Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Øyvind Csiszar

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ser at spåmannen Magnus har kikket i glasskula.. Hadde forventet litt mer offensiv tipping, men greit nok. her er Magnus sitt tips for 1 div:"Her er det Fokus 2 som er klar favoritt, med Eiker 2 som mulig utfordrer. Å gjette riktig på en sluttabell blir nesten umulig, men her kommer et forsøk:Sluttabell:1.Fokus 22.Eiker 23.Sarpsborg4.Skien5.Fokus 36.Kjelsås7.Larkollen8.Stord 2Etter helgens runde vil vi ha ett bedre grunnlag for å spå.Vi oppfordrer alle Kjelsås sine lag til å komme med forventninger til sin avdeling og rapporter fra kampene."Vel, Kjelsås 3 slo som kjent kjelsås 6 i 3 div igår kveld. Var noen jevne kamper, men sluttresultatet ble 9-1 til oss. Med den starten, og det laget vi har, (Skjerping, Jan G. Trond Aukland, Kenneth Z, Jade, og undertegnede), kan jeg ikke skjønne hvem som skulle ta ifra oss 1 plassen i avdelingen! Har ikke sett så nøye på de andre lagene, men man skal vel være optimist? Et lite tips til dere som vil spille på reultatene på oddsen, IKKE lytt til oddsråd fra den vise mann Tor Hovde, har allerede kastet noen kroner ut av vinduet, ved å følge hans "råsikre" tips på oddsen..Lykke til alle Kjelsåsspillere, blir mye artige matcher utover.

Skrevet av: Magnus
Grattis med god start Øyvind. Du kan gjerne legge ut artikler på forsiden også :)Angående harde lag i avdelingen deres: Sjekk referat fra kampen mellom Fokus 4 og B-72 4

Skrevet av: Tor Hovde
2 DIVISJON - Kjelsås 2Her er tips som er sikrere enn spåkona til Khan jan gi :1. Kåsen2. B-72 3. Randesund4. Kjelsås 25. Lynild6. Sarpsborg 27. Lia8. FlintDette var beskjede tips - men jeg er en beskjeden mann.Kan legge til at dette er klart det beste laget Kjelsås har i år !!!!!!!Og til deg Øyvind Cs. - kan dessverre ikke noe for at dommeren var kjøpt - så du kan trygt stole på mine tips i fremtiden - de er bankers - som alltid (nesten).

Skrevet av: Kristian
Joda, Tor sine tips er nesten alltid sikre... Han vant senest for to dager siden, så gutten er i form på oddsen! NB: Dersom han anbefaler West Ham så må man ikke tippe dette!Kan forresten anbefale ffk 2 idag! De er bankers...Det blir forresten spennende med første samlerunde til helgen. Etter den vet vi litt mer om årets motstandere!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Skrevet av: Magnus Dato: 9/10/2008 23:40:13 Grattis med god start Øyvind. Du kan gjerne legge ut artikler på forsiden også :)Angående harde lag i avdelingen deres: Sjekk referat fra kampen mellom Fokus 4 og B-72 4 ----------------------Pøøhh, blir ikke skremt av disse lagene..

Skrevet av: Jens Salvesen
Vi går for medalje Tor :-)

Skrevet av: Magnus
Etter helgens resultater å dømme var jeg ikke så langt unna i tippingen.De to klart beste lagene er Fokus 2 og Eiker 2. Så kommer Sarpsborg på klar 3 plass.Deretter er det 4 jevne lag: Kjelsås, Fokus 3, Larkollen og Skien.

Skrevet av: Haakon
Øyvind & co i 3 divisjon. Gratulerer med seier Kjelsås 3 mot Kjelsås 6! Vi "avhoppere" som spiller i Bjørndal ser det blir tøff motstand både mot Kjelsås, Fokus og B-72! Savner forresten kampskjema fra kampen. Jeg registrerer nemlig kampene på forbundets sider på Internet, men har ikke fått skjema fra dere!!!

Skrevet av: Haakon
Glem forrige innlegg. Det er visst noen andre som har registrert det i mellomtiden. Ungdomslaget til Kjelsås 3 med Knut SKjerping i spissen seiler opp som en av vinnerkandidatene i pulja!


New Post

Name:Text: