Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Tor
Flaggskipet (2.div. laget) var på reisefot i helga. Som forventet gjorde vi sakene våre meget bra. Tapte hårfint 6-4 for Lia med Mr Esketveit i spissen, Kristian hadde 10-8 i sin avgjørende kamp for poeng mot Anja Esketveit men måtte se seg slått etter bra spill - hadde fortjent å vinne denne. Dagens mann ble John som vant begge sine kamper nede. Så var det Kåsen. Det ble også en jevn batalje og 5-5 etter at alle 4 vant 1 singelkamp og Tor og John vant sin doublekamp. Det såg ikke veldig lyst ut med tanke på å overleve i 2 div etter lørdag. Kunne vi forvente mirakler søndag ?
Jada, det åpnet perfekt med 10-0 mot Randesund der både Thomas og Tor slo landslagspiller Therese Andersen 3-1. Sterkt !
Alle de andre resultatene gikk mot oss slik at vi Måtte slå Flint for å holde plassen. En vanskelig oppgave.
Tor åpnet mot deres bestemann Henrik Årdal, en spiller som for noen år siden virkelig var god, men som har vært borte en stund, men trent godt i 3 mnd iflg lagkompis Buttner. Tor taper første greit, burde vunnet andre men det står 0-2 på blokka. Så sitter blokkene som de skal og Tor spiller årsbeste i 2 sett og det står 2-2, i siste er det fortsatt bra spill men noen avgjørende blokker går hårfint utenfor og settet tapes og kampen ender 2-3. Men Tor er for første gangen fornøyd etter et tap. Kristian storspiller mot Kjell Johannesen og feier han av bordet med 3-1. Meget sterkt Kristian ! Og John følger opp med en god kamp mot deres nr 4 og vinner komfortabelt 3-0. Bra John. Thomas feier over deres nr 2 med 3-0 og vi leder 3-1 før doublene. Kristian/Thomas er kanskje lagets nest beste doublepar (?) og de vinner sin greit. Tor/John koser seg i 2 sett og gir bort 2 sett før de våkner igjen og tar det 5 og det står smått fantastisk 5-1 etter doublene. Skal det umulige gå ?
Thomas møter Henrik Årdal, en spiller som det viser seg passer Thomas dårlig og Thomas taper 3-0. Tor taper så en jevn kamp mot deres 2-er (2-3) en kamp der motstander vinner mye takket være diverse nettrullere i tillegg til godt spill. Da står det plutselig 5-3. Skal vi ryke ut av 2 div på overtid ? John mot Kjell Johannesen og Kristian mot deres 4-er. Kan det gå bra ? John taper første mye. og Kristian ligger under 5-10. Fae. skal vi ryke nå ? Men så lysner det, Kristian gir aldri opp og henter inn og vinner 1 sett 17-15 - utrilig sterkt Kristian. Og John vinner 2 sett i sin kamp - yess det går bedre. Kristian havner bakpå i 2 sett igjen 3-8, men fyren er seig og vinner igjen ett jevnt sett. Og Kristian vinner like godt en jevnt 3 sett også og seeieren er sikret ! YIPPI ! John gjør det spennende i sin kam mot Kjell Johannesen og tar det til 5 sett. John som har spilt bra hele helga Og kun tapt 1 - en singelkamp vinner med 2 i avgjørende og Kjelsås vinner den avgjørende seriekampen 7-3 !!!!
PLASSEN I 2 DIV ER SIKRET !
Vi ble faktisk nr 4 i den veldig, veldig jevne avdelingen.
Hjemturen gikk som en drøm !
FLAGGSKIPET viste muskler !
Ingen tvil - navnet passer for oss - og navnet passer på VG-jolla som må seile i roligere farvann ned i divisjonssystemet også neste år (Kenneth, Trond, Jan, Knut)
Men dere holdt da iallefall plassen !

Skrevet av: Magnus
Grattis til 2 laget. Sterkt å slå Flint!Nå venter jeg spent på det mye omtalte internoppgjøret mellom 2 og 3 laget..

Skrevet av: Haakon
1 poeng fra bronsjemedalje til nedrykk i pulja. Snakk om thriller! Gratulerer med videre spill i 2 div.

Skrevet av:

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Meget sterk seier over Flint, grattis til Kjelsås 2!!! Tenk hvor gode dere kunne vært, dersom dere hadde trent LITT mer....

Skrevet av: Kenneth
Thomas og John, veldig bra at dere holdt laget oppe i 2 div !!!Bra jobba !!!

Skrevet av: tor
Det var faktisk Kristian som vant den viktigste kampen - selv om det er hadrt å svelge Kenneth !

Skrevet av: Tor
Ellers kan det nevnes at Flaggskipet er et LAG der alle bidrar - vet ikke helt hvordan det er i VG-jolla. Hardt slag å spille i 3 div. neste år også ?

Skrevet av: Kenneth
Bare konstaterer statistikken jeg, og ser hvilke lag som er jevnest...Snakker ikke enkeltkamper, men over hele sesongen...Svelge har jeg aldri hatt problemer med, da jeg alltid har vært svær i kjeften

Skrevet av: Kenneth
Dessuten Tor, ut i fra årets uttakelses metode, som forøvrig gjelder til neste år og...Så er det vel ikke alle fra det såkalte "flaggskipet" som skal spille i 2 div...

Skrevet av: Tor
Ranking avgjør - som alltid.

Skrevet av: jonas
skal vi bytte lag neste år kenneth?

Skrevet av: Kenneth
He-he...Spørs nok om ikke du sparker fra deg bedre enn meg i 1 div Jonas...Foreløbig

Skrevet av: jonas
takk kenneth,det var hyggelig skrevet av deg...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ser at det allerede bygger seg opp meninger om neste sesong!? Husk at vi faktisk spiller for samme klubb!! Uansett så spiller Kjelsås 3 siste kampen for sesongen ikveld mot tidligere Kjelsåsspillere, som nå representerer Bjørndalen. Vi har avtalt i god sportsånd, å gå på den lokale kroa til litt øldrikking etter match. Artig! Jeg skal ta 1 halvliter pr. sett jeg vinner, altså skulle det bli 9.. (snakk om å stille seg lagelig til hugg...) ha en fortreffelig helg alle Kjelsåsspillere!!

Skrevet av: Kristian
Lykke til med kampen Øyvind :-)Snart må vi vel få til den så mye omtalte internkampen også!

Skrevet av: haakon
hikk - det ble bare 8 halvlitere på Øyvind. Han tapte en femsetter mot Odd (Jonsmyr), ex-Kjelsås. På meg ble det bare 5 halvlitere... Lykke til neste år Kjelsås-gutta!

Skrevet av: Kenneth
Hmmm...Det ble tøft for oss gutta som spilte nede da, vi ble jo nødt for å tømme fatene til kroa, så mange sett som vi vant

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Yep, takk for en hyggelig kveld. Togturen hjem gikk greit, litt kjedelig da det ikke var noen damer i vogna som Thomas kunne sjekke opp.. Akkurat nå har jeg sett på TV at Norge tok de 4 øverste plassene i skiskyting, og det er jo en god nok grunn til å prøvesmake akevitten før pinnekjøttet i kveld! Ellers ble jeg imponert av dametekket til unge Aukland på puben, selv om hunkjønnet muligens ikke falt helt i smak...

Skrevet av: Kenneth
Øyvind, til din trøst, så var Thomas i jaget senere på byen...Var ikke et hunkjønn han ikke sjarmerte :)

Skrevet av: Tore
Hvordan gikk det mellom flaggskipet og VG-jolla?

Skrevet av: Tor
Har dessverre ikke vært noen kamp - uvisst av hvilken årsak.Tror jolla har sunket.


New Post

Name:Text: