Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
::Klubben
Velkommen til Kjels?s BTK.
Vil du spille bordtennis? Les om medlemsskap / treningstilbud.
Vi holder til i Bj?lsenhallen: Se kartskisse.
::Viktig informasjon

::Siste fra forum
NM 2020Charlottenberg (4)
Veteran VM 2020 (2)
Veteran EM 2019 Budapest (10)
Bykamp 14. November (1)

::Linker
Lovnorm for Kjelsås BTK
Kjelsås administrasjon på Klubbadmin
Lisens administrasjon på Sportsadmin
Min Idrett (medlemmers betaling av lisenser, medlemsavgift og påmelding)
Norges Bordtennisforbund
Utstyr fra ttex.no (mail: tom@ttex.no)
Leie av hallen i helgene
Oslo BTK på Facebook

::Spørreundersøkelse

::Administrasjon
Bruker
Passord

::Nyheter  
2. Plass til Kai i Norges Cup 1
Det ble andreplass til Kai i Herrer C i helgens Norges Cup på Lørenskog. På veien til finalen ble Daniel Henrikssen, Eiker og Hilding Totland Persson, B-72 beseiret. I finalen ble det tap i en jevn femsetter mot Eirik Lyngøy, Varding.

Også Tor Hovde spilte bra og slo ut semiseedede Anders Haukedalen, Skien i første runde, men måtte seg seg slått av Markus Brunsæl, Harestua i åttendelen.

Voksenranking 2
44 deltakere og tangering av rekord i Fokushallen! Spesielt denne gangen var det at hele 20 stk stilte opp i B klassen. A-Turnering ble gjennomført som seks puljer a 4 spillere etterfulgt av seksmanspulje for 1-ere, 2-ere, 3-ere og 4-ere. I B-turneringen spiltes innledende runde med fem puljer a 4 spillere. Siste runde ble det spilt fire puljer a 5 spillere. Med tre-sets kamper gikk det hele ganske raskt unna.

I A-turneringen ble det seier til Lars Jarlebrand som gikk ubeseiret gjennom enerpuljen. Andreplass gikk til Kristian Roksvaag. B-turnering ble vunnet av Dariusz som dermed tok med seg førstepremien på 300,-

Se resultatliste på voksenranking.no

Første poeng for Kjelsås 2
Kjelsås 2 dro fredag kveld til Lørenskog for å spille en utsatt kamp mot B72-2. Det viste seg å bli en meget jevn og spennende affære.

Les hele saken...
Norges Cup 2 14-15 november
Notodden arrangerer Norges Cup 2 14-15 november. Det blir felles påmelding for Kjelsås. Send påmelding til magnus at vikstrom punktum no innen 18 oktober.

Se innbydelsen på: http://www.notoddenbtk.no/news/invitasjon_til_stiga_norges_cup_2

Neste voksenranking mandag 19 oktober
Neste voksenranking arrangeres av Fokus mandag 19 oktober i Fokushallen.

Sted: Fokushallen
Tid: Mandag 19. oktober kl 17:30. Møt senest kl 17:00
Deltagere: Alle over 20 år. Ikke krav til lisens
Pris: 30 kr
Servering: Gratis kaker/kaffe
Arrangør: Fokus BTK v/Erik Lindholm.

Ingen forhåndspåmelding.

Bare kom som du er. Dette er en uformell turneringsform. Møt minst 30 minutter før slik at vi rekker å få foretatt korrekt trekning. Åpent både for aktive spillere, mosjonsspillere, bedriftsspillere osv.

Det arrangeres A og B turnering for spillere under 1400 poeng. Spillere under 1400 poeng kan delta i A-klassen om de ønsker det.

North European Veteran Table Tennis Championships
NETU2016 arrangeres i Bergen 8.-10. arpil 2016. Har du lyst å bli med, tar du kontakt med Jan Gulbrandsen på tlf.: 908 72 374 eller e-post: Jan.Gulbrandsen@broadnet.no i løpet av denne uken - så koordinerer han påmeldingen.

Norge - England 2
Oppfølgeren til Norge-England turneringen vi arrangerte tidligere i år gikk av stabelen i Kent sør-øst for London i helgen. Kai, Kristian, Trond og Magnus representerte Kjelsås og "Norge".


Les hele saken...
Kjelsås 3 overrasket med 4 poeng
Kjelsås 3 leverte en god serieåpning på Fornebu i dag med 4 poeng av 6 mulige. Det til tross for et skade- og sykdomspreget Kjelsåslag.

Les hele saken...
Espen Rønneberg vant Skaar Cup
Det ble seier til Espen Rønneberg, Notodden i gårsdagens Skaar Cup. Finalen ble vunnet med 3-1 over Espen Flaglien, Fokus.

Beste Kjelsåsspiller ble Birger Andersson på 3. plass.

C-klassen ble vunnet Wojciech Wysocki, Lynild foran Axel Ørmen, Oppegård. Av D-spillerne var det Marcin Banek, Eiker som gjorde det best. Andreplassent i D-klassen gikk til Claus Tjelle, Askim.

Les hele saken...
Bordtenniskurs for Voksne
Kjelsås og Oslo BTK inviterer til bordtenniskurs for voksne i høst. Kurset vil gå over 10 tirsdager fra oktober til desember.

Les mer her: Bordtenniskurs for voksne