Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Kristian
Resultater helgen 5-7. februar 2010:

Kjelsås 2 - Bodø 10 - 0
Kjelsås 2 - Modum 2 6 - 4

Imorgen venter avgjørende kamper mot Molde og Fokus 3.

Pr dags dato er vi nå nr. 3 på tabellen, og medalje er innen rekkevidde!

Skrevet av:

Skrevet av: Kristian
Fra himmel til h... på 1 døgn...Dagens resultater:Kjelsås 2 - Molde 2 - 8Kjelsås 2 - Fokus 3 1 - 9Med maksimal uflaks i andre kamper ble det nedrykk med 7 seire på 14 kamper (dersom det er riktig at 3 lag rykker ned)!Mot Fokus spiller vi 6 stk 5-settskamper, der vi taper alle 6, samt at vi leder 10-8 i avgjørende sett i tre av kampene og taper alle 10-12. Var det noen som sa marginer???

Skrevet av: Magnus
Utrolig! Hvordan klarte Lia og Flint å slå B-72 og Fokus?Lurer på om vi må trene på å spille avgjørende baller i Kjelsås. Vi vant 1 av 7 5-settskamper i helgen...

Skrevet av: Kristian
Flint hadde forsterket laget med Jørgen Gjerløv - En deffer med meget høyt nivå! De tok 7 av 8 poeng i helgen pga det.Når da Lia dro i land alle de jevne kampene mot B-72 (samtidig som B-72 allerede hadde vunnet avdelingen), betydde dette at vi ikke kunne tape mer enn det Flint evt gjorde i sin siste kamp mot Lia. Når vi da taper alle de jevne kampene ble resultatet så stygt som 1-9... Sånn er det i denne idretten!

Skrevet av: Magnus
Blir hard konkurranse om å komme inn på andre div laget til Kjelsås neste sesong..

Skrevet av: Kristian
Ja, det er jo ganske utrolig dersom alle 3 lagene i 2. divisjon eller høyere klarer å rykke ned... Men det er vel fortsatt et ørlite håp for to av lagene...

Skrevet av: Kenneth
Nytt av i år er at spillerne følger laget de har spilt på denne sesongen :)

Skrevet av: Jens
Hei Kristian. Vi tapte faktisk nesten alle de jevne kampene mot B72. De tre kampene vi tapte endte 2-3. Det er riktig at tre lag rykker ned. Dette fordi det er hele seks 3. divisjon avdelinger, og alle vinnerne derfra rykker direkte opp. Jeg skal sende forslag til forbundet om å gjøre det om slik at det kun blir to lag som rykker ned. Det er for dumt at halvparten av avdelingen skal byttes ut hvert år. Og for andre år på rad har det laget som lå på tredjeplass på tabellen nest siste dag rykket ned. Kjelsås 2 i år og Kåsen i fjor. Det burde nesten ikke være mulig.

Skrevet av: Kristian
Hei Jens!Ja, det er tøft å spille i 2. divisjon, med mange gode lag. At vi rykket ned betyr vel bare at vi ikke er gode nok, og at vi må komme sterkere tilbake igjen neste sesong.At dere greide dere var fortjent da dere har et altfor godt lag til å rykke ned! Jeg så også at dere arrangerte en bra turnering i helgen som var, og jeg vurderte sterkt å delta. Men pga OL ble det ikke noe av i denne omgang, men kommer sikkert sterkere tilbake ved en senere anledning :-)

Skrevet av: Jens
Ja det er veldig tøft nivå i 2. divisjon nå. Og det hjelper jo heller ikke at tre lag rykker ned. Stiller dere samme laget i 3. divisjon til neste år bør dere rykke rett opp igjen.Vi hadde et fint lite stevne i helga som var ja. Hyggelig om vi får med noen fra Oslo også neste gang. Det blir nok samme type stevne neste sesong også :-)

Skrevet av:

Skrevet av: Kristian
Nå er det en ledig plass i eliteserien kommende sesong. Det skulle vel bety at et eller annet lag blir flyttet oppover i systemet, noe som igjen skulle bety at Kjelsås 2 får beholde plassen i 2. divsjon.Dette er vel et riktig resonnement? Etter det jeg skjønner er Kjelsås 2 det første laget som får tilbud om spill i 2. divisjon dersom det blir en ledig plass der, noe som igjen skulle bety at Kjelsås får 2 lag i neste års 2. divisjon!

Skrevet av: Magnus
Ikke nødvendigvis. Jeg hadde samme tanke angående spill i 1.div.Hvis Fokus 2 som skulle hatt plassen i eliteserien bytter med ett lag som har plass i 1. div så påvirker det ikke andre lag.Det samme skjedde for et par år siden da vi rykket opp til eliteserien. Vi takket nei til opprykk og byttet plass med Eiker.

Skrevet av: Kristian
OK, det høres litt logisk ut. Men jeg fikk forståelse for at "Høyenhall" kanskje skulle legge ned laget sitt, men det betyr vel kanskje bare at de kan opprette et nytt fokuslag! Vi får se hva som skjer!

Skrevet av: Magnus
Har også hørt at Høyenhall legges ned. Ja tror de bare får ett nytt Fokuslag i 1.div.Vanligvis når Høyenhall rykker ned så blir de jo til Fokus 2. Nå blir det vel eventuelt Fokus 3. Eller 9 hvis man ikke skal endre navn på de lavere lagene.

Skrevet av: Kristian
Resultater fra Kjelsås sine kamper i Bjølsenhallen lørdag 30. oktober 2010:Kjelsås 3 - Ham Kam 8-2Kjelsås 4 - Hvam 3-7På søndag spiller Kjelsås 4 mot Fokus 5 kl. 10, mens Kjelsås 3 tar imot Kobra kl. 12.

Skrevet av: Kristian
Søndagens kamper endte som følger:Kjelsås 4 - Fokus 5 1-9Kjelsås 3 - Kobra 1 10-0

Skrevet av: Kristian
Kjelsås 3 avsluttet årets seriespill med følgende resultater lørdag 19. mars 2011:Kjelsås 3 - Hvam 9 - 1Kjelsås 3 - Fokus 5 5 - 5 (årets første poengtap...)Dermed overlegen førsteplass, og opprykk til 2. divisjon neste sesong :-)Gratulerer og takk til de 5 spillerne som har spilt for Kjelsås 3 i årets sesong; Thomas, John, Kristian, Roman og Tore!

Skrevet av: Magnus
Grattis Kristian og Kjelsås 3!


New Post

Name:Text: