Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
::Klubben
Velkommen til Kjels?s BTK.
Vil du spille bordtennis? Les om medlemsskap / treningstilbud.
Vi holder til i Bj?lsenhallen: Se kartskisse.
::Viktig informasjon

::Siste fra forum
NM 2020Charlottenberg (4)
Veteran VM 2020 (2)
Veteran EM 2019 Budapest (10)
Bykamp 14. November (1)

::Linker
Lovnorm for Kjelsås BTK
Kjelsås administrasjon på Klubbadmin
Lisens administrasjon på Sportsadmin
Min Idrett (medlemmers betaling av lisenser, medlemsavgift og påmelding)
Norges Bordtennisforbund
Utstyr fra ttex.no (mail: tom@ttex.no)
Leie av hallen i helgene
Oslo BTK på Facebook

::Spørreundersøkelse

::Administrasjon
Bruker
Passord

::Nyheter  
Hyggelig besøk fra Drammen
Returoppgjøret i bykampen mot Drammen, ble en spennende og trivelig opplevelse. Drammen stilte med 12 mann klare til dyst i Bjølsenhallen i går. Det ble spilt 4 lagkamper der lagene bestod av 3 mann. Totalt ble det hele 9 fem-setts kamper. Det viser at lagoppstillingene stod bra til hverandre.

Oppdatert: Kampskjema er lagt ut

Les hele saken...
Hilding til topps i Skaar Cup for barn og unge
Hilding Totland Persson fra Fornebu BTK ble vinner av klasse A foran Muhammed Usama Rafi Murtaza fra Kelsås BTK. Andreas Tvervaag ble nummer tre, også han fra Fornebu BTK.
Den yngste klassen ble dominert av hjemmelaget og William gikk seirende ut av superfinalen. PÅ de øvrige plassene fulgte Bendik, Leo og Marko.

Bykamp 14. mai
Spillere til bykamp 14. mai 2014 kl. 18 Bjølsenhallen


Les hele saken...
Resultater Skaar Cup
Vi er fornøyd med 24 deltakere så sent i sesongen. Det ble spilt to runder med puljespill og avsluttende sluttspill med semi og finale.

Det ble hjemmeseier for Magnus over Tore i finalen.

Les hele saken...
Bli med på returkamp mot Drammen
Onsdag 14. mai kommer Drammen på besøk i Bjølsenhallen. De stiller 4 tremannslag og vi er vel mange nok ivrige spillere som kan møte den utfordringen. Førstelaget har styrke på ca. 1700, 2. laget ca. 1400, mens de to siste lagene ligger på mellom 1200 og 1300 rankingpoeng. Ta kontakt med Jan på mobil: 908 72 374 eller mail: Jan.Gulbrandsen@broadnet.no

Les hele saken...
Skaar Cup 5. og 7. mai
Skaar Cup arrangeres denne sesongen 5. og 7. mai. Det blir åpen rankingturnering 5. mai med flotte premier og egen turnering for barn 7. mai som passer for alle nivåer.

Se invitasjon: Innbydelse_til_Skaar_Cup_2013-2014.pdf og påmeldingsskjema

Oppdatert: Fortsatt mulig å melde seg på i både åpen og turnering for yngre. 25 deltakere så langt. Foreløpig påmeldingsliste i åpen klasse er lagt ut.

Les hele saken...
Kong Kai ble klubbmester i double
Dette til tross for at han måtte slite med en, som vanlig, svaksynt og sytete Knut som makker. Øyvind og Jade ble en god nummer to med like mange seire (4 av 5), men tapte tittelen pga. innbyrdes tap for mesterne.

I planketurneringen ble det seier i superfinale til Thomas over Magnus.

Les hele saken...
Trivelig sommeravslutning
Mandag 28. april ble det markert at Odd avslutter sesongens bordtennisskole, som har gått mandager og onsdager siden nyttår. 19 ivrige barn stilte i ulike turneringsgrupper og mye bra spilling og moro ble det også. Onsdag er det klubbmesterskap i double for voksne. Mandag er det stevne for voksne og onsdag 7. mai er det stevne i hallen vår for barn og unge. Ta kontakt med magnus ved vikstrøm punktum no, hvis du ønsker å delta (eller skriv deg opp på listene i hallen).

Les hele saken...
TTEX Voksenranking Topp 12
Fotograf: Odd Wold
Vi gratulerer Thomas med seier i TTEX Voksenranking Topp 12! I semifinalen snudde han 0-2 i sett mot Casper til seier 3-2. Finalen mellom Thomas og Magnus ble en ren reprise: Samme spillestiler og samme snuopperasjon fra 0-2 til 3-2!

Thomas fikk dermed lommepenger a kr 1000 samt gavekort på 1000,- fra TTEX. Andreplass gikk til Magnus som fikk 500 i cash og gavekort på 500,-. Delt tredjeplass til Casper og Tore ble belønnet med kr 500.

Takk til vår sponsor TTEX, alle som har vært med å arrangere og alle 74 deltakerne som har vært med i løpet av sesongen.

Les hele saken...
Mega Cup 31. mai - 1. juni
Kjelsås har tradisjonelt stilt med mange deltakere i sesongens siste turnering. Det er mange aktuelle klasser både for yngre og eldre. Det blir felles påmelding for Kjelsås. Ta kontakt med Magnus (magnus
ved vikstrom punktum no). Frist for felles påmelding er 6 mai.

Les mer om turneringen på http://www.b72.no/wp-content/uploads/2014/04/Invitasjon-Mega-Skandinavisk-Cup-2014.pdf