Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Øyvind Csiszar
Da nærmer årets høydepunkt seg.. Ser ut til at Kjelsås vil stille flere lag denne gangen også. Jeg blir med, likedan Trond (Lillegutt), John Nymoen, Jan G., Kenneth(?) og sikkert en haug til. Med innlagt pitstopp på systembolaget, regner jeg med. Noen kan kjøpe gravøl, mens andre i god optimistisk ånd handler inn champis.. Hvordan blir lagene? Hvem spiller double, osv. Ikke minst, hvem tar turen over? At julebordsesongen såvidt er over, er vel ingen fordel for undertegnede, allerede fått "morsomme" kommentarer om at jeg må veies inn...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Presiserer at julebordsesongen starter nå, og altså såvidt er over når mesterskapet går...

Skrevet av: Kenneth
Jeg er med og debuterer som Veteran :o)Skal bare spise gulerøtter og gress, og drikke tomat juice hele jula for å spisse NM formen :-pLagene vites ikke enda, da vi må få en oversikt over hvem som stiller først.Jeg sender felles påmelding.

Skrevet av: Kristian
Hva er det klubben dekker av utgifter til dette mesterskapet? Er det påmeldingsavgiften? Hva med overnatting etc - betaler hver enkelt spiller dette selv?

Skrevet av: Magnus
Klubben dekker påmeldingsavgift i lag.

Skrevet av: Kenneth
Klubben dekker vel påmelding uansett om det er lag, single eller double når det er NM ? Alt utenom påmelding betales selv ja

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Når sender du påmelding Kenneth?

Skrevet av: Kenneth
Sender vel ikke før siste frist

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Vel, har skjønt at John og Trond allerede har bestilt overnatting. Det kan jo egentlig jeg gjøre også, men som fattig postmann, har jeg ikke bil, og er altså avhengig av skyss.. Vil gjerne da sitte på med noen som drar fredagen. Evt da sitte på med noen lørdag, hvis noen drar da. Kom igjen med tilbud, jeg er jo en morsom mann å ha i bilen, selv om jeg tar 2 seter...

Skrevet av: Øyvind Chr
Jeg skal telle opp og se om jeg har mulighet til å delta jeg også. Gir klar beskjed litt senere. Kanskje noen jenter over 50 som trenger mix makker også.

Skrevet av: Øyvind Chr
slutta å telle og har bestillt rom fra fredag til søndag.

Skrevet av: JanG
Jeg stiller men ikke i jr. klassen.har også best. fly til Riga EM 16-18 apr. fly 14 - 19 april

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Da har jeg også bestilt rom fra fredag til søndag. Kenneth, kan du bekrefte at du har mottatt påmeldinga fra meg?

Skrevet av: Kenneth
Påmeldingen er mottatt Csiszy Boy

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Da ser jeg at påmeldinga er sendt, og lagene + dbl er satt opp, bra jobba Kenneth! Slår meg også med en gang at Csiszar/Nymoen blir et tungt par å møte..

Skrevet av: Kenneth
Ja med spesiell vekt på TUNGT :o)

Skrevet av: Øyvind Chr
Da blir det Irgens og meg i double. Har fått bekreftelse fra ham.Jeg er glad jeg spiller i kl. 50 når jeg ser det over nevnte doublepar.

Skrevet av: Kenneth
Ja tror det kan være smertefullt å bli trækket på tåa av en av de ved sidebytte

Skrevet av: jang
dette ser jo utrolig lovende ut før start i hvertfall, tenk hvis Knut ser igjen da, hvem i all verden skal kunne ta oss da ??? Hvem er denne irgens'øyvind ?

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Vet ikke jeg, Jan. De er vel bare misunnelige på superparet vel...

Skrevet av: Øyvind Chr
Denne Irgens?????? Ignorant, han fikk jo sølv i NM-double i fjor. Og innehar fornavnet Atle, en meget velkjent vestlending (for noen). Hehe. Ingen misunnelse å spore da superparet spiller i en helt annen klasse på alle måter.


New Post

Name:Text: