Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Magnus Vikstrøm
Favorittslag: Forhandkroken
Tidligere klubber: Nortulls SK, Fokus BTK

Kaptein og soleklar ener på laget. Er i utgangspunktet defensiv spiller, men har tidvis et offensivt spill som overgår alle på laget. Er i meget god form, og bør tas seriøst når treningsbuksen går av og shortsen kommer fram. Det pleier vanligvis å ta noen timer. Spiller alltid til ballen er slutt, og hans forhandloop/hook med underskru har skapt stor frustrasjon hos mange motstandere

Eskil Wilhelmsen Høksnes
Tidligere klubber: B-72
Favorittslag: Forhand loop

En tidligere storspiller som fortsatt holder høy kvalitet ved bordet. Er meget raskt og slår stort sett forhand over hele bordet. Og han slår hardt. Har det siste året ikke trent noe særlig, men er nå på gang igjen. Merker raskt framgang og spiller bedre og bedre for hver trening. Er glad i å diskutere noe som har resultert i mang en opphetet diskusjon både under og før/etter kamp. Er ofte taktisk klok og spiller gjerne på motstanderens svakheter

Nils Dahlberg
Favorittslag: Forhand
Tidligere klubber: Mölndal, Warta og Askim

En av våre nye landsmenns fra det o’ store Sverige. Kom til Kjelsås i 2015, men har allerede rukket å bli et fast medlem på 1.laget. Har et høyt toppnivå, men sliter tidvis med en vond rygg. Spiller rent offensivt spill, som gjerne avsluttes med en knallhard forhand. Hvis han blir skadefri kan han slå enda bedre spillere enn han allerede gjør. Se opp!

Tore Boye Kristoffersen
Tidligere klubber: Ingen
Favorittslag:

Tore er relativt fersk i bordtennisgamet, men har ekstremt god ballfølelse. Har tidligere vært en habil golf- og tennisspiller. Ikke la deg lure av den røde tennisshortsen og den store flaska med peps- max. Dette er en spiller som alltid treffer bordet. Er kjent for å gjøre alt helhjertet, og er nok den spilleren i Kjelsås som tilbringer flest timer i treningshallen. Han har alltid noe nytt å trene på, og gjør store framskritt hvert år.

Birger Andersson
Tidligere klubber: Kristinehamn BTF
Favorittslag: Det kommer an på dagsformen

Nok en svensk arbeidsinnvandrer som har funnet veien til Norge og Kjelsås. Har bodd så mange år i Norge nå at han snakker med Svorsk enn svensk. En skikkelig «feeling»-spiller som har en meget god kjensla. Når dagsformen er på plass er han like dødelig fra backhand som forhand. Når dagsformen ikke er der er det gjerne kicks på annethvert slag.

Kristian Roksvaag
Tidligere klubber: Stavset BTK, Vikåsen BTK
Favorittslag: Hva enn som treffer bordet

Begynte å spille bordtennis som ung i Trondheim, og var en gang i tiden ung og lovende. Det toget har nok seilt, og er per definisjon 20 cm for lang og 15 kg for tung til å spille bordtennis. Men han prøver likevel, og av og til glimter gammel storhet til. Er meget god når fotarbeidet og viljen er der. Er nok den spilleren på førstelaget med mest temperament, noe som tidvis resulterer i passende gloser ved bordet.