Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Roger M
Etter en god start fra 1 samlerunde med 2 seire og 2 uavgjort datt vi ned fra 3 til 4 plass etter denne runden. Det begynte bra Lørdag mot Tromsø med seire i de 4 første singelkampene.I denne kampen spilte Eskil, Christian, Frank og Roger. Så tapte vi begge doublene og stillingen var 4-2 før de siste singlene. Christan vant lett mens Eskil måtte bite i det sure eplet. Så tapte Frank sin kamp 3-0 men undertegnede vant en jevn kamp 3-2 og vi vinner 6-4.
Neste kamp går mot Fokus 2 og bør egentlig forbigåes i stillhet. Vi var vel egentlig ikke helt sjanseløse men uinspirert spill og gambling med doubleparene får ta skylden. Vi taper til slutt 8-2 etter at Christian og Eskil vinner en kamp hver. I denne kampen spilte: Christian, Eskil, Frank og Jon.
Så over til Søndag og kamp mot Sarpsborg. Sarpsborg spilte Lørdag 5-5 mot Fokus 2 og vi var vel ikke så veldig optimistiske. De 4 første singlene går ikke veldig bra og kun Eskil vinner sin kamp mot Terje Strand. Begge doublene taper vi også så stillingen er 1-5 før de siste singlene. Der vinner først Christian og Eskild og det blir 3-5. Deretter vinner Frank sin og det blir 4-5. Så får undertegnede smake den andre siden av medaljen han tok på Lørdag og vi taper til slutt 4-6. I denne kampen spilte Christian, Eskil, Frank og Roger. Veldig varierende spill denne helgen men vi savnet nok Magnus litt ;-) Mest skuffende var kanskje at vi ikke vant en eneste doublekamp!!!!!!!!!!!
Men vi kommer sterkere tilbake ;-)
Roger

Skrevet av: Håkon
Godkjent innsats likevel, med fraværet til Magnus tatt i betraktning. Dere var veldig nære poeng mot Sarpsborg ser jeg. Virker som det særlig er i double dere har mer å hente. Tren litt mot gutta i Kjelsås 2 (Roger, Øivind, Rolf, Peter). De vinner omtrent alle doublene sine!!

Skrevet av: T.
Bra skrevet, Roger.
Mange fine kamper å se på, selv om ikke alle ble vunnet.

Skrevet av: Magnus
Bra innsats folkens, 3 poeng er ikke helt gærnt.

Satser på full pott i Tromsø etter nyttår.

Skrevet av: Tor
Det var godkjente resultater det. Synd dere ikke fiksa poeng mot Sarp. Men veldig bra å slå Tromsø - uten Magnus. Savner ellers "lag-ånden". Dere må hjelpe/heie hverandre frem og ikke trykke hverandre ned.

Skrevet av: Magnus
Blir spennende å se hva de andre lagene kommer med i Tromsø. Vi bør klare Eiker synes jeg. Virker ikke som deres svenske skal være med før i siste serierunde (februar). Men det er vel gode sjanser for at Tromsø stiller med toppet lag. Dvs Nils og Ingvild - kan bli hardt. Og Flint stiller muligvis med svenske.


New Post

Name:Text: