Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
::Klubben
Velkommen til Kjels?s BTK.
Vil du spille bordtennis? Les om medlemsskap / treningstilbud.
Vi holder til i Bj?lsenhallen: Se kartskisse.
::Viktig informasjon

::Siste fra forum
NM 2020Charlottenberg (4)
Veteran VM 2020 (2)
Veteran EM 2019 Budapest (10)
Bykamp 14. November (1)

::Linker
Lovnorm for Kjelsås BTK fra 2022
Protokoll fra årsmøte 2022
Kjelsås administrasjon på Klubbadmin
Lisens administrasjon på Sportsadmin
Min Idrett (medlemmers betaling av lisenser, medlemsavgift og påmelding)
Norges Bordtennisforbund
Utstyr fra ttex.no (mail: tom@ttex.no)
Leie av hallen i helgene
Oslo BTK på Facebook

::Spørreundersøkelse

::Administrasjon
Bruker
Passord

::Nyheter  
Trivelig sommeravslutning
Mandag 28. april ble det markert at Odd avslutter sesongens bordtennisskole, som har gått mandager og onsdager siden nyttår. 19 ivrige barn stilte i ulike turneringsgrupper og mye bra spilling og moro ble det også. Onsdag er det klubbmesterskap i double for voksne. Mandag er det stevne for voksne og onsdag 7. mai er det stevne i hallen vår for barn og unge. Ta kontakt med magnus ved vikstrøm punktum no, hvis du ønsker å delta (eller skriv deg opp på listene i hallen).

Les hele saken...
TTEX Voksenranking Topp 12
Fotograf: Odd Wold
Vi gratulerer Thomas med seier i TTEX Voksenranking Topp 12! I semifinalen snudde han 0-2 i sett mot Casper til seier 3-2. Finalen mellom Thomas og Magnus ble en ren reprise: Samme spillestiler og samme snuopperasjon fra 0-2 til 3-2!

Thomas fikk dermed lommepenger a kr 1000 samt gavekort på 1000,- fra TTEX. Andreplass gikk til Magnus som fikk 500 i cash og gavekort på 500,-. Delt tredjeplass til Casper og Tore ble belønnet med kr 500.

Takk til vår sponsor TTEX, alle som har vært med å arrangere og alle 74 deltakerne som har vært med i løpet av sesongen.

Les hele saken...
Mega Cup 31. mai - 1. juni
Kjelsås har tradisjonelt stilt med mange deltakere i sesongens siste turnering. Det er mange aktuelle klasser både for yngre og eldre. Det blir felles påmelding for Kjelsås. Ta kontakt med Magnus (magnus
ved vikstrom punktum no). Frist for felles påmelding er 6 mai.

Les mer om turneringen på http://www.b72.no/wp-content/uploads/2014/04/Invitasjon-Mega-Skandinavisk-Cup-2014.pdf

Resultater Klubbmesterskap
Det var 14 deltakere på klubbmesterskapet singleturnering. Det ble spilt to runder med puljespill.

Klubbmesterskapet fortsetter med doubleturnering neste onsdag. Det blir delt inn i doublepar etter ranking slik at høyest ranket spiller med lavest, nest høyest med nest lavest, osv. Etter turneringen blir det bespisning på Peppes Nydalen for de som ønsker.

Les hele saken...
Trening på Fornebu i påsken
Bjølsenhallen er stengt i påsken, men medlemmer i Kjelsås kan spille på Fornebu mandag og onsdag fra kl 18 og fredag fra kl 17.

Les hele saken...
Sommeravslutning for BT-skolen 28. april
Vi marker avslutning for bordtennisskolen med Odd mandag 28. april. Som vanlig lager vi en hyggelig turnering og kjøper inn litt snaks. Kanskje kommer noen av foreldrene med kake eller andre godsaker.

Det blir mulig å trene i hallen frem til denne stenger 1. juni, men Odd tar fri. Barna har fortsatt forrang til hallen i tider satt av til dem. Unntaket er oppsatt arrangement (klubbmesterskap 30. april). Se spille/treningplan.

Husk klubbmesterskap 23. og 30. april
Onsdag etter påske braker det løs med klubbmesterskap i single. Alle som har betalt medlemskontingent (hovedmedlem) kan delta.

Det blir ikke BT-skole 23. april
De det arrangeres klubbmesterskap for voksne i single onsdag etter påske, blir det ikke bordtennisskole den 23. april.

Dersom noen ønsker ekstra trening påfølgende fredag. Ta kontakt med Knut på mobil 400 45 094 eller e-post: knut@skjerping.no

Gull til Kjelsås i NM for veteraner
De gamle er eldst og gullmedaljen i den gjeveste klassen: GUTTER 80, ble vunnet av vår superveteran Leiv Stalsberg. I tillegg til at Kjersti Aune (sammen med Thomas Gundersen fra Lynild) endte på 5. plass, må det også nevnes at 50-årsgutta leverte en flott innsats med 5. plass i lagkonkurransen, 5. plass i double og to 5. plasser og en 9. plass i single.

Les hele saken...
TTEX Voksenranking sluttspill
Sluttspillet for TTEX Voksenranking går lørdag 26 april på Fornebu.

De 20 beste spillerne på sammenlagtlisten er kvalifisert. Se voksenranking.com. Hvis du er kvalifisert, men ikke mottatt invitasjon ta kontakt med undertegnede.