Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
::Klubben
Velkommen til Kjels?s BTK.
Vil du spille bordtennis? Les om medlemsskap / treningstilbud.
Vi holder til i Bj?lsenhallen: Se kartskisse.
::Viktig informasjon

::Siste fra forum
NM 2020Charlottenberg (4)
Veteran VM 2020 (2)
Veteran EM 2019 Budapest (10)
Bykamp 14. November (1)

::Linker
Lovnorm for Kjelsås BTK fra 2022
Protokoll fra årsmøte 2022
Kjelsås administrasjon på Klubbadmin
Lisens administrasjon på Sportsadmin
Min Idrett (medlemmers betaling av lisenser, medlemsavgift og påmelding)
Norges Bordtennisforbund
Utstyr fra ttex.no (mail: tom@ttex.no)
Leie av hallen i helgene
Oslo BTK på Facebook

::Spørreundersøkelse

::Administrasjon
Bruker
Passord

::Nyheter  
Resultater Voksenranking 9 mars
34 deltakere på Voksenranking 5 i Bjølsenhallen. 20 deltakere i A klassen og 14 i B. I A-turneringen ble det seier til Pål Guttormsen som gikk ubeseiret gjennom enerpuljen. B-turnering ble vunnet av Vegard von Krogh. Se resultater og sammenlagtstilling på voksenranking.no

Siste ordinære voksenranking for sesongen arrangeres av Fokus. Dato kommer senere. Sluttspill for voksenrankingen går 4. mai i Bjølsenhallen. For å kvalifisere seg til sluttspillet må en være blandt de 20 beste på sammenlagtlisten, samt ha deltatt i minst 3 voksenrankinger. Sluttspillet krever løst lisens og teller på norgesrankingen.

3. plassen glapp i siste liten for Kjelsås 2

Les hele saken...
Kjelsås 1 i nedrykksstrid på Fornebu
Etter siste runde i Hokksund virket 8-ende plassen og nedrykk temmelig sikkert. Men tilfeldigheter gjorde at alt lå til rette for at vi kunne gå forbi Notodden, klare syvendeplassen og ha en god sjanse til å få ledige plasser neste sesong. WO mot Stavanger som ikke kunne stille lag. Lia og Notodden svekket da deres beste spillere er Malaysia i anledning VM. Selv reserven til Lia (Jacob Kristiansen) ble skadet dagen før kamp og Lia måtte stille med en 4-mann med 1297 rankingpoeng.


Les hele saken...
Minner om ÅRSMØTET 16. MARS
Det er tidligere sagt at møtet er er på en mandag, men årsmøtet blir på onsdag i uke 11 og starter kl 19:30 i bordtennishallen. All spilling stopper når møtet pågår. Det antas at møtet varer 1-2 timer.

For mer informasjon, se: http://kjelsaas-btk.no/index.php?startArtikkel=10&antallArtikler=10

Resultater fra Oslo Cup 28.02.16

Les hele saken...
Oslo cup 28.02.16 - tidsskjema

Les hele saken...
Hallen er åpen i vinterferien
Bjølsenhallen holder åpent som vanlig.
I følge Sagene IF sine hjemmeside, er det kun stengt:
- Hele juleferien inkl. romjulen
- Påskeferien
- Sommerferien fra 1/6 til skolen begynner i august
- Samt alle helligdager (røde dager)

Kjelsås 4 rykket opp til 3. div
Flott gjennomført 4-divisjonsspill for sesongen 2015-2016 for Kjelsås 4, avdeling C. Laget vårt vant 12 av 12 kamper og endte på en klar 1. plass. Kamåscore 115-5 og hele 7 poeng foran Kobra 3 som kom på 2. plass. Dermed blir det opprykk til 3. div neste sesong.

Jade ble kåret til årets lagspiller med 29 kamper og bare ett tap.

Les hele saken...
Neste voksenranking onsdag 9 mars
Neste voksenranking arrangeres av Kjelsås onsdag 9 mars i Bjølsenhallen.Sted: Bjølsenhallen. Tid: Onsdag 9. mars kl 17:30. Møt senest kl 17:00. Deltagere: Alle over 20 år. Ikke krav til lisens. Pris: 30 kr. Servering: Gratis kaker/kaffe. Arrangør: Lynild BTK v/Terje Ekrann

Ingen forhåndspåmelding.Bare kom som du er. Dette er en uformell turneringsform. Møt minst 30 minutter før slik at vi rekker å få foretatt korrekt trekning. Åpent både for aktive spillere, mosjonsspillere, bedriftsspillere osv. Det arrangeres A og B turnering for spillere under 1400 poeng. Spillere under 1400 poeng kan delta i A-klassen om de ønsker det.

Medlemskort 2016
Betalingsfrist for medlemsavgift er 15. februar. Denne fristen har blant annet sammenheng med regelen om at medlemmer må ha betalt innen den dato for å være stemmeberettigede på årsmøtet 15. mars. Barn og unge under 15 år har ikke stemmerett på årsmøtet, men skal ha medlemskort. Utdeling av medlemskort for 2016 er i gang.


Les hele saken...