes jeg hørte noen rykter om det

Skrevet av: Tor
Ja, ryggen har vært et problem lenge. Skal se om jeg får lurt meg på noen treninger i løpet av sommeren. Håper vi sees da.

Skrevet av: Kenneth
Det gjør vi nok...Sliter med ryggen selv...Har prøvd alt av behandling, forsøker nå siste utvei hos Naprapat, men virker ikke som det har noe effekt ennå etter 2 behandlinger hvertfall...Rygg er noe dritt

Skrevet av: Øyvind C (The lefty)
HalloDet er godt å se noen er engasjert. Lite trening til tross. Jeg lanserer min deltagelse på best mulig lag, selv om jeg var med og rykket ned sist sesong. Bordtennis i Kjelsås er idrett med hyggelig sosial linje i tillegg til blodig alvor. (jeg hater å tape)Ha en god og varm sommer.

Skrevet av: Tor
Spiller gjerne på lag med deg Øyvind. Da er vi iallefall 2 som hater å tape. Vi får se hva fasiten (styret) bestemmer. God sommer !

Skrevet av: Kenneth
Hmmm...Etter din teori, og etter Øyvinds ønske, Tor, så skal jo selvfølgelig Øyvind spille i 1.div

Skrevet av: Tor
Jeg har snakket med Thomas, Kristian,John og Frank. Og det er nå klart at Frank trekker seg fra 1 laget og overlater plassen til Kenneth (siden han er bedre, rankingen er feil!?) og det er ennå en plass ledig i 1 div, og den tar Øyvind Chr. Da skulle lagene være klare.1 div: Eskild, Magnus, Øyvind Chr., Roger M og Kenneth.og 2 div : Thomas, Frank, John, Kristian og Tor.Da håper vi alle er fornøyde og at vi kan få en bekreftelse på at dette blir lagene.

Skrevet av: Tor
For orden skyld, Thomas, John,Frank Kristian og Tor ønsker IKKE å spille i 1.div.

Skrevet av: Tor
Dvs Knut Skjerping, Jan G, Espen H, Øyvind Csiszar, Trond A pg Rolf L må selvsagt (etter ranking) få en mulighet på 1.div om de ønsker det.

Skrevet av: Anonym
Styret har i beslutning med NTG bestemt at 1., 2. og 3. laget skal bestå av spillere fra NTG. Kjelsås stiller kun med spillere i de lavere divisjoner.

Skrevet av: Kenneth
Hmmm...Skal dette også bli en plass for tullete anonyme feiginger ?

Skrevet av: Haugern
Faen. Jeg skrev Magnus på den. Jeg skrev Magnus!!

Skrevet av: Magnus
Hehe, du var også min hovedmistenkte i saken :)Men hva er det jeg hører om at du ikke skal spille?! Foreslår at du kommer inn som superreserve mot Fokus 2/3. Trenger noen som slår Jarlebrand og Bjørhusdal.Det blir forresten samlerunder på Hokksund, Skien og Larkollen. Noen enkeltkamper i Oslo mot Sarpsborg, Larkollen og Fokus 2/3

Skrevet av: Tor
Når blir lagene klare ? Er vel viktig m.h.h. til oppmenn etc.

Skrevet av: Haugern
Jeg er av den oppfatning at man må trene for å kunne representere sin klubb. Jeg trener ikke. Ergo, jeg bør heller ikke representere min klubb. Jeg har dessverre ikke tid til å trene. Skulle det likevel være krise, så kan jeg jo stille opp, men såååå ille tror jeg neppe det blir. Men jeg er med på de deilige festene!

Skrevet av: Magnus
Ok, da kaller vi på deg når det trengs :) På papiret er nemlig vi og Stord 2 svakest i avdelingen...

Skrevet av: Tor
NÅR blir lagene klare ???????????

Skrevet av: Jan Z
Jeg vil bare minne de som setter opp lagene om at vi er i perioden 1. juni til 31. juli. Det betyr at det nå er 30 dagers karantene på overgang til å representere annen klubb i seriespill og konkurranse. Lagene bør derfor settes opp så snart som mulig, og i god tid før denne fristen utløper, da det kan ha innvirkning på hvor den enkelte velger å spille. Etter første august er det 90 dagers karantene, og i praksis for sent å skifte "spilleklubb". "Treningsmedlem" kan man selvsagt være så mange steder man ønsker.

Skrevet av: Trond A
På 2.div lagets firer-posisjon bør det være mulig å kvale inn (før serierunder og fra en pool på 2-3 stk) etter amerikansk uttagningsmåte. Da blir både offisiell ranking, form&sesong, representert. Dette er sett helt bort ifra i all diskusjon. Forøvrig er det viktig for klubben at 2.div laget holder seg og gjør en god figur. Antakelig vil en god del avgjøres i double-kampene hvorvidt det kan bli 5-5, "6-4" eller "4-6".... (Og til deg Kristian H.: behagelig for deg å utelukkende benytte Norges-rankingen ved laguttaket.Men har jeg sett deg i Bjølsenhallen i 2008...?)

Skrevet av: Kristian
Jeg er helt enig i at jeg ikke har vært mye på trening i Bjølsenhallen etter jul. Årsaken til det er ikke at jeg ikke ønsker å spille bordtennis eller å bli en bedre bordtennisspiller, men det er rett og slett tiden som ikke strekker til! Jeg spiller i 1. div i bedrift, deltar i alle bedriftsstevner, mange aktive stevner, samt aktivt spill. Føler derfor at jeg får mer enn nok bordtennistrening av dette.Når man trener 2 fotballag, er fotballdommer og selv spiller fotball (i tillegg til å løpe maraton, gå på ski etc, sier det seg selv at det ikke er så lett å trene bordtennis 4 ganger i uka. Det viktigste er at man driver med fysisk aktivitet, i den ene eller andre retningen, og at man har overskudd til å også drive med bordtennis!Etter det jeg kan se i denne diskusjonen har ikke jeg hardnakket påstått at jeg skal spille i den ene eller andre divisjonen! Hvis jeg da har fått en ranking på over 1600 poeng må jeg jo ha gjort noe riktig i treningsarbeidet - Det er ikke noen som får gratispoeng - De må man oppnå ved å prestere bra gjennom tid! Hvis det ikke er lov til å synes det er morsomt å spille bordtennis, og å trene litt mindre bordtennis fordi man faktisk driver med noe annet utenom bordtennis, så får jeg heller slutte i Kjelsås!!

Skrevet av: Jan Zeiffert
I såfall er du hjertelig velkommen til Fornebu Bordtennisklubb :o)))

Skrevet av: Tor
Stiller meg helt bak Kristian Hoel. Det er ikke antall treningsøkter i bordtennishallen som skal være tellende, det er faktisk det en har prestert i løpet av året i turneringer, seriespill etc som gir seg utslag på rankingen. Du FÅR ikke rankingpoeng gratis Trond, du får de etter prestasjon i spill og ikke for hver gang du trener iu hallen. Det er vel så viktig å trene opp den fysiske formen på andre måter i løpet av sommeren. En annen ting, vesentlig ting - ingen i 2 div er så profesjonelle at det ikke er tillatt å ha andre hobbyer (sporter) man er glad i. Alt til sin tid, Jeg er sikker på at Kristian er mer enn god nok om 4 mnd når bordtennisen er i full gang igjen. Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen - Rankingen lyver IKKE ! OG NÅ MÅ LAGENE BLI KLARE SNART -HAR FÅTT PURRING PÅ AT OPPMANNEN I 2 DIV MÅ BLI KLAR FRA KJELSÅS. Kan noen i styret være så snill å fortelle når lagene er klare - DET HASTER !

Skrevet av: Knut
Styret har i møte og via tlf/e-post avklart lagene i 1. og 2. div. Det gjenstår noen avklaringer før lagene i 3.div er på plass, men det kommer snart.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
hei folkens! Jeg blir med på seriekamper i år også, ikke så nøye med hvilket lag jeg spiller på.. Trenger å trene nå, en 3-ukers ferie i Hellas har ført til at vekta nærmer seg 3-sifret!! er det mye folk i hallen tirsdager og torsdager?

Skrevet av: Jan Z
Bare kom du... hittil har det vært stort sett fullt hus. Trenger litt oppslutning der... så jeg kanskje kommer ned på to-sifret.

Skrevet av: Knut
Deler av styret har "bemannet" de 4 lagene i 3. div. Etter avklaring med utvalgte lagledere og snakket med spillere som vi ikke har vært i kontakt med, vil vi legge ut forslaget på hjemmesiden. Det vil imidlertid være løpende muligheter for justeringer. HÅPER ALLE BLIR FORNØYD.

Skrevet av: Frank
Skulle ikke "bemanningen" av de 4 lagene i 3.div bli lagt ut?


New Post

Name:Text: