Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Tor
Kjelsås er pr dato nest største klubb (bt-) på østlandet. Hvor mange deltar på stevner ? I beste fall 3-5 stk. Eiker arrangerer nå rankingsteve, en kjempefin turneringsform der ALLE er garantert å spille mange kamper. Hvor mange stiller fra Kjelsås ? 1 (en). Dette er skammelig og dårlig. Hva er årsaken ? Noen som vet ?

Skrevet av: Kristian
Har deltatt i alle stevnene hittil i år, men når det gjelder dette stevnet og KM på helgen etter står jeg over. Er ikke noe poeng å delta når det bare spilles i klassene herrer åpen og A herrer. Samme gjelder rankingstevnet med kun 1 klasse.

Nei, kom heller med flere stevner som arrangerer klassene B og C !

Skrevet av: Kenneth
Det har vel med hele systemet i klubben å gjøre...Man får jo aldri info om noen stevner...Er ikke alle stevner som står i terminlista...Har vært mange ganger hvor jeg har hørt på treninga at den og den gjorde det så så bra i stevnet i helgen, men jeg har ikke hørt om noen stevner...Må bli skjerpings på dette...Hadde informasjonen vært bedre, hadde nok antallet deltakere økt...Hvertfall med 1 ;)

Skrevet av: Håkon
Et problem for mange er jo selvfølgelig å ha tid til alt. Skulle selv gjerne ha tid til å delta mer, men tiden strekker ikke til. Kenneth nevner imidlertid et hovedpoeng, savner at noen informerer og mobiliserer Kjelsåsspillere og oppfordrer dem til å spille på utvalgte stevner. Det er bra sosialt og virker sammenspleisende. Hva med noen større plakater i Bjølsenhallen og mailrunde rundt en 3-4 stevner i året der vi prøver å mobilsere flest mulig?

Skrevet av: Kristian
Tor; Vi venter spent på resultatene dine i denne turneringen!

Skrevet av: T
Lite skriveaktivitet på laglederne i 3 div.
Kommer det noen kampreferater fra de siste kampene snart...???

Skrevet av: Håkon
Bra innsats i Eiker Åpen Tor! Neste år må vi mobilisere skikkelig for å få med flere på denne turneringen, og et par til. Denne turneringsformen er god matching for spillere på alle nivåer, og er absolutt noe for Kjelsås-fyrer.

Skrevet av: Erik Lindholm
Fokus har åpen klasse med rankingspill helt ned til siste plass. Flere Lynild-folk samt gamle Fokus-folk som meg har meldt oss på. Håper det dukker opp Kjelsås-folk også. Jeg vet ikke om det er for sent å melde seg på, men det går sikkert greit om dere er raske og sender mail til fokusbtk@online.no eller til steinarnagy@hotmail.com. Denne klassen starter i Fokushallen førstkommende lørdag kl 15.

Skrevet av: Håkon
Har faktisk vært litt usikker på denne konkurransen - og på hvilke klasser som arrangeres? Men det er altså en åpen-ranking turnering som starter kl 15? Kjelsås-folk; det skader jo ikke og kontakte Steinar Nagy og høre om det er plass! Håkon

Skrevet av: Kristian
Burde heller vært klasse B eller klasse C. Trenger ikke åpen klasse når det også arrangeres A-klasse. Da vil det uansett være de beste A-spillerne som hevder seg i begge klassene! Tåpelig

Skrevet av: Kenneth
I følge trminlisten er stevnet i Fokushallen på Lørdag faktisk KM. Ganske utrolig at ikke engang det stevnet har blitt informert om tul klubbens medlemmer

Skrevet av: Steinar Nagy
Hørte rykter om noe prat om KM!!
kjelsås spillere kan melde seg på helt fram til kl.1200 lørdag. klassestarten er kl 1500. Send en melding til meg på tlf 99 38 96 11. Alle som slår Erik får en kaffe!!!

Skrevet av: Øyvind C
Jeg deltok på ranking spill hos Fokus i helgen som eneste Kjelsås spiller, ble nr 5, var til og med seedet som nr 4. Det er vel i egen interesse å finne aktuell informasjon om det som opptar oss. Jeg var også med på regioncup hos B-72, der var det litt annen motstand. Jeg vant ett sett.
P.S. Steinar du sa ingenting om kaffe etter at Erik hadde tapt!

Skrevet av: Tor
Der tar du feil Øyvind. Klubben skal og bør informere om stevner. Hva gjør Fokus, B-72, Kobra, Eiker etc.? Jo, der henger de opp ALLE turneringer som er i nær fremtid og melder på alle på en fellespåmelding. Er det værre for Kjelsås ????

Skrevet av: Kenneth
Enig med du der Tor...Ser det egentlig som en selvfølge for st man skal føle en viss tilhørighet til klubben...Og som en av de største klubbene bør vel Kjelsås gå foran med et godt eksempel som de andre store gjør ???

Skrevet av: Kenneth
Nå må jeg komme med litt ros ;) Da jeg kom opp i hallen i dag var det hengt opp en ny tavle med stevnepåmeldelser og info...Tror det var Roger A som sto for dette...Håper det fortsetter i den stilen :)

Skrevet av: ulf kjelleberg

Hei Tor.

Skal du på turnering igjen, kunne du si ifra da? Bra jobba Tor


New Post

Name:Text: