Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Sigbjørn
Ryktebørsen vil ha det til at Roger M skal gifte seg om ikke så lenge og at han har funnet sin kjære i Thailand der også bryllupet vil finne sted.
Jeg stoler på at ryktebørsen er pålitelig og da vil jeg på det aller hjerteligste gratulere deg Roger !!! både på egne vegne og på klubbens vegne. Din navnebror og kasserer i Kjelsås - Roger A - får i oppdrag å kjøpe inn en stor blomsterbukett til deg, og du må bestemme om vi skal sende den hjem til din privatadresse i Maridalsvn. 225 B nå før du reiser, eller etter at du er kommet tilbake,
eller kanskje best av alt til din Thailand-adresse, dvs til selve bryllupsdagen !! Jeg formoder at vi kan sende via floragram eller tilsvarende.
I tillegg håper jeg at en av dere som spiller/trener til daglig sammen med Roger kan samle inn penger til en gave fra oss bordtennisvennene hans. Jeg vil svært gjerne være med på en slik gave, kan jeg få beskjed, gjerne på mobilen min 48197444 hvem jeg skal gi penger til.
Ha en fin helg,
Sigbjørn

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Hei du Sigbjørn!kan melde om at Roger satt svett og skjelven i et tempel i jungelen i Thailand inatt (norsk tid), og ble viet av noen munker..? Han blir i Thailand 2 uker til (bryllupsreise!?) og kommer da hjem etterhvert. Ikke sikker på akkurat når, men vi kan gjerne ha en kronerulling til en liten gave, ja. Et tips er kanskje ny racket, den forrige ble maltraktert i en match mot undertegnede dagen før han dro til Thailand..

Skrevet av: Roger
Det er riktig det Sigbjørn ;-) Jeg giftet meg dagen du skrev dette innlegget og har faktisk vært gift siden !!! Det var en svett men samtidig en fantastisk opplevelse med 4-500 gjester. Og kanskje ikke noen bombe at undertegnede ble festens fulleste ;-)Takker så mye for gratulasjonen. Kjempehyggelig ;-)

Skrevet av: Kristian
Grattis Roger! Tviler ikke på at du fikk nok å drikke på...

Skrevet av: Tor
Største bomben var at Roger huska at han var den fulleste....... Grattis forresten !

Skrevet av: Bård Paulsen
Hei Roger, jeg vil gjerne få sende deg en "stor" grattis, og ønsker deg alt godt for fremtiden.Lykke til!!!


New Post

Name:Text: