Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
::Klubben
Velkommen til Kjels?s BTK.
Vil du spille bordtennis? Les om medlemsskap / treningstilbud.
Vi holder til i Bj?lsenhallen: Se kartskisse.
::Viktig informasjon

::Siste fra forum
NM 2020Charlottenberg (4)
Veteran VM 2020 (2)
Veteran EM 2019 Budapest (10)
Bykamp 14. November (1)

::Linker
Lovnorm for Kjelsås BTK
Protokoll fra årsmøte 2021
Kjels?s administrasjon på Klubbadmin
Lisens administrasjon på Sportsadmin
Min Idrett (medlemmers betaling av lisenser, medlemsavgift og påmelding)
Norges Bordtennisforbund
Utstyr fra ttex.no (mail: tom@ttex.no)
Leie av hallen i helgene
Oslo BTK på Facebook

::Spørreundersøkelse

::Administrasjon
Bruker
Passord

::Nyheter  
Klubbmesterskap 9 og 11 mai
Årets klubbmesterskap for voksne avvikles mandag 9 onsdag 11 mai.

Det blir doubleturnering mandag og singleturnering onsdag. Vi starter etter BT-skolen er ferdig begge dager. Dvs oppmøte kl 18 og spillestart rundt 18.30

TTEX Voksenranking Sluttspill 4. mai
Sluttspillet for TTEX Voksenranking går onsdag 4 mai i Bjølsenhallen kl 18.00 (registrering kl 17.30). Alle som har deltatt tre eller flere ganger i A-turneringen iløpet av sesongen er kvalifisert.

Alle spiller i samme klasse og etter innledende puljespill deles det inn i A og B sluttspill. Seeding gjøres etter snake prinsipp og norgesranking.

Premiering: Pengepremier og/eller gavekort til nummer 1, 2 og 3 i A-sluttspill og 1 og 2 i B-sluttspill

Alle kamper teller på norgesrankingen. Det spilles 5-settere og det brukes plastikkballer.

Mega Cup og Mega Newbie Cup 28-29 mai
Norges største bordtennisturnering går 28-29 mai. Denne gangen med et nytt konsept "Newbie Cup" for både voksne og barn.

Se innbydelsen HER

Det blir felles påmelding for Kjelsås. Det blir hengt opp påmeldingsskjema i hallen. Melder du deg på i hallen er fristen onsdag 4 mai. Alternativt kan du sende mail til magnus at vikstrom dot no eller tlf (988 53 002) innen torsdag 5 mai.

Resultater Voksenranking 11 april
I sesongens siste ordinære voksenranking var det 19 deltakere i A klassen og 6 i B. A-turneringen ble vunnet av Magnus Vikstrøm foran Thomas Gundersen, Lars Jarlebrand og Mirza Porobic. I B-klassen var det Daniel Nilsen som vant førstepremien på 200 kroner.

Etter turneringen ble det delt ut premier til sammenlagtvinnerne. I kategorien åpen klasse stod det lenge mellom Thomas og Magnus, men med seier i siste voksenranking sikret Magnus sammenlagtseiren. I kategorien for spillere under 1800 poeng gikk førsteplass til Kai Groth med Erik Lindholm på andre.


Husk sluttspillet 4 mai i Bjølsenhallen. Mer info kommer

Flott innsats i North European Veteran Table Tennis Championships 2016
Tre voksne gutter fra Kjelsås tok veien over fjellet til vestlandshovedstaden Bergen og fikk brynt jeg mot de aller beste nordiske og nordeuropeiske veteranspillerne. Hele 180 deltakere fra 8 nasjoner, derav 36 i klassen gutter 60 (som Kjelsås BTK satset på).

Trykk på bildet for å se større versjon


Les hele saken...
Tidsskjema Oslo Cup 9.april 2016

Les hele saken...
Ønsker du å benytte Danek Pavel som personlig trener?
Danek Pavel er blitt medlem av Kjelsås BTK og tilbyr privat sparring i ledig tid i hallen. På hverdager vil dette være etter vanlig voksentrening ca. kl 21-22:30, med unntak av fredager da det ofte er mer plass i hallen. Ta kontakt med ham og gjør avtale. Han har mobil 96984692.

Nytt treningstilbud til barn og unge på torsdag
Førstkommende torsdag, 7. april 16:00 - 18:20 (2,5 timer) kommer en ny trener Pavel Danek. Vi ønsker å gi 10 barn en mulighet til å trene med ham. Dette blir en forsmak på \"ekstra tilbud\" til høsten.
Påmelding: Send e-post til knut@skjerping.no med barnas navn innen onsdag kl 21. Du få svar innen onsdag kveld. \"Først-til-mølla\"-prinsippet gjelder.

Les hele saken...
Protokoll fra årsmøte
Protokollen er tilgjengelig her

Neste voksenranking mandag 11 april
Siste ordinære voksenranking for sesongen arrangeres av Fokus mandag 11 april i Fokushallen. De som kun har deltatt på to rankinger så langt i sesongen bør delta her da det kreves tre deltakelser samt en plass blandt de 20 beste på sammenlagtlisten for å kvalifisere til sluttspillet som går 4. mai i Bjølsenhallen. Se sammenlagtlisten på voksenranking.no for en oversikt over hvordan du ligger an.

Sted: Fokushallen

Tid: Mandag 11. april kl 17:30. Møt senest kl 17:00
Deltagere: Alle over 20 år. Ikke krav til lisens
Pris: 30 kr
Servering: Gratis kaker/kaffe
Arrangør: Fokus BTK v/Erik Lindholm.

Ingen forhåndspåmelding.

Bare kom som du er. Dette er en uformell turneringsform. Møt minst 30 minutter før slik at vi rekker å få foretatt korrekt trekning. Åpent både for aktive spillere, mosjonsspillere, bedriftsspillere osv.

Det arrangeres A og B turnering for spillere under 1400 poeng. Spillere under 1400 poeng kan delta i A-klassen om de ønsker det.