Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Øyvind Csiszar
Da er endelig 5 mnd ventetid over, og noen av lagene våre har startet serien. "Mitt" lag, Kongeskipet, gikk på en mine torsdag, med tap 7-3 mot Lynild. Ikke bra, men vi kommer garantert sterkere utover sesongen!! Når "Captain Guldbrandsen" prioriterer å sitte i baren på hurtigruta, fremfor å sette inn sin fryktede backhandloop, ja da må vi tåle et nederlag i serieåpninga... Har ikke fått med meg sluttresultatet for 1. laget, men ble visstnok tap?? På jobben(!!) gikk det hardnakkede rykter om en viss Jonas Andresen, som visstnok dro frem spill a la J.O.... Vi spiller samlerunde i helga i Fokushallen, samme gjør vel Nymoen & Co på Lørenskog, lykke til!

Skrevet av: Kristian
Flaggskipet gikk på en liten smell første dag på Lørenskog.Flint ble for sterke i den første kampen, og kunne tilslutt vinne med 7-3.Dagens andre kamp gikk mot arrangør B-72 sitt fjerdelag. Også her ble det tap mot et meget godt hjemmelag, og kampen endte tilslutt med 8-2 til vertene.Dermed en verst tenkelig start på sesongen for flaggskipet!Imorgen venter Molde, og der er kun seier godt nok!

Skrevet av: Magnus
Grattis med bra spill Jonas! Hørte at dere andre spilte bedre etterhvert også. Spesielt i double.Neste gang tar vi gamlehjemmet!Hvordan gikk det på søndagen Kristian?

Skrevet av: jonas
takk takk folkens,jo det moro å høre at dere snakker om meg på jobben hehe..syns laget forsåvidt også er på gang.. litt imponert over mr luxenburg,han virket litt stiv,men kommer seg sikkert...også er vel magnus også snart klar for å sanke noen poeng..for vi ligger faktisk på nedrykk nå(uff)

Skrevet av: Magnus
Fint sammendrag Kristian. Ser ut til å være en hard avdeling. Bra å spille jevnt med Dag R og av John å slå Jostein.Bedre lykke neste gang.

Skrevet av: Magnus
Bra innlegg, Øyvind og Kristian. Mye jevne tap for 3-laget ser det ut som...Skal se om jeg finner noen bilder fra helgen.


New Post

Name:Text: