Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Øyvind Csiszar
Er masse som skjer for oss gamlingene nå.. For mitt vedkommende er det ikke aktuelt med tur til Charlottenberg. (Selv om det sikkert kunne blitt en artig lørdagskveld, etter bunkring på bolaget..)Nåvel, det er jo runde 2 av "Veteran Top 12" i Jevnaker lørdag 1 November. Var jo moro i B-72 hallen, så kanskje vi skulle dratt oppover? Tor er sikkert klar, han har jo dratt med seg masse poeng i sammendraget..Jeg har jo også noen poeng på kontoen, mens visse andre fikk jo pene 1-ett-poeng for å ha deltatt... Ingen nevnt, men jeg kan tenke meg at disse (forøvrig fra det såkalte flaggskiplaget) er sugne på revansje!! Påmeldingsfristen er 20 okt tror jeg.

Skrevet av: Kristian
De som skal være med på Jevnaker, og som ikke allerede har meldt seg på, må være raske! Det er kun plass til 25 deltagere, og pr. dags dato er det allerede 21 som har meldt seg på...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Da har jeg meldt meg på veteranstevnet i Jevnaker. Vi kan satse på samkjøring, bor ikke du, Tor, på østkanten?

Skrevet av: Tor
Jeg er eastender ja. Fint å samkjøre, har du bil - du bor mer sentralt enn meg da. Vi prates om det. Idar er det Hammers som gjelder . banker Hull sønder og sammen . ALL IN Øyvind - ALL IN !

Skrevet av: Kristian
Hehe, West Ham på bortebane er som regel "all-inn".... på hjemmelaget :)

Skrevet av: Kenneth
Finnes det en tråd her om pingis som ikke blir vridd over til tippetips ?

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Tor; Jeg har IKKE bil, men derimot romslig med bensinpenger..Tar du hintet?Men hva med lagkameratene dine fra "Titanic"? Blir de ikke med? (Hadde jo vært fint fint med noen rett-i-lomma-poeng på rankinga..hehe)

Skrevet av: Thomas Møller
Fortsatt tre ledige plasser, dersom noen flere skulle være interessert:-)

Skrevet av: Kenneth
Ja du har helt rett Øyvind, vi får se på Kjelsås 2 som Titanic og Kjelsås 3 som livbåtene :)

Skrevet av: Kristian
Det er mulig jeg blir med fra "den synkende skuta" på dette stevnet, men jeg må se an litt! Men ikke tro at jeg evt. blir noen lett match for dere andre på dette stevnet :)

Skrevet av: Øyvind Chr
Jeg kjører til Jevnker lørdag 1.11 har en romslig 7 seter, men bor ikke i Oslo. Kan plukke opp folk på Olavsgård om noen vil sitte på.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
OK, høres bra ut, vi snakkes nærmere helga.


New Post

Name:Text: