Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Magnus
Grattis Kjelsås 3 med seieren over Fokus! Gjelder bare å slå B-72 nå.

Skrevet av: Kenneth
Ja den blir nok tøff...De har jo blandt annet en tidligere VM bronsmedaljør som utrolig nok er plassert inn på 1500 poeng :)

Skrevet av: Kenneth
Men ellers takk for det, det var en veldig deilig og tøff seier !

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Skrevet av: Kenneth Dato: 22/10/2008 12:07:51 Ja den blir nok tøff...De har jo blandt annet en tidligere VM bronsmedaljør som utrolig nok er plassert inn på 1500 poeng :) --------Helt normalt ifht styrkeforholdet, JEG ble også plassert på 1500 poeng i fjor...

Skrevet av: Tor
Tenker du på Frode Grini har han som best en 5 pass i double

Skrevet av: Kenneth
Femte var det kanskje ja...Men imponerende er det uansett til å ha 1500 poeng i Norge :)

Skrevet av: Tor
Ja, tror forbundet har putta masse tall i en hatt og trukket - jo Grini skal ha 1500 - helt SYKT spør du meg, han burde hatt rundt 2000.

Skrevet av: Kenneth
Ja det er sikkert mange som har GRINI av det ;)

Skrevet av: Jens
Hei Kenneth, nå er Frode Grini korrigert opp på 2000 poeng. Så nå vil du ikke få så mye minus om du skulle være så uheldig å tape mot han.

Skrevet av: Kenneth
He-he...Tusen takk for det Jens...Nå kan jeg se frem ti 20 pluss poeng i den kampen :)

Skrevet av: Steinar N
Var det noen Kjelsås spillere som sutret til forbundet for at de hadde tapt noen ranking poeng....:-) Da kunne de ha justert opp TrondAukland som på under 1 år har gått opp 500 poeng(tapte 60 poeng til han de 3 første kampene i 2008 (selv om koden er knekt nå.... Babak Salim er nok et eksempel... Han er priset minst 500 poeng for lavt..

Skrevet av: Kenneth
Neida Steinar...Ingen her som har sutret om noe som helst, var bare jeg som synes det virket rart at en tidligere internasjonal storhet havner på 1500 poeng...Skikkelser som Babak og Trond er da spillere som ikke tidligere har vært med i aktiv sammenheng i stor grad, og har dermed ikke grunnlag for noe annet...Når jeg neste gang slår deg, er jeg oxo for lavt ranket ? ;)

Skrevet av: Steinar
Jeg er helt enig i at det var rart. Men jeg mener i fullt alvor at også spillere som deltar lite og som ifjor slo blant annet Eskil Lindholm, hadde 7-5 i kvote i 1.div ifjor og leker med spillere på 1677 poeng skal skjønnfastsettes. Ellers blir ikke rankingen reell.Men... jeg vet at rankingpoengene uansett vil fosse inn fremover....:)Når du slår meg neste gang!!???? Kenneth.. Etter en titt på NBTF sin oversikt har jeg 4-0 på deg så langt! Tar du med bedrift og litt voksenranking skulle vel dette gi sånn ca 7-0!! Det blir litt som å tro på julenissen! ;)

Skrevet av: Kenneth
Er det Babak som gjorde det du sa der ?Jeg hadde forøvrig besøk av julenissen hvert år til jeg var ganske så gammel, og gikk derifra over til å være julenissen selv noen år, så jeg vet at han finnes ;)

Skrevet av: Steinar
Ja, det gjorde han. Kanskje litt overdrevet at han lekte med Trond A, men han vant jo greit i 3 sett i kampen Kjelsås mot Kjelsås.... Julenissen er en kjernekar...

Skrevet av: Magnus
Jepp, Babak er nok kraftig underranket.


New Post

Name:Text: