Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Skrevet av: Kenneth
Jeg har registrert at påmeldingsskjemaet til Norges Cup i Kongsvinger fortsatt henger oppe i hallen, over 14 dager etter påmeldingsfristen. Regner da med at de som har vært så flinke å skrive seg på da ikke er påmeldt. Dette er veldig surt da det ser ut til å være en kjempedeltagelse på stevnet. Uheldigvis da nok en gang uten Kjelsås deltakere, selv om flere har skrevet seg på listen. Dette begynner å bli uholdbart i forhold til behandling av medlemmer. Undertegnede er hvertfall veldig skuffet over å ikke få vært med på stevnet, da deltagelsen er så stor at det ikke lenger godtas etteranmeldelser. :o(

Skrevet av: Håkon
Huff Kenneth. Flere av oss så dette forrige uke, og det er tydelig at det har skjedd en glipp. Frank ringte Matts Henricson, men som du nevner er stevnet nå fulltegnet. Jeg var, heldigvis for meg, så glemsom sist jeg var i Bjølsen-hallen rett før jul at jeg ikke skrev meg på lista. Sendte isteden en mail til Kobra, og er påmeldt. Tor Hovde og Frank Johansen meldte seg også på individuelt, så Kjelsås stiller med 3 stk. Jeg foreslår at det utnevnes en "stevnekontakt" som tar seg av påmeldinger slik at slikt unngås i framtiden.

Skrevet av: Kenneth
Trodde det nettopp var det som hadde skjedd nå etter sist dette problemet ble tatt opp her, men men...Så feil kan man ta

Skrevet av: Øyvind C.
Sier bare: TRAGISK OPPLEGG.
Skal du ha noe gjort! GJØR DET SJØL
Det funker.

Skrevet av: Kenneth
Jeg gråter mine modige tårer over ikke å få være med :o(

Skrevet av: Tor
Har lært meg at skal noe gjøres - så gjør det selv ........

Skrevet av: Kenneth
Ja men når man blir enig, godt voksne mennesker seg i mellom, at det skal gjøres på den måten alle andre gjør det så forventer man på en måte at ting blir fulgt opp...Men det er tydelig at det ikke alltid er tilfelle...Synes det er ekstra betenkelig at slikt kan skje når faktisk ledelsen får en tlf fra arrangøren med forespørsel om ingen skal delta fra klubben, og i tillegg får 1 uke ekstra frist for påmeldinger...Men nok om den saken...Gjort er gjort, spist er spist og man lærer tydligvis så lenge man lever ;)

Skrevet av: Kristian
Men nå er det nye muligheter. Lørdag 10. februar er det regionturnering i regi av Fokus i Høyenhallen. De satser på norges største stevne i år, og jeg anbefaler alle å være tidlig ute med påmeldingen. Bare synd de ikke har en Herrer C-klasse også :-(

Skrevet av: Kristian
Til info:Vi ønsker velkommen til regionstevne i Høyenhallen. Vær oppmerksom på at vi denne gangen har herreklasser: Herrer åpen og Herrer B.


Det arrangeres også en egen Veteranklasse. Vi håper på stor deltakelse både på lørdagen. Vel møtt!!

Dato: Lørdag 10. februar 2007
Sted: Høyenhallen, Oslo (se kart til venstre på www.fokusbtk.no)
Tidsskjema: Se nedenfor. NB! Ved store avvik fra det forventede antall påmeldte, sender vi ut revidert tidsskjema innen 6. februar.
Begrensninger: Du kan melde deg på i så mange klasser du ønsker forutsatt at de ikke starter på samme tid.
Spilleform: Puljespill, best av fem sett (med forbehold om forandring i enkelte klasser ved stor deltakelse).
Rankingpoeng: Alle kamper blir registrert og teller på Norgesrankingen (unntatt G 11/P11 og nybegynnerklassene)
Påmelding og spm: E-mail: fokusbtk@online.no eller tlf: 99 38 96 11.
Påmeldingsfrist: Onsdag 31. januar.
Startkontingent: Betales før turneringen til konto 6084.06.06484 (adresse nederst på siden)
Dømming: Utslåtte spillere må være forberedt på å dømme.

Klasser:

Klasse Start Spilleform
Gutter 13, Gutter 9, Herrer Junior, Piker 15, Piker 11 og Herrer B 10.00 Pulje
Rekrutt 10, 12, 14, 16 og Damer junior, Veteran, 12.30 Pulje
Gutter 11, Gutter 15, Piker 13, Piker 9, Herrer Åpen 14.30 Pulje

OBS! Tidene kan bli forandret

Ved stor deltakelse kan hele klasser eller deler av klasser avgjøres i kamper best av 3 sett. Du kan melde deg på i så mange klasser du ønsker forutsatt at de ikke starter på samme tid.


Med vennlig hilsen

Fokus Bordtennisklubb

Skrevet av: Kenneth
Takk for informasjonen...Denne gangen gjør jeg det SELV ;)

Skrevet av: Håkon
Du får ha lykke til da Kenneth. Vet forresten noen om påmeldingsfrist og skjema. Pleier å ligge på Bordtennisforbundets sider, men kan ikke finne det.

Skrevet av: Kenneth
Takk takk ;) Fant ikke annen info enn på Fokus sine hjemmesider...Der var det bare en mail adresse eller å komme innom i fokushallen og skrive seg på tavla...Men ingen info om klasser eller tider

Skrevet av: Håkon
Nå ser jeg jo at Kristian har skrevet inn info som jeg ikke så forrige gang jeg var innpå. Det var grei info, så er det bare "å gjørra det sjæl"!


New Post

Name:Text: