Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Øyvind Csiszar
Bra oppdaterert fra samlerunda i Bjølsenhallen, Kenneth! Her var det mange høydepunkter, Kjelsås 3 lar seg ikke vippe av pinnen, og det ligger nå an til en ren seriefinale mot B-72 etterhvert. Ingen tvil om dette laget er stabiliteten selv, i motsetning til et visst annet lag, som greier å kullseile i et badekar..hehe.. Feiret 3 strake lagseire med en saftig biff, og pubrunde på Vålerenga etterpå...vel fortjent, spør du meg! Ellers har jeg fundert mye på hvor god "Klippen" Skjerping KUNNE vært, dersom han IKKE har vondt i ryggen, IKKE har mavetrøbbel, og i tillegg kunne SE ballen?? Hehe, var imponerende innsats av Skjerping lørdag, får bare håpe at klubben ikke får regning på alle toalettrullene han brukte i løpet av dagen.. Da er det trening igjen mandag, og jeg håper jeg ser gutta fra Titanic der igjen, isåfall blir det 2 treninger på rad = ny rekord! (Er vel tillatt å sende noen lyskespark til de gutta, de har jo selv lagt lista rimelig høyt før sesongstart..) Hørte forresten rykter om en seriekamp i Konsvinger som måtte utsettes en stund, fordi laget måtte rekke tippesjappa??!! Godt man har fokus på de rette tingene..

Skrevet av: Magnus
Går det mot internoppgjør mellom flaggskip og hollender? Hva blir isåfall oddsen?

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Hadde vært morsomt med et internoppgjør, ja. Tror nok oddsen hadde blitt høy på at Titanic hadde møtt opp....

Skrevet av: Kristian
Her kommer en liten oppdatering på flaggskipgutta som alle var i Skien i helgen for å raske til seg NM-medaljer! Og selvfølgelig dro vi med oss en rekke medaljer med hjem fra Skien!I lagklassen ble Taxi (Tor, John og Thomas) slått knepent 5-4 i finalen mot ABB Skien (Nazrollah, Haugen og Berge), mens Gjensidige tok bronsen etter tap mot Taxi i semifinalen. Ikke dårlig med 2 spillere på laget!John/Kjersti tok gullet i mixed, med Tor som bronsemedaljør.I tillegg tok Thomas sølv i double og bronse i herrer A etter et hederlig tap mot Ronny Hansen i semi'n!Som dere skjønner er flaggskipet på gang, og nå skal toppformen siktes inn mot siste samlerunde i Grimstad den første helgen i februar! Jolla - Pass dere!!

Skrevet av: Kenneth
"Flaggskipet" tilhører aktivt og kan ikke overføres til bedrift...Men ellers gratulerer så masse med flotte resultater fra Skien...Skulle gjerne vært der og gjort A klassen bukseskjelvne, men forbundet klarte selvfølgelig å tillegge oss en samlingsrunde akkurat denne helgen...TÅPELIG !!!Som sagt gutta, "Flaggskipet" er i Kjelsås ånd, ikke Taxi/Gjensidige...Ingen tvil om at Taxi regjerer i bedriftsserien. Godt jobba !!!

Skrevet av: Tor
Bare så det er sagt - nasjonen har ett (1) flaggskip. De er på gang. VG-jolla i 3 div synker hvis de kommer ut av plaskedammen og møter et lag med nivå i nærheten av flaggskipet - sånn er det bare. Men dere har småpene resultater i "de lavere divisjoner" - dere holder plassen iallefall.

Skrevet av: Kenneth
Vil vel heller kalle "flaggskipets" prestasjoner å synke...Eneste tap er påført av et lag som nok hadde gjort det greit i deres div også, så det sees ikke på som et nederlag..."Flaggskipets" nivå er vel ikke akkurat noe skremsel for oss...Vi vet hvordan det ville ha endt

Skrevet av: Kristian
Vi har jo også et B-72 lag i vår avdeling, og de stiller med 3 spillere på ca 2000 poeng! Likevel har vi vært nære på å slå dem!Men ta det med ro; Rett etter serieavslutningen skal vi nok få til en innbyrdes kamp, så da skal vi se om flaggskipet går seirende ut av "the battle of Kjelsås"!

Skrevet av: Tor
Det sier seg selv at dette ikke blir noen KAMP. Det blir kattens lek med musa. Hva om VG-jolla heller utfordra Lynilds damelag - da hadde det vært 50/50 sjangse for vinst.IKKE LEK MED ILDEN !

Skrevet av: Kenneth
Nja, i den ene kampen hadde de 1 spiller på nesten 2000, og resten på det jevne med dere...Retur kampen var nok litt tøffere ja, og bra å klare 4-6 der, men nå er det jo et ordtak som sier "nesten feller ingen mann av hesten" så skal man skryte av noe når det gjelder laginnsats, bør det være seier...Enkeltinnsats får den enkelte stå for selv, og ikke tillege laget som allikevel taper...Men enig at det var et par gode enkeltprestasjoner i disse kampene, men det holder dessverre ikke i det store og det hele...I forhold til internoppgjør så ser jeg på Tor's utsagn om å heller utfordre et annet lag, som et bevis på at dere ikke tør å ta i mot en utfordring...Appropos å leke med ilden, så ville jeg vel ikke akkurat kalt dere for ild...Er ikke ild noe som det skal gnistre av ? Ser ikke mye gnist i det såkalte "flaggskipet"MvhBrannmann Sam

Skrevet av: Thomas
Det må bli en lagkamp i nærmeste fremtid! Om hollender klarer å gi oss motstand er jeg litt usikker på. Jeg foreslår kamp onsdag 28. januar klokka 1730. Noen andre som er med?

Skrevet av: Kenneth
I'm in ! Motstand blir det nok av...Uansett resultat tror jeg nok dette kan bli en veldig jevn kamp

Skrevet av: Kenneth
Moro blir det uansett :)

Skrevet av: Tor
Uffameg, skal vi ødlegge enhver selvtillitt mannskapet på VG-jolla har ?

Skrevet av: Kenneth
Ikke tenk på det du Tor...Vi står like sterk i vår tro på oss selv uansett vinst eller nederlag...Det er det som kjennetegner Den Flygende Hollender

Skrevet av: Thomas
Ut fra hva som har blitt sagt her tidligere må det nok anses som et stort nederlag for det laget som taper. Her gjelder det å stille med det beste mannskapet. Ingen unnskyldninger godtas etter kampen.

Skrevet av: Kristian
Er det noen her som tør å tippe utfallet av kampen? Jeg tenker da på matchscoren?

Skrevet av: Kenneth
Neida, vi taper og vinner med samme sinn...Vi tar det som sosial hygge, så får dere ta det som dere vil...Når det gjelder mannskap så er vårt lag satt opp med det beste mannskapet uansett...Vi har ingen som er markant dårligere eller bedre enn de andre...Vi har heller ikke for vane å komme med unnskyldninger for tap, i motsetning til et visst annet lag i denne tråden...Men det kan kanskje være fordi vi ikke har for vane å tape ? :)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Det var da fælt til oppfyring av match, da.. Onsdag 28 spiller jeg bedriftskamp, så da stiller altså ikke jeg..

Skrevet av: Tor
Blir ikke resultatet det samme likevel da Øyvind ??????????

Skrevet av: Kristian
Aktivt går foran bedrift Øyvind :-)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Skrevet av: Kristian Dato: 15/1/2009 09:07:37 Aktivt går foran bedrift Øyvind :-) ----------Vel, i motsetning til bedriftslaget ditt, så kjemper vi om edelt metall...

Skrevet av: Kristian
Tja, vi tok våre medaljer i NM i Skien forrige helg...

Skrevet av: Kenneth
Det er jo ikke rart, det er jo en eneste stor fyllefest, og laget ditt tok EN medalje...De andre er et annet lag, og dere drikker vel ikke stort noen av dere, så da er det jo klart dere hadde et fortrinn der :)

Skrevet av: Kristian
Selvfølgelig ikke - Det går ikke an å kombinere toppidrett og alkohol :)

Skrevet av: Kenneth
Joda, det går fint an å kombinere, men ikke hvis man vil ha et brukbart resultat :)

Skrevet av: Pappa Z
Underholdene lesning. Aner vi en vordende sportsjournalist blant oss?uansett... bra spilt.

Skrevet av: (Z)orro jr.
Journalist og journalist fru Blom :)Takk takk...Da er det snart klart for divisjons finalen...Gleder oss !

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Bra spilt gutter! Skjønner at det var bra jeg ikke var med til barnehagen.. Hadde nok følt meg hjemme der..

Skrevet av: Magnus
Grattis til 3erne! Kommer og heier neste onsdag.


New Post

Name:Text: