Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
::Klubben
Velkommen til Kjels?s BTK.
Vil du spille bordtennis? Les om medlemsskap / treningstilbud.
Vi holder til i Bj?lsenhallen: Se kartskisse.
::Viktig informasjon

::Siste fra forum
NM 2020Charlottenberg (4)
Veteran VM 2020 (2)
Veteran EM 2019 Budapest (10)
Bykamp 14. November (1)

::Linker
Lovnorm for Kjelsås BTK
Kjelsås administrasjon på Klubbadmin
Lisens administrasjon på Sportsadmin
Min Idrett (medlemmers betaling av lisenser, medlemsavgift og påmelding)
Norges Bordtennisforbund
Utstyr fra ttex.no (mail: tom@ttex.no)
Leie av hallen i helgene
Oslo BTK på Facebook

::Spørreundersøkelse

::Administrasjon
Bruker
Passord

::Nyheter  
Norges Cup 1 18-19 oktober
B-72 arrangerer NC1 18-19 oktober på Lorenskog. Se innbydelse her http://www.b72.no/wp-content/uploads/2014/08/Innbydelse-NC1-20141-11.pdf

Det blir felles påmelding for Kjelsås. Skriv deg på i hallen innen onsdag 24, eller send mail til magnus at vikstrom dot no innen lørdag 27 september. Påmeldingsavgift for alle stevner med felles påmelding føres på spillekonto. Spillerkonto faktureres årlig.

Kommende turneringer
Kjelsås arrangerer Skaar Cup 6 og 8 oktober. Det blir egne klasser for barn og rankingturnering for voksne. Innbydelse til stevnet legges ut 8. september. I listen under ser du andre kommende stevner. Det blir felles påmelding for Kjelsås til Norges Cup og Regions Cup.

Rankingstevne Jevnaker: 6 september.
Voksenranking Bjølsenhallen 24 september.
Rankingstevne Jevnaker 11 oktober
Norges Cup 1 Lørenskog 18-19 oktober
Regions Cup 1 Charlottenberg 25-26 oktober

Voksenranking 2014-2015
TTEX Voksenranking går inn i sin 9.ende sesong etter oppstarten i 2006. Spilleformen er den samme med 6 turneringer + sluttspill. Sesongstart blir i Bjølsenhallen onsdag 24 september kl 17.30. Påmelding er som vanlig 30 min før start og koster 30 kr.

Nytt denne sesongen:
40% av deltakeravgiften går til premier til de beste på sammenlagtlisten etter at alle ordinære voksenrankinger er gjennomført. Det deles ut premie til beste spiller i kategoriene åpen, under 1800 og under 1500 poeng. Resten går som før til sluttspillet.

Øvre rankinggrense for deltakelse fjernes. Dermed kan alle som er 20 år eller eldre delta. Det kreves ikke løst lisens (unntatt i sluttspillet).

Dato for sluttspillet er terminfestet til onsdag 6. mai 2015. Kvalifisering til sluttspillet er som før utifra poeng på sammenlagtlisten, og en må ha deltatt i minst 3 voksenrankinger.

BT-skolen på mandager og onsdager starter 1. september
Mandag kan alle møte opp kl. 17:00 så tar vi en prat og deler inn i grupper som passer (nivå og muligheter for den enkelte m.m.). Ta kontakt med Odd Wold på telefon 481 44 930 eller e-post owold.hotmail.com
VEL MØTT, TIDLIGERE OG NYE UNGE SPILLERE!

Les hele saken...
Bjølsenhallen åpner fra 18 august
Skoleferien er over og det blir vanlige åpningstider fra i morgen. Vel møtt til ny sesong!

Bordtennisskolen starter opp like etter skoleferien den 19. august.
Etter flere henvendelser, har vi besluttet å starte BT-skolen litt tidligere i år og vil samtidig starte prosessen med å tilrettelegge for mer optimal trening for ulike ferdighetsnivåene som vi nå ser blant klubbens yngre spillere. Derfor kan alle som ønsker å bli med på ulike tilbud for barn og unge, møte tirsdag 19. august kl 17 i Bjølsenhallen (BT-hallen) for mer informasjon og kanskje starte høstsesongen litt tidligere enn vanlig i Kjelsås BTK.

Les hele saken...
Kai ble årets rankingklatrer
Med Mega Cup vel overstått slår vi fast at Kai overlegent ble årets rankingklatrer med pluss 352 poeng!


Les hele saken...
Resultater Mega Cup
Flere bra plasseringer for Kjelsås i helgens Mega Cup.

Les hele saken...
SOMMER-TRENING for KBK-medlemmer
I juni leier vi Bjølsenhallen tirsdager og torsdager. Barna har fortrinn til 2/3 av hallen frem til kl. 19:00. 1/3 av hallen (innerst) er forbeholdt voksne "lagspillere" hele kvelden (fra 16 til 22). Andre voksne har tilgang til 2/3 av hallen fra kl. 19, men oppfordres til å varme opp med barna dersom de kommer tidligere og det er plass.

I juli er hallen stengt frem til skolene starter.

I tillegg har vi avtale med Fornebu BTK om felles trening i Fornebuhallen i alle skoleferier/fridager. Frem til skoleferien starter er treningstidene Mandag 19:30, Onsdag 18:30 og Fredag 17:00.
Når ferien starter blir det antageligvis kl 18:00 to dager i uka og fortsatt 17 på Fredager. Om det blir forandringer på dagene vil vi komme tilbake til. Husk medlemskort.

Les hele saken...
BT-skole tirsdager og torsdager
BT-skolen på tirsdager og torsdager fortsetter hele mai og juni og er nå åpen også for de som deltok på mandager og onsdager.

Hallen vil også være åpen mandager, onsdager og fredager for egentrening i mai.