Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Tor Hovde
Da var de første 2 kampene unnagjort for Kjelsås flaggskip (2 laget).
Kamp 1 var not B-72. Tor taper greit mot høytrangerte Haugen, mens John vinner en rysare mot Roy Andersen, Aå vinner Thomas en ny rysare - mot Tore Sørnes før Kristian spiller bra, men taper for Pakkin. 2-2 før doublene.
Tor pg John feier bordet med Pakkin/Tore (11-0 i2.settet) og vinner 3-0. Kristian/Thomas spiller bra og leder 10-7 i avgjørende men roter det tilog taper. Dermed 3-3.
Thomas taper greit for Haugen, mens Tor spiller godt og slår Tore Sørnes lett 3-0. Da var det 4-4.
John taper dessverre 3-1 for Pakkin etter å ha blitt altfor passiv. Kristian leder mot Roy men holder ikke helt inn. Dermed taper vi denne jevne kampen 6-4.
Så var det Sarpsborg.
Tor mot Østerud, en kamp som blir litt grinete, men Tor vinner ganske greit 3-1. Thomas vinner greit mot Bård Paulsen. John taper mot Lars Karlsen og Kristian taper mot en stadig bedre Rune Karlsson. 2-2.
John/Tor leder mot revene Paulsen/Østerud men taper 3-2 tilslutt. Kristian/Thomas er på hugget og vinner en pen seier over Karlsen/Karlsson. 3-3. John vinner en rysare mot Bård med 11-9 i avgjørende. Bra ! Og Thomas vinner en spennende og jevn kamp mot Lars. Nå er det 5-3.
Så vinner Tor 3-1 over Karlsson etter sikkert spill og Kristian vinner lett over Østerud, dermed 7-3 og 2 viktige poeng.
Bra innsats av alle gutta - og, vi har mer å gå på - dette lover godt !

Skrevet av: Kenneth
Ja dette var jo litt av et flaggskip

Skrevet av: Tor
Kan nevne at både Lars Karlsen og Rune Carlsson er garvede 1 divisjonspilleren, så dette var meget bra.Ingen tvil om at Kjelsås 2 er flaggskipet.

Skrevet av: Kristian
Jepp, meget bra! Og imorgen er det Lynild som skal få bank :)

Skrevet av: Kenneth
Flaggskipet er vel det laget som ligger høyest i divisjon...Det er det som er klubbens største ansikt utad :)

Skrevet av: Tor
For å nevne 2 flaggskip i tidligere tid så er det HMS "Victory" som var Admiral Nelsons flaggskip og så må det nevnes at den greske marines flaggskip gjennom 40 år har vært Georgios Averoff. Og nå i nyere tid er det altså Kjelsås 2 som drar lasset og er klubbens flaggskip - ingen er i tvil om det.

Skrevet av: Kristian
Ja, dette er barnelærdom!

Skrevet av: Magnus
Venter spent på rapport fra Flaggskipet vs Lynild

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Nå er et nytt uttrykk underveis, altså når John Nymoen knuser racketen under en kamp dette laget taper, kan vi da si at han har knekt masta på flaggskipet???

Skrevet av: Kenneth
Da kan vi vel heller si at Kjelsås 3 er klubbens flaggskip, som foreløbig ikke har tapt en kamp...Der er det hvertfall ingen knekte master, altså vi har større mulighet til å seile i tungt farvann ;)

Skrevet av: Tor
Bare for¨å ha nevnt det - de andre lagene i Kjelsås virker som joller iforhold til Flaggskipet Kjelsås 2 !

Skrevet av: Kenneth
Det ser rimelig komisk ut når jollene faktisk er i stand til å senke sitt eget flaggskip spør du meg ;)

Skrevet av: Tor
Det skjer ALDRI !Oslo's stolthet = Flaggskip = Kjelsås 2

Skrevet av: Kenneth
Pirater = Piratskip = Kjelsås 2


New Post

Name:Text: