Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
Skrevet av: Øyvind Csiszar
Legger ut en tråd om dette mesterskapet allerede nå, tror det kan bli mange spillere fra Kjelsås som tar turen. Jeg drar iallefall, Trond Aukland blir min dbl makker i 50 årsklassen. Jan blir garantert med, kjenner jeg han rett... Må jo være mange andre også som er aktuelle. Selv tar jeg med Dronninga, hvilket betyr at vi oppgraderer hotellet til type luxus.... Ellers er Budapest min andre hjemby, og jeg bidrar gjerne med tips til de som måtte ønske det. Gjelder alt fra ruinbarer til klassiske konserter.... Hallen vi skal spille i, ligger kun noen få stopp med T-banen fra sentrum, jeg inspiserte hallen (fra utsiden) nå i Mai måned, da jeg så finalespillet i CL håndball for damer i en hall rett ved siden av. Budapest trenger ingen nærmere beskrivelse, det er en av Europas absolutte fineste storbyer! Og, det er billig der! Hva med A-laget til Kjelsås, er dere snart voksne nok til å bli med? Magnus, Kristian, Birger, Thomas G??

Skrevet av: jang
Veldig bra Øyvind, bare kom opp med fly så fort som mulig så er det bare å bestille billetter ???

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Må ta det i riktig rekkefølge, har ikke meldt meg på mesterskapet ennå. Gjør det om et par dager, deretter fly+hotell...

Skrevet av: Magnus
\"Dessverre\" ikke gammel nok Øyvind :)


Skrevet av: Roksvaag
Jeg er fortsatt ungdom Øyvind;)

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Da har jeg betalt påmeldingsavgiften, måtte gjøre det via banktransfer....for en prosess! Så det er bare å henge seg på!Kommer tilbake til flybilletter/hotell, når dette er bestilt. Eneste bekymringen min nå, er min doublemakker, har ikke sett han i hallen på laaaaang tid...

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Ble bekrftet fra arrangøren denne uka, at Trond Aukland og Øyvind Csiszar er registrert som doublemakkere i +50. seeding blir først klart utpå nyåret.

Skrevet av: Kai
Er det for sent aa melde seg paa dette? naar er det?

Skrevet av: Trond
EVC går fra 29.juni til 5.juli. Ikke for sent å melde seg på.

Skrevet av: Øyvind Csiszar
Er forresten fylt opp med max deltagere nå, noen står på venteliste.. Ellers bor undertegnede m/følge + Trond standsmessig på legendariske Gellért Hotell. Blir vel noen turer i bassengene der i løpet av uka!


New Post

Name:Text: