Nyheter | Medlemsskap / Tilbud | Spilletider | Seriespill | Forum | Bildearkiv | Kart | Om Klubben
::Klubben
Velkommen til Kjels?s BTK.
Vil du spille bordtennis? Les om medlemsskap / treningstilbud.
Vi holder til i Bj?lsenhallen: Se kartskisse.
::Viktig informasjon

::Siste fra forum
NM 2020Charlottenberg (4)
Veteran VM 2020 (2)
Veteran EM 2019 Budapest (10)
Bykamp 14. November (1)

::Linker
Lovnorm for Kjelsås BTK fra 2022
Protokoll fra årsmøte 2022
Kjelsås administrasjon på Klubbadmin
Lisens administrasjon på Sportsadmin
Min Idrett (medlemmers betaling av lisenser, medlemsavgift og påmelding)
Norges Bordtennisforbund
Utstyr fra ttex.no (mail: tom@ttex.no)
Leie av hallen i helgene
Oslo BTK på Facebook

::Spørreundersøkelse

::Administrasjon
Bruker
Passord

::Nyheter  
Hallen stenges onsdag, torsdag og fredag
Bordtennishallen stenges i forbindelse med at vi får nytt toppdekke. Gulvet skal først "rubbes ned" med skuremaskin onsdag 25. september. Deretter påsmøres en ny toppcoat (et preparat med en lakklignende konsistens) oppå gulvet. Toppcoaten har sterke og til dels helsefarlige emisjoner (luktavdampninger). Derfor må hallen stenges disse dagene.

Les hele saken...
Voksenranking 2 onsdag 9 oktober
Neste voksenranking arrangeres av Kjelsås Onsdag 9 oktober kl 17.30 i Bjølsenhallen

Møt opp og spiss formen til seriespillet påfølgende helg

Tiltak for å bedre spilleforholdene i hallen
Kjelsås BTK har, sammen med NBTF/OIK, oppdatert hallavtalen. I den forbindelse er det ”røsket tak i” forhold som må bli bedre i hallen. Vi er blitt enig om følgende: Kjelsås BTK kjøper inn spesialrens for bordene og sørger for at disse blir renset på riktig måte. Regning sendes utleier. Sagene skaffer lysstoffrør som klubben kan skifte fortløpende. Videre skal toppdekket i hallen utbedres, slik at problemer med glatt gulv elimineres. Vi håper å ha dette på plass torsdag og fredag i uke 39, slik at utlufting skjer i høstferien. Bordrensingen tas i begynnelsen av uke 41 (etter gulvprosjektet).

Les hele saken...
Nytt parti for yngre og voksne
Mandag 9. sept. kl. 18:00 starter vi et nytt parti for yngre rekrutter og voksne medlemmer. Tom Johansen blir hovedtrener for dette partiet som blir en forlengelse av Odd sin bordtennisskole. Som nevnt i tidligere informasjon på vår hjemmeside, starter bordtennisskolen kl. 16:30.

Les hele saken...
Oppstart av bordtennisskolen til Odd
Mandag 9. september kl. 16:30 starter vi bordtennisskolen for barn og unge som deltok på Odd Wold sitt kurs våren 2013. Kurset fortsetter mandager og onsdager frem til jul. Vi oppfordrer nye og tidligere spillere til å møte opp. Det blir gitt mer informasjon 9/9 og foreldre er hjertelig velkommen.

Les hele saken...
Resultater Voksenranking 2 september
I sesongens første voksenranking var det hele 41 deltakere.

Les hele saken...
Funksjonshemmede spillere trenger sparring i Bjølsenhallen 7-8. september
Lørdag 7. september kl. 11–13:30 og søndag 8. september kl 10-12 og 14-16 er det behov for noen bordtennisspillere som kan stille i Bjølsenhallen og spille/bistå lovende funksjonshemmede spillere. Formålet er altså sparring og annen bistand i forbindelse med en samling for funksjonshemmede spillere. Det er ønskelig med spillere på ulike nivåer.

Les hele saken...
Info vedr. bordtennisskole for Bjølsen og Kringsjå skole
Da det viser seg at vi har en del feil i e-post ved registrering av tidligere deltakere, gis det herved følgende informasjon til de som ønsker å bli med på fortsettelsen av bordtennisskole tilrettelagt for Bjølsen skole. Som tidligere meddelt starter vi tirsdag 10. september.

Les hele saken...
Voksenranking 2013-2014
Voksenrankingen vil i år som i fjor arrangeres som 6 turneringer + sluttspill. Første ranking arrangeres i Fokushallen mandag 2 september kl 17.30. Som vanlig er det påmelding 30 minutter før start og 30,- i påmeldingsavgift.

Voksenrankingen startet opp sesongen 2006/2007 etter iniativ fra Erik Lindholm og Egil Hauge og går inn i sin 8.ende sesong. En liten endring denne sesongen er at jobben som hovedansvarlig overtas av undertegnede. Stor takk til Erik som har organisert dette populære tilbudet alle årene!

Bordtennisskolene starter i uke 37.
Mandag 9. sept. kl. 16:30 setter vi i gang partiene som Odd Wold har håndtert. Dette partiet fortsetter på mandager og onsdager.

Tirsdag 10. sept. kl. 16:30 setter vi i gang partiene som Bjølsen skole har hatt. Dette partiet fortsetter tirsdager og torsdager.

Les hele saken...