Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
John Nymoen
Klubber: B-72, Kolbotn BTK, Kjelsås BTK(2005-)
Spillestil: Offensiv
Favorittslag: Forehand loop

John er forhåpentligvis tilbake i godt gammelt slag sesongen 2012/2013. Etter mye skadeplager (grunnet en litt stor kropp) har han fått trent bra siste halvdel av vårsesongen og i sommer. Han har mye mer å gå på, og jeg forventer at John knapt vil tape en kamp i årets 3. divisjon dersom han holder seg skadefri. Han er kraftig underrangert og kommer til å gjøre et byks på rankingen i kommende sesong!

Tor Hovde
Tidligere klubber: Kolbotn. Tideligere førstelagsspiller på Kjelsås og lagets ikke fullt så soleklare ener lenger! Spiller sikkert og trygt, og er en vrien motstander. Ballen havner nesten alltid tilbake på bordet når han returnerer. Glimter til med gode forehandsmasher når anledningen byr seg! Har nå begynt å løpe nesten daglig noe som bør gjøre kondisjonen hans vesentlig bedre. Det blir spennende å se om dette også gir forbedring ved bordtennisbordet!

Øyvind Csiszar
Tidligere klubber: Ottestad IL og Ham-Kam.

Begynte med bordtennis i 10-årsalderen, og herjet med fortvilte motspillere på Hedemarken inntil han opptaget at livet også bød på andre fristelser..

Øyvind er konsentrasjonsspiller med et brukbart potensiale. Han blir stadig bedre. Dette som et resulatat av målrettet forbedringsarbeid. Det eneste som sinker han er bilringene som skvalper rundt magen. Det er godt med en øl etter trening eller en god kamp. Det er viktig å nyte livet, men også der er han målrettet: "Innen 2050 skal både bilringer og alle uvaner være borte", sier han med stor sinnsro.

Tro det eller ei, men denne kroppen har faktisk representert 1.laget til Kjelsås! Det var for ca. 20 år og 20 kg. siden, kanskje det er derfor han nyter en viss respekt(?) fra dagens kanoner på 1.laget..

Mange meritter har han, men den artigste er nok en 1. plass i Tunisia med en grusomt dekorert tallerken i premie, mens 2. plassen var en gedigen vinflaske, noe som garantert hadde ført til at han hadde "lagt seg" i finalen, dersom han hadde visst det på forhånd!

Kristian Hoel
Lagleder for Kjelsås 3 sesongen 2012/2013. En offensiv spiller som kan spille bra dersom han har dagen, og slagene sitter. Kan med fordel trene enda mer for å bli en sikrere spiller, også slik at de taktiske valgene kan bli bedre. Er meget godt trent kondisjonsmssig sett noe som også er en fordel ved bordtennisbordet! Kan komme til å få en meget god sesong 2012/2013!

Jørn Tandberg