Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben | Barn og Unge
Øyvind Christensen
Øyvind er en gammel traver som har mye bordtennis i kroppen. Ikke la deg lure av briller og bandasjer, han har øye for både taktikk og teknikk. Imidlertid er han selv ikke like opptatt av resultater nå - som i yngre dager. Eller som han pleier å si det: "The older I get, the better I used to be".

Trond Aukland
Trond er den på laget med brattest læringskurve. Hadde den gutten hatt mer tid til å jobbe systematisk med sine slag, ville han trolig vært den beste på laget allerede før sesongstart. I peroder spiller han som en "proff", men det hender han legger bør til sine skuldre og skal spiller over evne. Det er jo normalt ikke mulig og da går det også som regel litt skeis.

Hans svakhet er at han blir sint på seg selv - når han ikke får til det spillet han prøver på... Han styrke er at han er verdens hyggeligst fyr.

OG SOM BILDET VISER: TROND ER EN STOR BORDTENNISSPILLER

Kai Groth
Lagleder Kai startet med bordtennis i Fokus sent på 80-tallet. Under veiledning av legandariske Sveum og andre Fokusfyrer holdt han på noen år før andre interesser tok over(?).

Comebacket startet rundt 2012. Første året med langsom fremgang, men 2014 sesongen ble Kai klubbens største rankingklatrer.

Spillestilen er kontrollert og sikker selv om den er i stadig utvikling med nye elementer som backhand checkflip. Motstanderne sliter som oftest med å komme i gjennom blokken og det holder ikke for nubbegutta å gnikke seg til seier lenger.

Pontus Åkesson
Pontus er "Liraren" i laget. Den alltid glade svenske har alltid hatt kjenslan, og er sikrere enn banken før 80 talls krisen. Alt kommer liksom tilbake når man spiller mot Pontus, og når man tror man har vunnet poenget, så kontrer han med en giftig forhand eller backhand loop. Pontus er glad i å fiske, og titt og ofte kommer historier om 20 kilos gladlakser som han NESTEN fikk på kroken.

Vishal Joshi
Vishal er det nyeste tilskuddet på andrelaget. Med en snert av indisk magi påfører han den stakkars ballen usannsynlig toppspinn, som er nesten umulig å blokke, både fra forhand og backhand siden. Den dagen Vishal får orden på feilprosenten i slagene sine blir han en vanskelig mann å slå.

Ilker Comak
Ilker har spilt i en av Berlins Toppklubber som junior, og til tider slår han umenneskelige slag med Attaturk skru, som han så fint kaller det. Gutten er ung og sprek, og han hadde han hatt tid til å trene ville han sannsynligvis vært den aller beste spilleren i Kjelsås. Av og til kan Ilker kan virke ilter, men er faktisk snillere enn knudsen&ludvigsen, og har et hjerte større enn Mor Teresa.