Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Kristian
Igår var det nok et viktig løp i form av Fornebuløpet (første gang dette løpet ble arrangert).

Kjelsås bordtennis har selvfølgelig mange spreke utøvere, og minst et par av dem deltok på 10 kilometeren igår, og det med tildels gode tider i sommervarmen.

Men hvem var best Magnus?

Skrevet av: Magnus
Ikke værst Kristian! Fint at dommerne holder seg i form også :)Satser på under 40 neste gang.

Skrevet av: Kristian
Idag ble Nordmarka Skogsmaraton (42 KM) gjennomført på 3t30min - Rimelig mør i kroppen nå, og verre blir det nok søndag og mandag...Dårlig med Kjelsåsspillere på startstreken i år, men jeg regner med at det blir flere i neste års utgave av løpet :-)

Skrevet av: Kristian
Nytt løp nye muligheter! Denne helgen var det St. Hansgaloppen som sto for tur - Et idyllisk løp som alltid blir arrangert i Maridalen på en fredag, med løpsstart så sent som kl. 22.Nok en gang flott vær med øsende regnvær fra start til mål. Gikk for seieren men måtte nøye meg med 2. plass! Men neste år...

Skrevet av: Kristian Hoel
Nok en gang glimrende innsats av de sprekeste bordtennisspillerne i Kjelsås :-)http://www.emit.biz/races/2010.09.01/Elvetrimmen_2010/resultat/CLASS.HTM

Skrevet av: Magnus
Grattis Kristian. Ikke lett å henge på den ryggen.

Skrevet av: Kristian
Takk i like måte Magnus, og gratulerer med flott løp av deg også! Den "kronglete løypa" passet kanskje litt bedre for meg, men det blir nok verre når vi kommer til Oslo halvmaraton :-)

Skrevet av: Magnus
1.25 på halv Kristian! Ikke mye å gjøre med det :). Litt av en formstigning siden Fornebuløpet.

Skrevet av: Kristian
Meget godt fornøyd med løpet ja :-) Tror det er en tid jeg vil ha problemer med å slå ved en senere anledning!Nå løp jo du også strålende Magnus på godt under 1.30, så du har god grunn til å være meget fornøyd du også!

Skrevet av: Kristian
Jeg savnet deg på Elvetrimmen igår Magnus! Noe gjørmete løype men ellers ganske like forhold som i fjor.

Skrevet av: Magnus
Valgte SRM i steden, da jeg var litt usikker på løypeforholdene og dusjmuligheter etterpå..Ble til gjengjeld solid pers på SRM :) Stiller du til halv eller hel 25 september?

Skrevet av: Kristian
Det er bra Magnus - Godt å høre at formen er god :-)Dum som jeg er har jeg meldt meg på full maraton (42 km) i Oslo! Det er bare å glede seg :-)Du tar den halve distansen?

Skrevet av: Magnus
Modig gjort! Selv nøyer jeg meg med å ha det halvparten så vondt :)

Skrevet av: Kristian
Fin oppkjøring idag med seier i Lørenskogløpet (10 KM)!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Bare nevner i bisetning at Roger og undertegnede, lekte seg rundt Maridalsvannet (14 km) tidligere i sommer. Hadde så mye energi igjen etter løpet at vi knekte opptil flere flasker cognac etterpå...Slå den du, Kristian!

Skrevet av: Kristian
Hehe, cognacen slår jeg ikke, men jeg løp St.Hans galoppen i slutten av juni (rundt Maridalsvannet) :-)Men ganske utrolig at dere kom dere rundt vannet, det må jeg si!

Skrevet av: Magnus
Hei Kristian,Så du gikk i samme fellen som meg i dag. Men grattis med en sterk tid halvveis hvertfall. Slo min tid på halve distansen :)

Skrevet av: Kristian
Gratulerer med god tid Magnus :-) Det var vel endel raskere enn i fjor, så da går det riktige veien. Det er ikke så lett å disponere løpet korrekt tydeligvis...Jeg lå i en fin pulje frem til ca 10-11 KM men da måtte jeg slippe. Resten av løpet måtte jeg så og si løpe alene, og jeg trodde egentlig at jeg aldri skulle komme til mål. Hadde håpet på en tid på 2-tallet, men får være fornøyd med 3,07 sånn som løpet utartet seg.Men neste år...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Men, kjære Kristian, INGEN kunne svare på sluttspurten Brevpostgutta hadde etter kampen mot dere, da vi så at det lå igjen smørbrød ute i foajeen....

Skrevet av: Kristian
Hehe, ja jeg skjønte at dere tenkte mer på mat enn på å vinne bordtenniskampen denne torsdagen ;-)

Skrevet av: Kristian
Måtte nøye meg med drøyt 120 KM på Bislet 24-hour challenge i helgen. Slet etterhvert med skader, og måtte derfor gi meg ved drøyt 15 timer...Anbefales til alle neste år da det er et fint arrangement :-)

Skrevet av: Magnus
Hehe hvordan er beina?Vet ikke om det bør anbefales til "alle"...

Skrevet av: Kristian
Har en følelse av at lilletærne kan "falle av" når som helst, men ellers er det ikke så aller verst. Fortsatt noen problemer med knær og lysker, men sånn er det!Hadde det ikke vært for skadene i beina kunne jeg fint løpt i 20 timer til, for den fysiske dagsformen var meget bra :-)Men tror jeg setter en strek for årets konkurransesesong innenfor løping med dette arrangementet!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Kristian; God bedring!!

Skrevet av: Magnus
Begynner vel å kvikne til nå? Du og Kjelsås 2 skal vel ut på øyo snart.

Skrevet av: Kristian
Tja, formen kunne vært bedre. Men får en oppkjøringskamp i toppkampen i bedrift mot Hil/NSB torsdag så da regner jeg med gryende form på Stord til helgen :-)Vi går for 8 poeng kommende helg, og en plass midt på tabellen ;)

Skrevet av: Kristian
Gratulerer med bra løp i Sentrumsløpet Magnus! Det var vel en solid ny personlig bestetid på et milløp?

Skrevet av: Magnus
Takk, Fornøyd med løpet. Litt trangt i løypa og så var kilometermarkeringene feil. Men ellers bra.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Skal supergutta løpe Holmenkollstafetten? regner med dere tar "tøffingen", altså hele løypa alene?? Selv er jeg satt opp på letteste etappen, er vel der jeg gjør minst skade for laget...

Skrevet av: Magnus
Hvordan gikk det Øyvind?Fikk klatreetappen i år og klarte i tillegg å rote bort 30 sek på vekslingsknot..

Skrevet av: Kristian
Hadde du etappe 12 Øyvind - 390 meter? Spent på tiden din for jeg løp også den etappen (i tillegg til etappene 4 og 12). Hadde du etappe 7 Magnus? Kom du under 7 minutter?

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Hadde etappe 9, 650 m slakt nedover...rullet fort, jeg...

Skrevet av: Kristian
Høres bra ut Øyvind! Jeg så "bedriftslagskompisen" din, Vidar, løp etappe 3. Han så god ut!

Skrevet av: Kristian
I morgen - Onsdag 23. mai - Arrangeres Fornebuløpet. 5 eller 10 KM i lettløpt løype på Fornebulandet.Løp og meld deg på !!!

Skrevet av: Magnus
Var ikke mye lettløpt i bastuvarmen..

Skrevet av: Magnus
Uvanlig mange som brøt. En forran meg stoppet opp for å drikke fra en kunstig vannkanal..

Skrevet av: Kristian
Og jeg som ikke så deg engang på løpet... Ja det var tøffe forhold selv om jeg egentlig liker å løpe i varmen. Jeg startet altfor raskt på den første kilometeren, og slet et par kilometer etter dette. Var 1,20 bak fjorårstiden, noe jeg skjønte de fleste var... Men vi kom da iallefall i mål etter to gode løp :-)Hehe, ja jeg kan skjønne at folk var desperate etter å få i seg noe å drikke!!Du får gå inn på budstikka.no - Der ligger det mange bilder. Kanskje du finner noen av deg selv.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ble noe krøll med påmeldinga, men jeg var iallefall desperat etter noe å drikke jeg også...

Skrevet av: Roger M
Ja det er jo ikke akkurat noe nytt det ;-)

Skrevet av: Kristian
Vi nærmer oss seriestarten i bordtennis - Kun en drøy måned igjen! Kjelsås 3 lader opp med knallhardt kondisjonsprogram for å komme i form til seriestarten, og 100 km med løping i uka er helt normalt!Løperne er også registrert og observert på flere løp på senvåren og i sommer med glimrende prestasjoner, så dette lover virkelig bra! Blir det opprykk opp til 2. divisjon igjen?Anbefaler alle de andre lagene i Kjelsås til å ha samme treningsopplegg før seriestarten :-)

Skrevet av: Magnus
Hehe, blir det noen opplading ved bordet også da? "Best uten ball" er det vel noe som heter? :) Men når det er sagt så løper vi litt på Kjelsås 1 også. F.eks løp regjerende klubbmester sikkert 10km bare under matchpasset i går.

Skrevet av: Kristian
Det høres bra ut! Nå som grunnkondisjonen er på plass begynner selve bordtennistreningen! Satser kanskje på en treningsøkt i morgen slik at formen er på plass til voksenrankingen mandag :-)

Skrevet av: Magnus
Bra Kristian, da sees vi kanskje. Vi skulle fått med oss bt-folket på noen runder rundt Voldsløkka etter trening engang :).

Skrevet av: Roger
Dere trenger en ordentlig runde med COGNAC drekking ;-)

Skrevet av: Kristian
Du skulle ha vært med på Elvetrimmen i går Magnus! Flotte løpeforhold, og kanskje du hadde slått meg også :-)

Skrevet av: Magnus
Tviler på at jeg hadde hatt noen sjanse så forsiktig jeg er i terrenget. Satser på SRM neste onsdag

Skrevet av: Magnus
Som vanlig stilte Kjelsås i Oslo Maraton i dag. Grattis med plassering blandt de 200 beste Kristian og pers?

Skrevet av: Kristian
Takk for det Magnus :-) Og gratulerer til deg også som bare var 2,5 minutt bak meg, og som også kom inn på en meget god tid :-) Det er ikke så mange som løper fra bordtennisgruppa i Kjelsås, men de som løper holder et greit nivå! Det var ikke ny pers for mitt vedkommende, men det var bare 20 sekunder bak tiden fra Lørenskog i fjor høst, men 2 minutter bedre enn Oslo halvmaraton for 2 år siden :-)Nå er det bare å lade opp til Amsterdam maraton om snaut 4 uker!Men før den tid kommer voksenrankingen onsdag og serieåpningen til helgen :-)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Amsterdam maraton? Der slår du ikke meg, Kristian!!

Skrevet av: Kristian
Sikkert fordi du ikke skal være med!Alternativt har du rekorden på antall besøk i bulene på Red Light district - Flest mulige besøk på 1 time eller lignende :-)HeheLykke til med kampene i morgen!

Skrevet av: Øyvind csiszar
Du er vel inne på noe ja.. Har vært i Amsterdam mange ganger, men uten joggesko, for å si det slik...

Skrevet av: Roksvaag
kjelsås pub-t-pub konkurranse? det er jeg med på! og jeg vinner :-) kan godt stille i joggesko

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Beklager Roksvaag, men en på evt pub-t-pub tur blir du rookie.. Nå snakker du med de store gutta, og storkjefta trøndere duger i beste fall som listefyll de første 3 stoppene...

Skrevet av: Kristian
Jeg er forsåvidt enig med deg Øyvind at det er bedre i Amsterdam uten løpesko... Gikk forferdelig tungt, og måtte opp i hele 3t10min på de drøye 42 kilometrene.Får finne en annen by å løpe i neste år!

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Huff, da. Ble det for mange pit-stopp underveis, kanskje? Men finnes jo ikke motbakker der da...

Skrevet av: tore
ingen som ønsker seg en gøteborg tur i helgen? jeg trenger en makker på fredag i 40+ klassen lagkamp :-)

Skrevet av: Roksvaag
Jeg er for ung:) hadde blitt med ellers

Skrevet av: Kristian
Fornøyd med løpet i Oslo maraton Magnus? Forholdene var vel gode iallefall.

Skrevet av: Magnus
Nei nå legger jeg opp, men bra forhold var det. Hva med deg?

Skrevet av: Kristian
Legge opp var vel litt drastisk - Så dårlig var det ikke! Det kommer nye løp og nye muligheter!Fornøyd med egen innsats, og tiden 3.02.54. SDatser på under 3 timer i Istanbul senere i høst!

Skrevet av: Magnus
Hehe, var mest på spøk. Var litt forskjølese igjen. Har meldt meg på neste år.3.02 er jo bra med det begrensede treningsgrunnlag du hadde?

Skrevet av: Kristian
Er påmeldt for neste år jeg også - På halvmaraton! Da stiller jeg på Aktiv mot Kreft - Laget!


New Post

Name:Text: