Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Haugern
Synes Magnus bør skrive noe interessant snart.

Skrevet av: Tor
Det er vel agurktider da.........

Skrevet av: Magnus
Nyhet: Som normalt vant Magnus og Tor lett over Eskil og Zvonko i double med 3-1 i sett. Egentlig skulle det jo vært 3-0 i sett, men greit å gjøre det litt spennende for publikum.

Skrevet av: Tor
Ja Magnus, lettere seier skal man lete lenge etter, men motstanden var nå ikke av det hvasseste slaget heller da. Og Tor slo Eskil lett (veldig lett) i single og kan nå ikke huske sist han tapte for denne nykommeren fra B-72. Men Eskil, det er morro at du møter opp. TIPS: Utfordre en enklere motstander neste gang !!!!

Skrevet av: Haugern
Når kommer denne svensken?

Skrevet av: Tor
Mener du Waldner ????

Skrevet av: eskil
Hadde flis i fingern (sant det christian?), men lover å aldri tape for en som er ranket faktisk akkurat 100 plasseringer under meg igjen! Hva gjelder forresten med deg Magnus "løgner" Vikstrøm. Vanligvis vinner JEG double. Og det uansett makker! Refererer til mine 6 siste seire med ulike doublekokere (makkere). "Seieren" din på mandag skyldes en kort periode der du spiller 112% over din maks.grense (ikke la deg knekke, jeg tuller jo bare. May I add: Enhver løgn er rundt 80% sannhet).

Skrevet av: Magnus
Se og lær folkens:
http://youtube.com/watch?v=Xq9PZCy0bNQ

Og Christian, prøvd http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_1360.html? Funket å laste derifra...

Skrevet av: Tor
Vinner alltid jeg. Noen som tør utfordre, og da mener jeg noen som har et snev av sjangse, ikke sånne som Eskil, John etc.(De går under fellesbetegnelsen MOS).

Skrevet av: Magnus
Bra du er i form Tor, blir hardt i andre div til høsten... Kobra, Fokus 3, B-72 3, Lynild, Langeland 2, Fokus 5 og Kjelsås 2 er motstandere.

Skrevet av: Haugern
Funker ikke å trykke på linken nei. Audiodrivern altså.

Skrevet av: Håkon Willoch
Yess - fanklubb må på plass! Kjelsås 4 (Tor, Thomas, Odd og undertegnede) skal altså spille i 2 div avd B i år, og møter altså foruten Kjelsås 2 (Skjerping-laget?), Kobra, Langeland 2, Fokus 3 og 5, B72 3 og Lynild. Og nå skal lagledern begynne å trene igjen etter et skadeavbrekk! Ses.

Skrevet av: Eskil
Jeg setter 100 spenn to win mot deg Tor. Med? :)

Skrevet av: Tor
Jeg liker ikke å rappe penger fra klubbkompiser.(Eskil). Ellers flott at Håkon er fit for fight igjen. I år tar vi alle Håkon. Og det lett !!!! Vi blir det nye "dream team".

Skrevet av: Magnus
Satser på at det kommer noen rapporter fra kampene til Kjelsås 4, Håkon? Når jeg får fikset hjemmesiden (http://www.kjelsaas-btk.no/kbtk) kan lagledere skrive selv og legge ut. Har forresten halvparten av klubbdrakten din fortsatt.

Til Christian: Rart det ikke funket da, funket her, men så bruker jeg ikke Internet Explorer heller... Sjekk om http://www.kjelsaas-btk.no/kbtk1/audio.zip funker.

Skrevet av: Håkon

Skrevet av: Håkon
Yess, legger gjerne ut litt rapporter fra kampene om jeg får sjansen. Skal også holde styr på "pulja vår" på Internet.

Skrevet av: T
Da kommer det en rapport fra deg på onsdagen da, Håkon...

Skrevet av: Håkon
Har fått passord og slik av Magnus, så jeg lover å prøve. Om jeg ikke får det til legger jeg ihvertfall noe ut under "forum" - og så blir det også lagt ut på Bordtennisforbundets side med en gang!!


New Post

Name:Text: