Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
::Klubben
Velkommen til Kjels?s BTK.
Vil du spille bordtennis? Les om medlemsskap / treningstilbud.
Vi holder til i Bj?lsenhallen: Se kartskisse.
::Viktig informasjon

::Siste fra forum
NM 2020Charlottenberg (4)
Veteran VM 2020 (2)
Veteran EM 2019 Budapest (10)
Bykamp 14. November (1)

::Linker
Lovnorm for Kjelsås BTK fra 2022
Protokoll fra årsmøte 2022
Kjelsås administrasjon på Klubbadmin
Lisens administrasjon på Sportsadmin
Min Idrett (medlemmers betaling av lisenser, medlemsavgift og påmelding)
Norges Bordtennisforbund
Utstyr fra ttex.no (mail: tom@ttex.no)
Leie av hallen i helgene
Oslo BTK på Facebook

::Spørreundersøkelse

::Administrasjon
Bruker
Passord

::Nyheter  
Tore ble klubbmester 2015
Det ble et uhyre spennende og meget underholdende sluttspill i årets klubbmesterskap i Kjelsås BTK. Tore dro i land en velfortjent, men hårfin seier. I finalen slo han Magnus 13-11 i 5. sett. Også bronsefinalen ble vunnet med minst mulig margin. Kristian R vant 14-12 i 5. sett over Birger.

Les hele saken...
Husk Klubbmesterskapet neste onsdag
Onsdag 22 april kl 18.30 braker det løs med klubbmesterskap i single. Alle som har betalt medlemskontingent (hovedmedlem) kan delta.

Vi legger opp til en turneringen som passer for alle nivå. Det blir innledende puljespill. Alle går så videre til A eller B sluttspill.

Plasseringen i single bestemmer hvilken makker en får i Doubleturneringen som arrangeres onsdag 29 april. Nr 1 spiller med sist plasserte, nr 2 med nest sist osv.

Magnus ble norgesmester for veteraner i klasse H35
På søndag fikk Kjelsås markert seg noe sterkere enn lørdagens lag-turnering. Spesielt ble det lagt merke til at Magnus Vikstrøm gikk helt til topps i yngste veteranklasse, Herrer 35. I tillegg endte Eskil Wilhelmsen på en meget respektabel 5. plass i samme klasse.

Les hele saken...
Tøff start for Kjelsås i Veteran NM
Kjelsås første lag i 50 års klassen vant første kamp mot Drammen med 3-0 før det ble klart tap for toppseedede B-72 i kvarten.

Andre laget i 50 årsklassen møtte semiseedede Stavanger i første runde og tapte 0-3

I 35 årsklassen var førstelaget andreseedet og fikk W.O i første runde. I kvarten ble det et tungt 1-3 tap mot Laksevåg som i skrivende stund har tatt seg helt til finalen.

Kjelsås 2 fikk det tøft mot Fornebu i første runde og gikk på 0-3 tap.

Oppdaterte resultater finner du på: http://www.fokusbtk.no/veteran-nm-2015/

Oslo Cup 2 Søndag 3 mai
Oslo BTK gjentar suksessen med Oslo Cup og arrangerer ny turnering i samme format Søndag 3 mai i Bjølsenhallen.

Klubbmesterskap for barn mandag 27. april
Siste mandag i april avslutter Odd bordtennisskolen som har gått mandager og onsdager med et arrangement for barna. Vi kaller dette klubbmesterskap for barn og inviterer også barna på partiet til Jan Berner (tirsdager og onsdager) til å delta. Merk at onsdagen før og etter er det klubbmesterskap for voksne, som fyller opp hallen fra kl. 17.

Regionsmesterskapet 25-26 april
Oppegård IL arrangerer regionsmesterskap 25-26 april. Se innbydelse på Oppegårds hjemmeside

Det blir felles påmelding for Kjelsås BTK. Meld deg på via Skjema i hallen (innen onsdag 8 april) eller send mail til magnus at vikstrom punktum no innen 9 april.

Se oppdatert liste over påmeldte (inkluderer kun påmeldte via mail) i artikkelen.


Les hele saken...
Resultater Påskecup Jevnaker
Skjærtorsdagen stilte Kristian, Tore og Magnus i Jevnakers tradisjonelle Påskecup. Alle tre vant innledende pulje og gikk dermed til finalepuljen.

Finalepuljen ble en jevn affære hvor alle kunne slå alle. Spesielt Tores 3-2 seier over forhåndsfavoritten Terje Herting var imponerende, men også Kristian og Magnus spilte jevne kamper mot Terje. Puljen ble vunnet av Casper Søndberg, Fornebu. Casper varmet opp med sykkeltur til Jevnaker, men holdt til tross for det meget høyt nivå denne dagen og tapte kun to sett (mot Terje og Magnus) på åtte kamper. Tore, Terje og Magnus endte opp med to seire hver. Andreplassen gikk til Magnus på innbyrdes foran Terje på tredje, Tore på fjerde og Kristian på femte.

Fyldig artikkel om turneringen finner du på Jevnakers hjemmeside: http://www.jbtk.net/2015/04/03/casper-sprudlet-i-paskecupen/.

Turneringen ble også omtalt i Hadelands avis: http://www.hadeland.no/3__plass_i_p_skecup-5-21-33134.html

Takk til Jevnaker for meget bra arrangement!

Bykamp mot Drammen 20. april
Mandag 20. april kl 18:00 får vi besøk fra Drammen BTK, når den 4. bykampen mot våre venner i vest skal gjennomføres. Drammen møter med 3 lag (med 3 personer pr. lag) og vi trenger å stille med minimum 9 spillere på ulikt nivå. Dersom du har lyst å være med, tar du kontakt med Jan Gulbrandsen (jan.gulbrandsen@broadnet.no eller mobil 908 72 374)

Hallen stengt i påsken
Bjølsenhallen holder stengt fra 28 mars til og med mandag 6 april.